Zpět na seznam článků     Zpět na článek

Komentáře ke článku

 
 
 BBCode
Miles and More | 89.176.182.*23.7.2012 7:21
Jo tak to bych mohl ještě doporučit stránky [link] , [link] a [link]
letenky | 46.13.232.*21.7.2012 21:45
Z Ostravy do Prahy se dá poměrně dobře létat. Levné letenky nabízí nejrůznější prodejci levných letenek. My využíváme SMILEX - [link] Provozují báječný portál na levné letenky. Je to nejpoužívanější systém - [link]
NORO | 81.201.60.*2.2.2011 7:45
Hmm, nejsem z Prahy nemám OC. Ale problém jejího prolomení nebude zase tak velký.
Pokud někdo sežene zařízení na kterém se karta čte a které na ní dokáže i zapsat, nebude moc velký problém udělat patřičné změny a lousknout šifrování. Pak už je to blbínka. Hádám, že tam bude obyčejná MyFare čtečka a zapisovačka. Obdoba toho co jezdí v Plzni.
smarek | 78.102.166.*28.12.2010 21:29
viz. [link]
stupid project with no real money in take. | 78.45.2.*22.12.2010 1:42
OpenJackpot essentially means nothing. Where's your budget? Do you expect someone who is capable of a thorough OpenCard analysis to share the results just because you promise he maybe gets some financial reward, but maybe not?
qteck.... | 90.180.194.*19.12.2010 17:04
néé to nerikam!! ty dedukujes z mojich vet naproste nesmysly, asi jako anonymous myslenku komunismu..

nerikam, ze to bylo lepsi. minulosti se nedotykam dale jak do drivejsi existence konkurence student agency.

z toho pohledu, kterym na vec pohlizis ty si muzes vsimnout ambici nasich okupantu, proc to asi delali? nechteli snad prachy a moc?

na ty asketicke mnichy nedokazu dost dobre odpovedet, protoze se opiras o tvuj spatnej argument vyse.

byt mam vyhrady proti politickemu i spolecenskemu zivotu u nas, taky ve svete, uznavam, ze pokud ma system, ktery tu vladne fungovat musi se platit, protoze penize jsou mu zakladem.

nechci platit, nejradsi bych neplatil! nevadi mi to rict, jsem presvedcenym, ze bych byl spokojenejsi, kdybych mohl jezdit zdarma. ovsem system je system a pokud v nem chci zit, platit musim, a delam to s uctou k nemu, protoze jsem si ten zivot sam zvolil. z toho vyplýva, ze mi to nevadi, nebot jsem ten, kdo rika plaťte!

ovsem platit vic nez je zdravo, je spatne. opak spatneho je dobré, vzhledem k vasem recem, mozna zasadní objev.

tezko spatnost definovat, ale snad bych se mohl pokusit to priblizit.

predstavme si tedy osu kladnych realnych cisel. osa ma dany rozmer, jeji stred je oznacen carou. na jedne strane je dobro na druhe spatnost. pokud je stredova cara vice priblizena jedne ze stran nez k druhe, pak je ten kus, ktery je k realnemu smeru odchylkou od idealu(jakemu si prumeru dobra i zla). kouzlo je v tom, ze i prestoze se snazime priblizit opravdovemu cistemu dobru, odchylka smerem k nemu je spatna, protoze idealem je prumer.

v pripade ktery resime my, je odchylka smerem ke spatnemu.

je tezke rict kolik je spravne si brat za jizdne, ale to ze ja nemam tolik penez na to abych mohl jezdit jak potrebuju spatne je.

urcite znate znamy [Voltéruv] citat: "Svoboda konci tam, kde zacina svoboda druheho." Svoboda je mottem demokracie, ale to ze svobodne nemuzu jezdit autobusem, smer demokraticke ideologie vylucuje. coz je opet spatne, nebot sama vytvari paradoxy.

jak jsem rekl, demokracie stoji na penezich, stejne tak jako moje svoboda na nich konci. co by mi vratilo sovodu? prace s vyssi vyplatou, nebo snizeni cen za jidenku. pak bych mohl zase sovobdne nastoupit. ale nejde jen o me.

nejvetsi problem je v tom, ze cena se od niceho neodviji, jen se snazi pokryt vydaje, a jizdne i presto, ze je nasazeno maximalni mozne, nikoho nezajima, protoze vetsina si ho dovolit muze, tady zase vidim podobnost v nasem vtupu do EU, kde diky nasi drobnosti nemame vubec zadnou moc. cela republika se kvuli tomu cuka. to je spatne, ne?
Bystroushaak_ | 147.230.165.*18.12.2010 14:07
"jde o to vyhrabat se co nejvyse, mit hodne penez, co mozna nejvice, zrat co pupek snese. dnes objektivne je bohuzel videt ze pod slovem ambice se neskryva nic jineho nez vysat a nahrabat co nejvice penez, intelekt pritom vypada jako hloupej spolecnik, nebo je intelektem a dukazem iq schopnost dostat se k prachum. coz je jeste hloupejsi."

LOL, WTF? Jsi si vážně tak jistý že to někdy bylo lepší? Myslíš v těch dobách dávno minulých, kdy tráva byla zelenější, nebe modřejší a život spravedlivější a veselejší (poslední století kdy se konaly dvě světové války, čechy byly dvakrát okupované a ambice ti byli většinu času totálně k hovnu)? Nebo jsi cestoval časem do utopické budoucnosti a zjišťoval jak to tam vypadá? Pochybuju že kdy byla někdy doba, kdy to bylo jinak, lidé jsou stejní už tisíce let.
Co přesně by jsi chtěl? Asketické mnichy kteří budou služby poskytovat zdarma?

Myslím že ti prostě vadí že musíš platit, jenže ti (nejspíš podvědomě) přijde morálně špatné prostě říct že nechceš za dané služby platit, takže si hledáš omluvy sám před sebou aby jsi se přesvědčil že by to vlastně bylo dobré. Problém je, že zatímco sám sebe přesvědčíš velice snadno (protože přesvědčuješ sám sebe, asi stěží budeš nějak argumentovat proti), ostatní zde v diskuzi jen stěží.
qteck...... | 90.180.194.*15.12.2010 23:56
nerikam ze je to spatne vuci systemu ktery tu funguje, ale vuci me a dalsim to spatne je. cena je ocividne nadsazena.

jiste mate pravdu, byt odpoved na to co resime neni - jezdi autem, kdyz se ti to nelibi.

nejde ani o komunismus, diskuse nenaznacuje, ze by o nej kdy mohlo jit.

jde o to vyhrabat se co nejvyse, mit hodne penez, co mozna nejvice, zrat co pupek snese. dnes objektivne je bohuzel videt ze pod slovem ambice se neskryva nic jineho nez vysat a nahrabat co nejvice penez, intelekt pritom vypada jako hloupej spolecnik, nebo je intelektem a dukazem iq schopnost dostat se k prachum. coz je jeste hloupejsi.
Anonymous_ | E-mail15.12.2010 17:58
je to strasne jednoduche. Pokud se vam zdaji Student Agency drahe, tak jezdete autem. Ono si pak rozmyslite debatovat o cene a jeste radi date ty penize za ten listek :) Nebo se projedte standartnim ČSAD BUSem a porovnejte komfort. Pak vam mozna dojde, za co se plati. Neziskova organizace to neni - vyledavat z neceho musi. A ackoliv podrazili, stale mi prijdou jako velice levni, ve srovnani s konkurenci, ktera nabizi za obdobne penize kulove (treba zrovna ČD mi prijdou extremne drahe - zvlast za ten shit, co nabizi a cim disponuji).

qteck, az nekdy budes mit firmu a nebudes chtit bydlet pod mostem a budes mit treba nejake ty cile to nekam dotahnout, tak sam pochopis, ze je to vse o penezich. Proc by jsi delal dobrou dusi nebo nejakou neziskovku - kazdej hrabe sam za sebe.. Nevidim duvod, proc by sis mel ty utahovat opasek. Nevidim duvod, proc by si nekdo ze student agency mel utahovat opasek. Ceny jsou jasne dany - nelibi? Nepouzivej. Jednoducha rada. Bill taky nedava svuj OS zdarma a muzes pouzit free alternativu (Linux, BSD, vlastni OS...). Takze zda se ti to drahe? Chod si tu trasu treba pesky nebo si plat benzin a jezdi autem (a pak srovnavej cenu ;) ).

Nezijeme v posranym komunismu, tak je na kazdem, jak si zvoli ceny - nechapu proc by se mely snizovat :) A jak sam tvrdis - zakazniku maji ranec, takze ten problem s cenama mas asi jenom ty.. Jo, on by kazdy chtel, aby mel vsechno zdarma, aby z nebe padala kurata a prdel aby ti utiral otrok.

----------
Cow power by Gentoo...
qteck....... | 90.180.194.*15.12.2010 16:06
independent_: v prvnim odstavci vystihujes presne to co bych si pral.

ja si myslim, ze ta cesta tudy nevede, pres zakaznicke stavky, je tady pouze jedna linka, proto jsou ceny tak vysoke. ty autobusy jsou komfortni, jezdi na cas. to ale neznamena ze ceny nejsou nadsazene.

u nas tady student agency nema konkurenci a pokud ano tak ji nesmlouvave, nekonvencne zlikviduje. linka tady nema s kym souperit, proto ani nemusi snizovat ceny.

v dobe kdy tu jezdili tri linky to stalo 100-140 tam a zpet. ted to sotji 280 tam a zpet. to pouze proto ze uz tu nema protivnika. ne protoze by byla nej, autobusy jsou skvely, o tom zadna, ale ceny.. po tom co vsechno zlikvidovala vzrosly o 100%. to je hrozne moc.

ve tvem prvnim odstavci se to pekne cte, snad je to aji ideal takoveho obchodovani, ale realne to, jak ty sam rikas, neni. coz je docela skoda, jenom boj o prachy.

ted je problem v tom, ze oni kdyz ted snizi ceny tak penez ubyde, protoze jejich autobusy jsou vzdy plne, tedy kdyz pribyde nejake procento zakazniku, je to jedno, protoze nebude misto. to je jako snizit ceny stalym zakaznikum a ostatni nevozit. toho ostatne dosla z velke vetsiny znicenim konkurencnich vozu neetickou, snad i nelegalni cestou.

byt by se mi libilo to co pises v onom prvnim odstavci, mozne to neni, ale neznamena to ze by se melo proti takovym jako stundet agency mlcet a podporovat je. prave naopak, ty ceny by se meli nejakym zpusobem regulovat, hlidat. takhle to prece nejde.

Stránky: 1 2