Pomoc

HackForum

Pomoc #
Prosim vás nechci po vas abyste me ucili hackovat principielne bych to i pochopil ale potrebuju si doplnit svoje znalosti nez se pustim do praveho hackingu. Takze bych potreboval vedet ty nejnutnejsi veci s kteryma mam zacit ( nebo spis mame myslim ze nejsem jedinej co si nevi moc rady ). myslim tim jako jaky programovaci jazyk se naucit jako prvni (HTML uz umim Javascripty jen trochu ) Nekdo rika C nekdo zacni s php a taky jestli nevite o nakej strankach ci knizce
kde bych se neco dovedel o sitich a protokolech. hardwarove je znam softwarove sem jen u struktury ale
nevim nic o jednotlivejh protokolech.Jediny o co vas zadam je abyste mi doporucily s jakym jazykem zacit a adresu nakejch stranek nebo jmeno knizky v
ktery najdu hodne vecich o protokolech na siti a jejim softwarove strukture Predem dekuju
(odpovědět)
Gorby29.4.2006 14:05
Dodatek#
za hackovani nepovazuju pouzivani programu ktery udelaj vsechno za me.Chci si takovyto programy psat sam nechci bejt v zadnym pripade nicitel stranek nebo serveru chci pouze vedet co nejvic veci.Ano sem Lama a nebojim se to priznat
(odpovědět)
Gorby29.4.2006 14:10
re: Pomoc #
Jsi lama?? Tak to jsi na spatnem miste.. Tady nejsou stranky Safari ve Dvore Kralove ani ZOO v Praze-Troji nebo ZOO Lesna. Pokud jsi myslel slovo lamer, tak to je jeste horsi.. Zjisti si vyznam tohoto slova a pro priste se oznacuj jako zacatecnik nebo novacek v oboru. Oki??

Dobre.. Ted k tvym dotazum. Tady na strankach SOOMu mas skvely clanek Prirucka pro zacinajici haxory od .cCuMiNn.a... V nem bys mohl najit slusny rozletovy plan.

Co se tyce jazyku: Neda se doporucit jednoznacne C/C++... Ano jsou asi best. Ale ne vzdy musi byt nutne vyhovujici. Mel bys mit prehled o vice jazycich a to i skriptovacich.. Hodne lidi povazuje za nejlepsi skriptovaci jazyk PERL, ale stejne dobry, ba mozna lepsi, co do syntaxe, je PYTHON, protoze se hodne podoba Ccku.

Ptal jsi se na protokoly. Byt tebou vykaslal bych se na knihy a cerpal rovnou ze zdroje.. [link] A pokud budes porad touzit po knize, mela by byt na strankach cpressu volne stahnutelna e-podoba knihy Velky pruvodce protokoly TCP/IP a systemem DNS.

Na ostatni knihy bych se vykaslal, protoze neni problem, treba na [link] v sekci ebooku, nalezt potrebne knihy. Jinak nejvetsi knihovnou a studnici vedomosti zustava i nadale Google... [link] ...

Popral bych ti hodne elanu a zelezne nervy, protoze to neni jen vikendova zalezitost, ale beh na dlouhou, hodne dlouhou, trat... GL chlape..
(odpovědět)
RubberDuck.29.4.2006 14:36
re: Pomoc #
Tak jestli jsi lama tak to není pomoci :p
(odpovědět)
cruelty29.4.2006 14:37
re: Pomoc #
Kdyz jsem si precetl prvnich par radku jeho postu tak jsem mel pocit ze je to jeden z "toho" druhu, co chteji aby je nekdo neco ucil:) Pak me ale presvedcil, ze to nejspis mysli vazen. Drzim palce, z tebe mozna jednou neco bude! ;)
Jen malicka vada na krase je ta lama na konci prispevku - uz jen to ze mas snahu se ucit a hledat informace, znamena ze nejsi lamer. Jsi zacatecnik, nejspis. Lamer podle meho nazoru ale ne.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t29.4.2006 16:36
Diky #
Dekuju cekal sem ze nikdo neodpovi ale odpovedeli ste.
Uz se zacinam seznamovat s programovanim v C. Musim rict ze tenhle server je asi nejlepsi co sem videl na tech ostatnich sou navody kde ti reknou presnej postup
a ty vlastne nic nevymyslis jen opisujes a to je pro me nuda.Tady do tebe jen trochu popostrci a ukazou ti kudy by ses mel vydat ale jestli se tudy vydas zalezi jen na tobeJo a za tu lamu se moc omlouvam sem zkratka zacatecnik.
(odpovědět)
Gorby29.4.2006 22:05
re: Pomoc #
chlape takhle jsem v roce 1998 zacinal ja... jsi na dobre ceste ... a nejsi LAMER ... gl
(odpovědět)
damien3.5.2006 9:21

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode