PUMP & DUMP skupina (Pozvánky)

HackForum

PUMP & DUMP skupina (Pozvánky)#
Zdravím,

již skoro 3 roky jsem v jedné skupině která se zabývá PUMP & DUMP strategií. Není to klasická skupina jako ty další které se dají běžně dohledat na clearnetu. Je víc utajená a méně na očích. Je o pár levelů víše než ty které se dají běžně dohledat.
Já sám jsem prošel více takovými všemožnými skupinami. Těmi co byli free i těmi placenými a žádná z nich se na tu ve které jsem teďka ani nepřibližuje. Svou organizací, kvalitou signálů a výdělkem vůbec.

Skupina má toto rozložení úrovní:
0. Velryby(Strůjci a organizátoři toho všeho) - Těch je co vím méně než 10
1. Diamantový člen(Důležití členové pro organizaci, známý od úrovně 0 nebo největší obchodníci kteří jsou již ověření a nějak prokázali svou hodnotu) - Tady se dostat je dost obtížné.
2. Platinový člen(Prověření/aktivní členové kteří mají také nějaký kontakt na někoho z úrovně 0/1. Nebo jsou nápomocní organizaci na vyšší úrovni) - Těžké dostat ale již reálné (vysvětlím později)
3. Zlatý člen(Prověření členové kteří patří mezi velké obchodníky, může i někdo po známosti z úrovně 0/1/2 - Tady se dostat není problém jen to chce mít slušný kapitál
4. Stříbrný člen(Postupující z úrovně 5 vzhledem k prověření bezprblémovosti, pozvánky.) - Co víc dodat
5. Bronzoví člen(Nejnižší úroveň. Nutná pozvánka

V této skupině to chodí tak jak byste čekali že to v těchto skupinách chodí. Úroveň 0 vymyslí na kterou kryptoměnu se zaměřit. Vymyslí plán a začne na něm pracovat a vše připravovat. Tato přípravná práce trvá pár dní. Během nich pomalu nakupují a hromadí konrkétní kryptoměnu.
Po nějaké době je zasvěcena úroveň 1 která se významně zapojuje taky do přípravy pumpy. Ta taky následně hromadí konkrétní kryptoměnu. Tohle taky trvá několik dní.
Pak je zapojena úroveň 2. Ta začne nakupovat dle jistého plánu který se dozví. Někteří se také zapojují do pumpy i jinak než jen nákupem kryptoměn. To trvá den.
Pak přijde úroveň 3. Ta taky nakupuje dle plánu z vyšších pater. To trvá den. Pompa již začíná být viditelná a znatelná.
Úroveň 4 následuje. Plán se již neřeší. Po 6-12hod. se vše dozví úroveń 5.

Za ty tři roky jsem se z úrovně 5 propracoval na úroveň 2. Díky známostem které jsem si tam udělal + jistým věcem které jsou organizaci nápomocné. (tyto věci tady nebudu více rozebírat).
Díky tomu že jsem již v úrovni 2 tak mám i pozvánky do úrovně 4 a 5. Na vyšší úrovně pozvánky nejsou.
Mám 2 stříbrné pozvánky(úroveň 4) a 5 bronzových pozvánek(úroveň 5.)
Některé pozvánky jsem již dal rodině a přátelům.(Ti o tom ví a chtěli tam už dlouho).
Zbytek nabízím volně pro ty kdo o to mají zájem.

Ve skupině budete podemnou. Já budu vás patron/rádce a budu vám pomáhat v začátcích. Protože když tam bude něco špatně tak to schytám i já. Mám za vás zodpovědnost.
Skupina neoperuje na telegramu nebo jinde jako ty ostatní. Skupina má vlastní apku. Pro android i IOS ale i windows. Můžete využít jen jednu nebo všechny. To je na vás.
Skupina informuje o tom že se pumpa chystá a dává prvovní informace které upřesňují o na jakém blockchainu kryptoměna je a kde se doporučuje nakupovat. Můžou to být CEX i DEX burzy.
Vy si můžete vytvořit účty na těch burzách a připravit kapitál. To dostanete cca 3 dny předem.
Poté příjde info o jaké krypto jde a hrubý odhad kdy se plánuje ukončení.
Není to nic co by trvalo pár hodin nebo minut. To vysvětlím v další části.
Po pár dnech když končí pumpa tak vám dojde zpráva že se máte připravit na ukončení s upřesňujícím časem/cenou kolem které bude kulminace a konec. + další drobné info k tomu.
Pak jen počítáte zisk a chystáte se na další pumpu :)

Co to pro vás znamená když v té skupině budete?
úroveň 5.(bronz) - Budete čekat než vám v apce příjde info a dle toho se řídit. Času je na všechno dost takže není problém. Vše se dá připravit a není problém se poradit kdybyste něčemu nerozuměli. Třea když se plánuje pumpa na Binance Smart Chainu a vy s tím nemáte zkušenost. Když nemůžete nebo nechcete obchodovat tak můžete svůj kapitál poskytnout svému patronovi který tento kapitál využije k nákupům a po pumpě vám pošle vaše peníze + zisk.
Využívají to členové kteří jsou na dovolených nebo nechcou obchodovat některé krypta které jim nesedí nebo se prostě nechcou učit a vše zakládat kolem některých blockchainů. Ať už jde o něco na WAXP nebo solaně.
úroveň 4.(stříbrný) - stejné jako bronz s některými výhodami. Když příjde konkrétní info které o které krypto se jedná tak to víte dříve než bronzoví členové. Taky víte dříve kdy se plánuje konec.
Po 3 měsících dostanete možnost vydat 1 pozvánku 5 úrovně.
A hlavně a daty přichází největší výhoda. úroveň 1-3 svěřuje část svých financí do organizační banky. Vy si je můžete vypůjčit na dobu pumpy. Toto vypůjčení stojí 25% úrok. Nový stříbrný člen si může takto na začátku půjčit 0,5BTC. Vzhledem k tomu jak vysoký zisk z pump bývá to je hodně výhodná půjčka :) Časem se můžete dostat až na 10BTC.
Já sám jsem to hodně využíval a dost mi to pomohlo hlavně ze začátku.
Proč to půjčují? Protože ne každý člen na vyšších úrovních může být v pumpě aktivní. Někteří jezdí na dlouhodobé dovolené nebo z nějakých jiných důvodů se těch pump neúčastní. Takže třeba na několik měsíců takto poskytnou svůj kapitál a jak se vrátí tak ho mají několikrát větší.

Jak často jsou pumpy?
min. 1/týden. max. 3/týden. Většinou to je k těm 1-2/týden.

Kolik se dá vydělat?
Nejméně co jsem zažil bylo cca 50%. Nejvíc co jsem zažil bylo 1400%.

Co se pumpuje?
Primárně kryptoměny na všech možných blockchainech.
Sekundárně NFT tokeny. (Určitě jste museli zaznamenat jak některé kolekce během několika týdnů vyletěli a pak začli padat a poté byly dole :))
Pak i něco dalšího ale to proberu až se členy organizace.

Jak zvládají takové velké pumpy?
Nejsou to amatéři. Jsou to profíci v oboru. VYberou krypto které splňuje jisté podminky. To nakoupí a naplánujou pumpu. V pumpě je zakomponováno více věcí.
a) Pumpu živí samotní členove skupiny (z počátku)
b) Pumpu živí jiné skupiny pump a dump. (rozhodí info o tom do ostatních skupin které jsou free nebo i placené ale na nižších úrovních)
c) Pumpu živí kampaně na soc. sítích(influenceři píšou jak je nějaké krypto výhodné atd., přes spousty bot účtů se rozesílá info o nějakém kryptu jak dobré a poletí nahoru, PR články na webech, spousty komentářů v různých článcích a forech všude po internetu atd.) A to jsou jen některé co vím. Jejich schémata jsou komplikovanější a proto vyžadují jistý čas takže to není žádná rychlá akce na den, dva. Jejich akce trvají týdny aby se všechno toto projevilo a zařídilo.

Vzpomínáte na kauzu gamestop?
Myslíte že všechno bylo náhodné a prostě se jen domluvila parta lidí? :D
Bližší info řeknu novým členům organizace.

Shortuje se někdy?
Ano někdy se i shortuje. Je to ale 1 max. 2x za měsíc.

Proč nabízím své pozvánky?
Rodina a přátele kteří za to stojí a mají o to zájem už pozvánky mají. Tyto mám navíc a tak je chci takto nabídnout dál. Vím sám jak je to těžké v jiných takových skupinách. Navíc více lidí větší pumpa :)

Dáváš ty pozvánky zadarmo?
Určitě ne :)
Chci aby skupina měla jistou úroveň. Kdyby to bylo zadarmo tak by tam mohl vlízt kdokoli. Třeba i někdo z bepečnostních složek. Což nechci.
Chci aby tam přišel někdo kdo chce vydělat pořádne prachy. Protože v této organizaci se dají vydělat neskutečné prachy.

Za kolik pozvánky prodám?
4. úroveň(stříbrná) - 0.15BTC/ks - (díky půjčení z organizační banky a potenciálu zisků se vám to vrátí + vyděláte násobně více)
5. úroveň(bronz) - 0.06BTC - (Je to adekvátní cena za to co vám to může vydělat)

Kolik vyděláte za 1 pumpu?
Když se budete řídit pokyny tak v průměru na 1 pumpu 150-250% stříbrní, bronzoví 100-200%.

Tyto ceny jsou ještě hodně nízké. Nemám zájem na tom zbohatnout. Jen eliminovat nevhodné investory. Takto do toho bude investovat jen ten kdo o to má opravdu zájem. Když jsem viděl jak jiní členové tyto pozvánky prodávají tak ty ceny byly mnohonásobně větší.
Nabízím to tady protože chci primárně aby to dostali do ruk češi nebo slováci.
Když nebude o to zájem tak to nabídnu i jinde zahraničním. Ti co tomu rozumí mi za to utrhnou ruce i kdybych to dal za 10x vyšší cenu. Vysledováno z nabídek a rychlosti prodejů na darknetu.

Mám kamarády kteří si na začátku kvůli tomu půjčily v bance nebo zastavili auto či byt jen aby měli kapitál. A ty historky jak se v bance divně dívali když za týden tam přišly že to zaplatí celé najednou mě rozesmály.

Kdo se o to zajímá tak ví o čem mluvím. Organizace v tom točí neskutečné peníze. Můžese se do toho taky zapojit a vydělat za týden co ostatní za rok. Vše je jen o kapitálu. Každá pumpa vám vydělá bez problému 100%. Takové pumpy jsou 1-2 za týden. Tak si to zpočítejte co to udělá za měsíc. :)
A stříbrný člen ani nemluvím. S těmi půjčkami co organizace poskytuje jste bez problému ihned za vodou.
Jen pro info pro ty které to zajímá. Ještě nikdo ty peníze nezcizil. Proč taky. Půjčit si 1 BTC. Vydělat 2 BTC a 1.25BTC vrátit zpátky. 0.75BTC vám zůstává :) a další pumpa znova.
Stříbrní členové to dělají primárně. Jen co je problém že na ty pomalejší se nedostane.
Když je pumpa ohlášena 3 dny předem tak během 1 dne se všechny finance na ni půjčí.

Kdo má zájem tak pište na můj email: MartinK1984(@)proton.me

Co se týká bližších informací či dotazů atd. stačí napsat.
Cesta k bohatství a finanční svobodě nemusí být složitá. Jen musíte využít příležitosti a sebrat odvahu učinit krok.
(odpovědět)
MartinK | 2a0b:f4c2:1::*4.2.2023 22:34
re: PUMP & DUMP skupina (Pozvánky)#
Řekl bych, že autor tohoto příspěvku (MartinK) a DarkFraud , který tady propaguje podobně vyhlížející skvělé příležitosti, jak zbohatnout, budou ta samá osoba. Také tomu tak trochu napovídá obsahová a jazyková podobnost těchto příspěvků.


:-)

(odpovědět)
44879JR | 185.156.38.*1.3.2023 20:55
re: PUMP & DUMP skupina (Pozvánky)#
Zbohatnout :D Spíš je to alternativa vůči zaběhnutému systému. Věřím ale že někomu kdo má omezený rozhled to může připadat jako sci-fi. Nebo morální kompas který mu nedovolí ani mouchu plácnout. Každý má své a dle toho se řídí. Ti šašci co nám vládnou tuto zemi pošlou do kolen. Proč bych měl do kolen jít i já? Záleží co chceš od svého života. A dle toho každý volí.

Ps: Napiš ještě nějaké přezdívky že to jsem já. I kdybych to byl nebo já ta samá osoba tak to může být jedno. Ve finále je to všechno za hranou zákonů tak nemůžeš čekat že se k tomu bude někdo veřejně hlásit. Koho to nezajímá tak si to ani nepřečte. Koho ano tak ten si to přečte. Já se na darknetu pohybuji již dlouho a tyto věci jsou nedílnou součástí systému a jsou ještě hodně v pohodě. Jsou mnohem větší hnusy které na darknetu najdeš a které jsou bohužel taky nedílnou součástí života. Ty se ale týkají lidských pudů a potřeb. Toto je aspoň jen o penězích. Takže za mne ok ;-)
(odpovědět)
DarkFraud | 162.247.74.*2.3.2023 21:23
re: PUMP & DUMP skupina (Pozvánky)#
Proč tedy neuděláš web s nabídkou? Zase tak moc nelegální na to, aby stálo někomu za to ti to blokovat, to není. A taky to můžeš hodit do IPFS a udělat to odolné cenzuře. Přeci čím více oveček, tím je pumpa větší a tedy i větší zisk pro ty, co jsou nahoře.

To co popisuješ , je v podstatě MLM resp. pyramida, tedy ti co jsou dole jsou ti, kteří hodně riskují, aby ti nahoře měli peníze. OK, nic proti tomu, krátkodobě to může fungovat.

A ještě by zajímalo, které krypto chceš takto pumpovat, protože na BTC nebo ETH tohle vážně neuděláš. Můžeš takhle pumpovat nějaké shitcoiny nebo NTF s minimální tržní kapitalizací.

Nevím no, pro mě je to stejný způsob vydělávání peněz jako stát v zaplivané čtyřce u hracího automatu :-)













(odpovědět)
44879JR | 185.156.38.*7.3.2023 10:46
re: PUMP & DUMP skupina (Pozvánky)#
Ty jsi to vůbec nepochopil. Ta skupina není můj výmysl. To co jsem napsal je fakt tak jak to je. Co se bude pumpovat určují ti nahoře. Ne já. Všechny tyto skupiny fungují jako pyramidy. Vzhledem k tomu co píšeš vím že o nich nemáš sebemenší tušení jinak bys to věděl.

Info o prodeji pozvánek jsem rozhodil na nějakých forech na darknetu. Tady je to jediné místo na clearnetu kde jsem to dal. Mám jen pár pozvánek a kvůli nim přeci nebudu dělat web. To je absolutně zbytečné. Já to nabízím jako možnost pro někoho jiného. Není to o tom že chci vydělat. To zda budu mít pod sebou někoho nebo ne má na můj výdělek nulový vliv. Naopak. Kdyby se ukázala že někdo z nich je třeba novinář a udělá o tom reportáž a zjistí se jeho nick tak mě zruší taky. Protože jsem ho přivedl.
Je jen na lidech zda mají zájem toho využít. Nabídku jsem tu dal a nemíním víc nad tím hnout prstem ;-)
(odpovědět)
MartinK | 2001:41d0:401:3200::*8.3.2023 22:04
re: PUMP & DUMP skupina (Pozvánky)#
Je to jen sranda doufám. Takovéhle věci se neřeší na veřejných webech jako je soom;)
(odpovědět)
Ano | 85.160.15.*12.3.2023 12:25
re: PUMP & DUMP skupina (Pozvánky)#
Tiež ma to napadlo :-D
(odpovědět)
xixi | 158.255.249.*3.3.2023 13:49

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode