Carding návod (Pragmatická realita)

HackForum

Carding návod (Pragmatická realita)#
Zdravím všechny,

po dlouhém zvážení jsem se rozhod že tady nebudu psát konkrétní způsoby cardingu které je v současné době úspěšný. Metod které jsou úspěšné je celá řada.
Nikdy to ale nejde dělat od nuly. Ať už z hlediska financí nebo znalostí.

Carding metody které jsou v současné době úspěšné mají velkou cenu. Většinou je to tak že jednotlivec nebo skupina která má cardingovou metodu(kterou většinou sami vyvinuli, upravily nebo vyladily) ji nikomu jen tak nedá jelikož má velkou cenu a proto ji sami využívají dokud to jde.
Takže pokud se už taková medota posílá dál tak to už musí mít důvod.

Na darknetu se funkční carding metody prodávají za min. stovky dolarů/eur. Spíš ale za tisíce. Záleží na tom jaká to je metoda. Jaký má potenciál. Jak je náročná a jak dlouho už funguje. Většinou jde o metody které už nějakou dobu fungují a tak se blíží jejích konec.
Uplně nová metoda má cenu v řádu desítek tisíc dolarů.
Ale k takové se jen tak nedostanete. Taková se jen tak neprodává na darknetu.

S těma co se už dají prodat se dá ale taky dobře pracovat. Většinou jsou úspěšné a případně je stačí poladit aby byli efektivnější.

Hodně carderů ale přechází do oblasti podvodů(scamů) kvůli jejich menší náročnosti a složitosti.
I v této oblasti se prodávají návody a postupy.

Řada carderů se specializuje na konkrétní činnosti.
Třeba tvorbu účtů ve velkém. Ať už na soc. sítích nebo ti schopnější dělají bank. účty, krypto účty atd. na různých úrovních verifikace.

Můžete si takto koupit celé balíčky. Bank. účet s virtuální kartou(USA, EU banky nejčastěji), krypto účet jakékoli burzy (binance, coinbase, atd.), email na který je vše registrováno, VOIP (viz. email), oskenované doklady na jejichž jméno jsou účty dělané (full),socks5(jeden nebo i více), a další co vás jen napadne(paypal, skrill, stripe, paxfull atd. atd.).
Všechno verifikované na top úrovni.
Takové komplety které mají kvalitu a jsou od zavedeného tvůrce(tvůrců) se dostanou přes tisíc. dolarů(za komplet co jsem popsal).
Čím více účtů tím dražší logicky ale pořád levnější než to kupovat samostatně.

Někteří dokonce dělají to že to takzvaně zahřejou. Tedy že tam provádí transakce a další aktivity aby to vypadalo jako běžné účty. Prostě běžný provoz.

Jsou i skupiny co vám k tomu všemu taky zařídí falešnou ale i reálnou firmu se vším všudy. Od reálného založení firmy v daném státě přes jeho ředitele(jehož doklady taky dostanete), firma má založené bank. účty, stripe atd. a taky webové stránky. Ať už je to fake e-shop, cestovka nebo cokoli chcete. Vše je vytvořené a propojené. Napojený paypal, stripe a vše ověřené a zařízené.

Něco takového už ale stojí řadově tisíce dolarů. Ale stojí to za to.
Pak už je jen na vás jak to dokážete vytěžit. Ať už se rozhodnete podvádět obyčejné lidi, nebo si takto uděláte platformu pro vysávání kreditek, bank. účtů, paypalů atd. které máte. Jelikož některé věci se dají ovlivnit a tak třeba není problém udělat aby jste na karty měli systém bez VBV ověření atd.

Nebo všechno dokupy. Vše je jen na vás.

Nebudu tady radši psát přesné postupy, odkazy atd.

Pokud má někdo zájem o bližší info atd. tak mi napište do emailu. Tam to probereme.

Můj email: DarkFraud@proton.me

Ps: Ještě zde hodím nějaký článek o tom jaké scamy se dělají, nebo co všechno možného se vlastně děje.

Třeba pro čechy známý scam o tom jak někdo nabízí něco na prodej a hned se mu někdo ozve a pošle odkaz na kurýrní služby. Kde zadají svou kartu nebo rovnou přístup do bankingu. A pak to už jede :)
Třeba tento scam se prodává jako návod taky. Dokonce i tak že za něho nezaplatíte přímo ale % z peněz které takto získáte od podvedených lidí.

Taky můžeme probrat že hlavním smyslem těchto scamů nejsou přímo peníze ale různé údaje. Se kterými se pak pracuje dál. Jsou skupiny které vytěžují určité údaje a pak to prodávají dál jiné skupině která s tím dále pracuje atd.

V dnešní době je to hodně sofistikované a hodně o specializaci.

Pak jsou tu věci jako trojské koně všech chutí a barev :)

A mnoho, mnoho, mnoho dalšího o kterých si můžeme něco povědět.
Prakticky kamkoli na internetu se podíváte tak existuje většinou vícero metod jak z toho někdo něco vytěžuje. Kolikrát by vás ani nenapadlo že to je možné...
(odpovědět)
DarkFraud | 138.199.56.*31.1.2023 22:06

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode