doména bez NS

HackForum

doména bez NS #
Ahoj. Před půl rokem jsem zaregistroval doménu u zahraničního registrátora. Doména byla napárována na NS servery registrátora. Protože mi web běžel jinde, změnil jsem nastavení jmenných serverů na můj hosting. Asi po měsíci jsem web pozastavil a všechny DNS záznamy zrušil. Již jsem doménu nenapároval na (původní ani žádné jiné) jmenné servery, takže doména zůstala bez záznamu.

Včera jsem si úplně náhodou zkusil doménu vygooglit a k mému překvapení mi google (SERP) vygeneroval výsledky které neodpovídají realitě: na celé první stránce google jsou neexistující odkazy:

[link]
[link] [link] [link]


Takových odkazu je tam asi 20 /cela první stránka SERPu/

1)

Je mi jasné, že to je způsobeno tím, že doména nebyla párovaná na žádný NS, ale můžete mi někdo, prosím, vysvětlit, jak je to možné, že to google takhle zobrazuje (že si někdo "svůj název souboru" napároval "na název mé domény" (byť spojení neexistuje a ty odkazy samozřejmě nejsou validní).

2)
NS záznamy jsem nastavil a přes google search console ověřil vlastnictví domény, takže předpokládám, že to google crawlery po nějaké době "přeskenují" , takže by tyto neexistující odkazy měly ze SERPu zmizet....
je můj předpoklad správný?

Děkuji.



(odpovědět)
DefCon | 185.156.38.*18.9.2022 13:33

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode