Anonymní převod peněz s použitím Paysafe card?

HackForum

Anonymní převod peněz s použitím Paysafe card?#
Ahoj, předem bych chtěla napsat, že se nechystám spáchat nic ilegálního ani nikoho okrádat. Spíš jde o mou takovou zvláštní zálibu, protože si píšu sešit, kam si zapisuji různé zajímavosti ohledně internetové kriminality atd.. A zrovna jsem si položila otázku, na kterou nemůžu nikde na netu najít odpověď. Dají se krom přeposílání bitcoinů, ještě nějákým anonymním způsobem převádět peníze? Bitcoin mi přijde pro obyčejného člověka, jako celkem složitá záležitost, tak mě napadalo, jestli se k tomu nedá použít paysafecard. Přece dojít na sazku, koupit si paysafecard, zvládne víc lidí, než čachrovat s bitcoinama, ne? Takže vám, někdo pošle okopírovaný kod z paysafecard, ale jak si ho anonymně a hlavně levně, převézt na peníze? Jestli to nechcete řešit zde, tady je můj mail, ráda se nechám něco přiučit :) Děkuji

bastetcat20@protonmail.com
(odpovědět)
Bastet | 2a04:52c0:2000:6787::*30.10.2021 22:55
re: Anonymní převod peněz s použitím Paysafe card?#
"Bitcoin mi přijde pro obyčejného člověka, jako celkem složitá záležitost"

...holka , pokud to vidíš takhle, tak se radši věnuj vaření.

Neuvedla jsi do jak vysoké částky.
Nad 1 000 EUR ti převod bez prokázání totožnosti nikdo neumožní (viz. zákon č. 253/2008 Sb.)




(odpovědět)
IUthZUx65 | 185.156.38.*1.11.2021 12:07
re: Anonymní převod peněz s použitím Paysafe card?#
Převod peněz reprezentovaných bitcoiny je anonymní, dokud se je příjemce nerozhodne přeměnit na peníze či si za ně něco koupit. Na "kontrolním" stanovišty, kde probíhá směna bitcoinů za peníze obvykle vyžadují nějaký způsob ověření a bitcoiny také obvykle koupíte neanonymně. Takže pokud by si někdo dal trochu práce a příslušné subjekty spolupracovaly, tak žádná rozumná anonymita nebude.

Mluvím samozřejmě o trochu vyšších částkách (či pravidelném převádění), když například burzy již vyžadují KYC.

----------
2 + 2 = 5, for extremely large values of 2
(odpovědět)
Vrtule | E-mail | Website | PGP | ICQ 3329700401.11.2021 14:44
re: Anonymní převod peněz s použitím Paysafe card?#
Ano psc lze použít k anonymnímu placení nebo přijímání peněz online. Bitcoin je anonymní pouze s použitím coinjoinu a lightening networku případně pomocí krypta na ochranu soukromí (zcash,monero,dash..)
Když se zabýváte praním špinavých peněz v hodnotě několika milionů dolarů je nesmysl používat psc, vysoká Instantní likvidita je důvodem, proč se dnes používají kryptoměny místo psc.
výše zmíněne Kyc není problém kvůli možnosti anonymizace na samotném blockchainu a možnosti bezpečného legalizovani výnosů z trestné činnosti.Zcash, xmr, dash atd si můžete zaslat přímo na regulovanou burzu, prodat je tam a legalizovat zisk. Nebo na platební bránu, pokud provozujete nějaký online byznys, například krypto kasino, prodej licencí atd. Je také fakt, že pokud je někdo ochoten koupit kryptoměny ze svého soukromého bankovního účtu, bude také ochoten splnit kyc naskenováním OP to znamená že kyc je problémem pro všechny kromě internetových zločinců..

(odpovědět)
wrwtopxyn5 | 185.220.100.*14.11.2021 16:21

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode