Dark web

HackForum

Dark web#
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda je tu někdo, kdo už dělal nějakou činnost nelegální na dark webu? A druhy dotaz je, zda někdo ví, jestli se tam dá najít i nějaká nelegální práce, tím mám na mysli nabídky prací apod.děkuji za odpovedi.
(odpovědět)
Mirluc31 | E-mail28.5.2021 22:59
re: Dark web#
pravepodobnost, ze se zde nekdo verejne prizna k trestne cinnosti je velice mala

pravdepodobnost, ze mas skillz na to, aby ti nekdo na darkwebu nabidl (spolu)praci je jeste mensi

sorry

(but heads up, we need fresh money mules all the time!)
(odpovědět)
visible | 185.220.102.*1.6.2021 2:22
re: Dark web#
...a Ty bys věděl o někom, kdo opravdu odvede svou práci, když se mu zaplatí? Pokud ano, napiš na tulipan1221@protonmail.com
(odpovědět)
Sína | 162.247.72.*19.7.2022 18:23
re: Dark web#
Co já vím jestli je to trestné nebo ne :D nezájem stupidní zákony celoživotně ignoruji. Veřejně a otevřeně. Jestliže je pro mě Pervitin lékem, a není u nás k dostání na předpis, potom se absolutně ničemu nebráním. Dokonce sem si ho i vařil. Ale tohle už je o hubu i o zdraví. Každopádně na samém začátku jsem sledoval ty trhy. A zažil na nich tu nejlepší část života. Psal jsem si s dealery z celého světa, jen v německu byl kretén, který mi prodal nějaký bordel, naprosto mě uchvátilo že mi byli vráceny peníze. :) Navíc, mě chodily ty drogy často úplně zadarmo jako promo akce, vzorek zdarma, jak těch vzorků přišlo pět fetoval sem zadarmo. Co mě ale úplně totálně ubíjelo. Nevím co to bylo za perník dodnes všechno to bylo stejné a stejně slabé. Silně jsem uvažoval o tom rozjet pořádný byznys, český čistý pervitin, a vyletěl bych navrchol ihned. Ovšem na to je ČR moc malá. Hned by mě měli. Mimochodem, jaktože nezavřou toho pošťáka který byl můj dealer, jako odemě se droga nesmí dostat k nikomu vždy to bude moje vina.. tak asi bude dobré stát se pošťákem, ten totiž evidentně může. Navíc dneska. Kdo po mě může chtít dodržovat zákony když ti co je tvoří je porušují momentálně pořád a to nehorázně hrubým způsobem, pro mě už neplatí žádné zákony. Chudák policajt který bude v mé dohledné vzdálenosti. Veřejně se mu hlasitě vysměju. Nikdo kdo podporuje ty zvěrstva, po mě nemůže nic chtít. Tzn. v obchodech začínám brzo krást, vím moc dobře jak to tady funguje, prakticky sem hlupák že za ty nákupy platím ty předražené peníze. Stačí si ten košík naplnit a vklidu s ním odejít až domů. Měl by stačit nepřátelský pohled na každou akční prodavačku, popř. upozornění.. pak stačí žduchnout a jít, a jestli spadne něco se jí stane, pro příště ponaučení. A že si to nezaslouží ? Že za nic nemůže ? S tím jděte taky do háje, stejně jako je voják vrahem, tak úředník, policajt, a jiná verbeš co páchá jakoukoli špatnost bez ohledu na zákon nebo rozkaz..
(odpovědět)
Haluz | 185.5.68.*8.4.2022 14:47
re: Dark web#
Mohl by se mi autor ozvat na Wickr K4čko77 ten co píše ze je pro nej pervitin lekem
(odpovědět)
K4čko | 2606:54c0:1d80:18::1d8:*22.5.2023 13:24
re: Dark web#
Jedine co je na tore a nie je to hoax je pedofilia, marketplaces pre drogy a botnety na ddos by si si este mohol prenajat. Vsetko ostatne je bullshit
(odpovědět)
sakcojavim | 46.34.228.*18.9.2022 18:50
re: Dark web#
Reálně tam toho je daleko více. Tak jako tam je spousta hnusu(red room, pedofilie(a další nechutné -filie), mordy atd.) tak tam jsou i necenzurované a neovlivňované zpravodajské weby, anonymní komunikační kanály, úschovny souborů(od komplet všeho placeného obsahu až po projekty které slouži novinářům a jejich informátorům, shopy kde se dá koupit cokoli legálního i nelegálního(drogy jsou nejznámější), a další méně i více zajímavé projekty.
Většinou to je ale tak že ty zajímavější věci nemají linky veřejně dostupné. Musíš si je nějak zasloužit. Někdo tě tam musí pozvat, dát odkaz(někdy za úplatu).

Člověk tam musí být aktivní v komunitě a mít zájem po delší dobu než do toho pronikne. Do větší hloubky.
I dark-net má své úrovně :-)
(odpovědět)
-NoNe- | 141.95.18.*26.9.2022 17:02

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode