Chtěl bych se naučit Hacking, ale nevím kde začít

HackForum

Chtěl bych se naučit Hacking, ale nevím kde začít#
Dobrý den/večer pánové.
Rad bych se naučil Hacking. Nechci být nějaký Scriptkid. Proto jsem se rozhodl že bych se poptal tady čím začít a jak by asi bylo nejlepší postupovat.
Znám základy Pythonu a chtěl jsem si koupit knihu s názvem "Hacking - umění exploitace" bohužel v žádném knihkupectví se už neprodává a na netu jsem našel jen 2,3 a 4 kapitolu. Vím že se hacking dělí na různá odvětví, zajímá mě všechno a co se týče typu jestli blackhat nebo whitehat tak mě taky zajímá obojí.
Děkuji za odpovědi. :)
(odpovědět)
UpsideDown15.12.2020 21:11
re: Chtěl bych se naučit Hacking, ale nevím kde za#
Tak prvně se začni učit nějaké základy fungování počítačové sítě. Pořiď si nějakou knížku, vyzkoušej si třeba postavit pár sítí v packet traceru. Nejlépe už všechno tohle dělej v linuxu, ať si pomalu zvykneš. Potom si najdi na youtube nějakej ethical hacking kurz, kde by jsi měl pobrat, jak vlastně ty nejzákladnější věci fungují. Dál je to potom na tobě, aby jsi nadále zkoumal a hledal a zase zkoumal...Na internetu je hromada zdrojů jako jsou blogy, youtube kanály a podobné. Až budeš víše zmíněnému rozumnět, můžeš si zkoušet nějaký hack the boxy (napiš do googlu jestli nevíš) a najdi si yt kanál IppSec. Papá <3
(odpovědět)
Yes | 178.23.216.*21.12.2020 4:26

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode