Vrácení peněz za objednávku z Amazonu

HackForum

Vrácení peněz za objednávku z Amazonu#
Service na vrácení celé částky z objednávky v Amazonu (.com,.co.uk,.de,.it,.fr) a v dalších eshopech.
Pro více informací mě informujte na mail: medalex@tutanota.com
(odpovědět)
RUSSIANSKYNET11.5.2020 7:45
re: Vrácení peněz za objednávku z Amazonu#
Dobrý den,
Představujeme Vám naprosto první refaund service v Česku od SKYNETU! Poskytujeme
službu vracení peněz za objednávu z Amazonu a několika dalších zajímavých e-shopů za malý poplatek za naší práci. (podrobně níže).
Zaručujeme při dodržení všech podmínek vrácení všech peněz z e-shopů do pár hodin.
Pracujeme s e-shopy:

1) Amazon.fr - 1 položka v objednávce do 1 000 EUR dodání do jakékoli země.
2) Amazon.co.uk - 1 položka v objednávce až 500 liber dodání do jakékoli země.
3) Amazon.it, Amazon.es, Amazon.de - 1 položka v objednávce až 200 eur, doručení do jakékoli země.
4) Zalando - od 1 do 5 položek v objednavce, za které vám vrátíme peníze. Objednávka by měla mít stejné množství levných věcí, které zůstanou bez vrácení peněz. To je maximálně 10 věcí. Maximální částka objednávky je 600 EUR. Dodávka do všech evropských zemí.
5) Nike.com - od 1 do 3 položek v objednávce do 1 000 $, doručení do USA a Evropy.
6) Bestbuy.com - 1 položka v objednávce až 2 000 $ za doručení do USA a Kanady.
7) Ralphlauren.com - od 1 do 8 položka v objednávce do 1 500 $, doručení do USA.
8) Macys.com - od 1 do 3 položek v objednávce do 2 000 $, doručení do USA.
9) Zappos.com - od 1 do 5 položek do 2 000 $, doručení do USA.
10) Victoriassecret.com - od 1 do 8 položek v do 300 $ doručení do jakékoli země.
11) Bloomingdales.com - 1 položka v objednávce až 2 000 $ dodání do USA.
12) Beachcamera.com - 1 položka v objednávce do 1 000 USD doručení do USA.
13) Wayfair.com - 1 položka v objednávce až do výše 2 000 $ do USA a Kanady.

Můj podíl za splněnou práci je 25-30% z ceny objednávky (záleží na ceně výrobku, je také možná sleva 5% na další objednávku za upřímnou recenzi zde)
Tímpádem všechno zboží máte se 70-75% slevou. Peníze požaduji až po splnění práce a vrácení všech peněz vám. Jsem ochoten pracovat přes vámi vybrané služby pro internetové obchody (aby ste měli 100% jistotu, že vás nikdo nepovede) NEBERU ŽÁDNÉ PENÍZE DOPŘEDU!!!

Jak to funguje?
-Nakoupíte zboží (poprvé se nejraději poraďte semnou, pošlete odkaz ať vám to potvrdím) a pošlete si to na adresu. Potom co vám přijde balík, ještě nic nerozbalujete (kdyby se neco pokazilo, ještě nerozbalený balík v pořádku pošlete zadarmo zpátky a peníze dostanete zpátky (za dva roky se stalo jen jednou a jen kvuli nedodržení toho co jsem říkal). Napíšete mě, všechnu informaci co budu potřebovat (většinou email uvedený v objednávce) a já zařídím hned vrácení peněz. Do hodiny vám přijde na email podtvrzení o vrácení peněz a záhy i samotné peníze (většinou do dvou hodin). Potom už jen stačí mi zaplatit domluvené procento a užívat si darečku

Jaké jsou podmínky?
-Podminky ke každému obchodu jsou trochu jiné ale například u nejčastější služby amazonu je důležité sledovat že zboží prodává samotný amazon. Pokud objednáváte poprvé, projistotu se nejdříve zeptejte! Vše vám vysvětlíme i se screenshoty ;)

Je to bezpečné?
-Vše je naprosto bezpečné a není protizákonné, takže můžete používat své pravé údaje. Prostě jen využíváme lehkého systému reklamací v daných e-shopech. Volime taková slova v reklamaci, že nám ji nemohou odmítnout.

Pokud máte dotaz, nebo to chcete zkusit, pište na email: medalex@tutanota.com, nebo na telegram: @sky_net_is_coming

Děkujeme za pozornost
a doufáme v spolupráci
(odpovědět)
RUSSIANSKYNET13.5.2020 22:18
re: Vrácení peněz za objednávku z Amazonu#
Tak kúpiť si tovar a refundnuť si prachy a nevrátiť tovar je jednoznačne naplnenie skudkovej podstaty podvodu tak ako ho zákon deklaruje .


(odpovědět)
Antrab4- | 192.40.57.*15.5.2020 16:00
re: Vrácení peněz za objednávku z Amazonu#
Ne všude na světě mají tak ubohé služby v obchodech, jako v CZ/SK. Mohli jste si všimnout, že v seznamu nemám ani jeden český e-shop, protože podobné možnosti reklamace, zde prostě nemáme. V USA vám v některých obchodech vrátí peníze, jen za to, že se vám třeba nebude líbit barva výrobku (představovali jste si jinou) a nikdo po vás vrácení zboží chtít nebude. Nevím o žádném zákonu, který by zakazoval plnit stanovené podmínky reklamace samotným obchodem. Jsou pouze zákony, které nařizují obchody zařídit a informovat kupujícího o podmínkách reklamace a kupujícího tyto podmínky řádně plnit (no a ještě minimální normy těchto věcí, důležité slovo je "minimální"). Hezký den
(odpovědět)
RUSSIANSKYNET16.5.2020 6:38
re: Vrácení peněz za objednávku z Amazonu#
Je to blbosť , zneužívať chybu systému je jednoznačne podvod , to je prvá vec . A druhá vec je to že je zjavne aj vaša služba pochybná kedže to podla vás je úplne legálne a transparentné tak prečo poskytujete takúto službu tretím stranám za poplatok a nerobíte full margin biznis pre seba ? no lebo je to zrejme podvod, ale vy si nejakú výhovorku vymyslíte .

(odpovědět)
Antrab4- | 46.166.142.*17.5.2020 13:49
re: Vrácení peněz za objednávku z Amazonu#
amen...
presne tak, kdyby to takhle fungovalo a vse bylo ok, davno mate eshop :D plnej zbozi, ktery ste poridili vicemenne zdarma a muzete prodavat s marzi temer 100 procent ... a ne tady chtit 25 procent po treti strane.
(odpovědět)
ighalo | 37.188.175.*18.5.2020 13:58
re: Vrácení peněz za objednávku z Amazonu#
Ono to opravdu jde a dokonce je to i legalni.. Avsak u jednoho uzivatele to projde jednou dvakrat max trikrat.. Proto snad chapete ze z toho nemuze udelat full biznis pro sebe.. Aby jeden uzivatel nakupoval stovky druhu zbozi denne a vse obratem reklamoval.. Ja si treba objednal z ciny cernou klavesnici a prisla me cervena.. Napsal jsem email a prisla me za par tydnu i ta cerna zdarma.. Puvodni cervenou po me nikdo zpet nechtel
(odpovědět)
Ano | 188.120.203.*19.5.2020 6:28
re: Vrácení peněz za objednávku z Amazonu#
Je to přesně tak, jak napsal uživatel Ano. Jelikož se jedná o legální činnost, jde to udělat dvakrát nebo třikrát a to s tím, že se vždy napíše trochu jinak adresa doručení (například jednou česky a podruhé anglicky). Počtvrté obchod už opravdu od vás nebude brát reklamace na stejnou adresu. Neříkám že to je naprosto bez klamání e-shopů, klameme je tím že máme "špatné" zboží a vyuzivame svých práv na reklamaci. Víme o tom jen my a nikdo to zkoumat nebude. Pokud vám jde o city daných e-shopů a delají vám starosti jejich miliardové výdělky, tak se běžte opravdu bodnout. Opravdu na tom nejde záložit nějaký stabilní výdělek, stačí se zamyslet. To že v CZ/SK všechny služby jsou jako z minulého století neznámená, že to tak funguje všude na světě. Uživatel Ano, také zmínil o tom že mu nahradili zboží, to se nazývá Replace a to také nabízím, ale domlouvám se na tom pouze individuálně.

Velmi mě překvapuje, takový obecně zvláštní přístup CZ/SK uživatelů ke všemu novému. Ja nabízím podminky refund a replace, jako nikde jinde na západě ani na východě, abych pomohl spoluobčanům. Jenže jediné co lidé dokáží, je psát jen nějaké nekonkrétní žvásty, nejen tady, ale na celých těhle stránkách u ostatních příspěvků a přitom sami vůbec netuší jaká bije a jak to ve světě chodí. Jsou najednou právníci, byznysmeni a IT experti (stálé Antrab4- čekám na vaší také expertní odpověď v tématu o zašifrovaní souborů, shodou náhod jsem napsal i pár knih o bezpečnosti na internetu a rád se něco ještě přiučím). Nazval bych to asi závistí. Radí blbosti, píšou blbosti a přemýšlí jak blbci. Proto tahle stránka také tak vypadá, jako ze začátku milénia.

Jinak všichni, koho ještě zajímají mé služby, máte kontaktní údaje v prvních mých zprávách. Již máme první spokojené zákazníky z česka.

Peace
(odpovědět)
RUSSIANSKYNET19.5.2020 17:25
re: Vrácení peněz za objednávku z Amazonu#
Celá prezentácia vaších služieb pôsobí tak LIDL , robiť si promo na diskusnom fore bez toho aby ste zdieľali akúkoľvek webovú prezentáciu bez referencii je naozaj na "vysokej úrovni" nieje jednoduché brať takú vec vážne . To je tak , kúpite si 2 PDFka volade na dark markete za 2 eura o refundoch od nejakého Inda alebo si prečítate 2 články na Ruskom fore a myslíte si že ste veľký refund máster pritom je možné že techniky ktoré ste sa naučili 2 roky dávno nefungujú ak vôbec niekedy fungovali . Potom to dopadne tak kúpim si iphone na amazone za 1300eur a ty mi napíšeš že sa refund nepodaril a výhovorky a prestanete komunikovať a ja budem mesiac reklamovať objednávku ... Ak chceš aby ťa niekto bral vážne tak si založ preknú webovú prezentačnú stránku a zbieraj referencie , lebo toto nemá úroveň. zaujala ma veta: "Ja nabízím podminky refund a replace, jako nikde jinde na západě ani na východě, abych pomohl spoluobčanům" takže tu na soome máme ježiška , dobrého anjela , ktorý chce pomáhať čechom , no dobre teda , na toto si spraví dúfam každý názor .. A to že si napísal knihu o bezpečnosti nikoho naozaj nezaujíma , ja sa tiež robím biometriku pre privátne offshore banky a nemám to potrebu každému vešať na nos keď sa na to nikto nepýtal .
(odpovědět)
Antrab4- | 185.165.241.*22.5.2020 13:54
re: Vrácení peněz za objednávku z Amazonu#
A koho to zajima ze delas biometriku pro banky vzdyt se te na to nikdo neptal :D jen vtip ...
(odpovědět)
Ano | 37.48.49.*25.5.2020 10:11
re: Vrácení peněz za objednávku z Amazonu#
skor mam pocit, ze tu ide o nieco uplne ine, ziaden refund nic, ale ze nas REFUNDER ziska tvoje osobne udaje a udaje karty udaje banky. Neexistuje, ze by spolocnost ako AMAZON vraciala peniaze ludom bez tovaru, je to podvod, ide mu o nejake osobne udaje cislo karty paypal ucet vstup do banky atd atd atd.
(odpovědět)
neverim | 217.138.203.*31.5.2020 12:18
re: Vrácení peněz za objednávku z Amazonu#
neverim: v urcitych situacich zbozi vracet nemusis a penize ti vrati. Plati to vsak v USA a rozhodne ne tak jak to prezentuje zdejsi podvodnik :-)
(odpovědět)
mein gott | 188.175.92.*1.6.2020 13:34
re: Vrácení peněz za objednávku z Amazonu#
Moja negatívna skúsenosť s Amazonom.de: objednal som si knihu za 122€, kniha neprišla, po reklamácii mi vrátili peniaze, znovu som objednal ten istý titul, zase kniha neprišla, Amazon mi vrátil peniaze. Nepoznal som, ako funguje Amazon.de, tak som znovu poslal objednávku a zaplatil. Knihu som nedostal, a ani peniaze mi nevrátili. Reklamovať to už nemôžem, bolo to v decembri 2019. Riešenie? Objednám knihu z iného Amazonu (es, it...), knihu skopírujem, a vrátim späť. Peniaze mi tiež vrátia. Myslím, že je to morálne riešenie.
(odpovědět)
Slavomir | 95.102.48.*12.2.2021 10:26

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode