Jak skrýt ip

HackForum

Jak skrýt ip#
Čau chtěl bych se zeptat jak by se dala změnit ip abych mohl "Bezpečně" něco zkoušet( nějáké menší útoky ).
(odpovědět)
opsrfefd | 2a03:e600:100::*19.2.2020 17:00
re: Jak skrýt ip#
budeš minimálně potřebovat VPN, ale POZOR, používej pouze ověřenou vpn, což nikdy není zdarma (neověřené kradou tvá data a prodávají je - z něčeho žít musí..). a 2. POZOR, pokud provedeš něco ilegálního, a fízli se tím začnou zabývat, tak jim provozovatel vpn ze zákona musí dát tvé informace, na tohle dojelo spousta lidí z Anonymous, když je společnost Hidemyass musela napráskat. vpn ti změní ip, ale plně anonymní nebudeš... můžeš ještě požít TOR, ten je bezpečnější, ale nevím jak by to přesně bylo se změněním ip na útok, protože jsi nespecifikoval, co za typ útoku chceš zkoušet
(odpovědět)
yy | E-mail19.2.2020 21:40
re: Jak skrýt ip#
Šlo by o např. nabourání pc nebo Dos attack přes aircrack-ng

to nabourání v metasploitu.
(odpovědět)
opsrfefd | 46.135.101.*23.2.2020 19:26
re: Jak skrýt ip#
čo hovorí "YY" je totálna blbosť , poskytovateľ VPN ta nemusí napráskať a dobrý ani nepráskne , protonVPN napríklad alebo holadnský rumunský a offshore poskytovatelia držia hubu a pošlu do prdele aj NSA či FBI inač by si pokazili kšeft.

a "Opsefed" ty tiež splietaš dve na tri , aircrack není ddos útok .

VPN robí len to že ak niekomu polezeš na server tak nevidí tvoju IP ale adresu VPN poskytovateľa + tvoj internet provider vidí len zašifrované dáta .

VPN je nutnosť ak robíš hocijakú trestnú činnosť , ale pozor IP adresu ani netreba na to aby ta vystopovali , existujú tisícky deanonymizačných útokov ktoré majú tajné zložky v rukáve . cez jednoduché logické až po zložité trackovacie schémy . Ono si treba uvedomiť že ip adresa nieje jediná informácia ktorá môže spojiť tvoju identitu .
vysvetlenie:
Ak robíš povedzme podvod na bazoši a použiješ VPN ALE zaregistruješ sa cez gmail ktorý si overoval skrz tvoj telefon a simkarta je na tvoje meno tak majú tvoje meno a nepotrebujú ani ipadresu , tomuto stavu hovoríme OPSEC FAIL . Alebo ak po tebe ide NSA či podobná zložka tak bude krok po kroku skúmať všetky digitálne stopy a ich korelácie a spojenia ktoré ta vždy odhalia. Alebo potom nekonvenčné metody ktoré NSA má v rukáve ako je priamá exploitácia browseru alebo exploitácia windovwu tam ti je VPN na nič .

VPN je len jedna úroven ochrany ktorá je nevyhnutná ale ak nevieš čo na teba môžu skúsiť , aké informácie o tvojej aktivite majú tak nemáš šancu sa ubrániť .

IPadresa je len jeden jediný parameter ktorý priamo alebo nepriamo prepája tvoju identitu, tých OPSEC parametrov ktoré si treba strážiž je celá rada.
triviálny príklad použitia OSINT kde ti VPN nepomôže:
skús robiť trestnú činnosť na VPN ipadrese povedzme 89.00.000.000 a s touto ip adresou sa prihlás na svoj facebook na ktorej máš svoje osobné informáce , a majú ta lebo spárovali tajnú IP adresu a tvoju identitu .

toto sú len triviálne príklady NSA má dáta od googlu,od facebooku a priamo od DNS a internetových poskytovateľov + disponuje opensource leakmi a keď to hodíš do maltega a sleudješ forenzné stopy tak vždy sa podarí hocikoho vypátrať . Ak teda nevieš čo na teba budú skúšať :) to viem iba ja a pár pár fízlov v NSA :-)
(odpovědět)
JpeXhydra | 89.39.107.*27.2.2020 10:09
re: Jak skrýt ip#
DoS attack přes Aircrack-ng samozřejmě možný je, například pomocí RTS rámců nebo pomocí deautentizací. Během tohoto útoku tě ovšem nebude zajímat skrytí IP adresy, ale MAC adresy. U deautentizace ale stejně injektuješ rámce s cizí MAC adresou, takže tam jsi v pohodě. Vysledovatelnej budeš pouze na základě zdroje signálu, čehož se při krátkodobých útocích nemusíš obávat.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP27.2.2020 10:40

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode