Tvorba hacku/exploitu do her

HackForum

Tvorba hacku/exploitu do her#
Zdar borci,
mnoho z vas je tu urcite zkusenejsich, nez jsem ja, proto se chci zeptat, jestli nekdo z vas nezna stranku/forum/video, kde je pekne vysvetlene, jak vytvaret hacky do her.

Abych vas trochu uvedl do situace: Hry nehraju zase tak casto, ale obcas si vecer nebo o vikendu dam par her v cs:go, minecraftu, gta 5, atd. Proste klasika multiplayer. Problem nastava, kdyz potkam skoro kazdou hru hackera, kterej me nebo pripadne celej muj tym nici, jak kurovec cesky lesy... :D Chtel bych byt aspon schopen temto lidem oponovat, kdyz uz proti nim svym umem nic nezmuzu.

Umim programovat v php a pythonu na "lehce pokrocily" urovni a v C# a javascriptu umim nejaky ty zaklady. S vytvarenim hacku jsou moje zkusenosti znacne slabsi. Jedine co jsem dokazal, tak bylo kdysi si podle tutorialu trochu poupravit jiz stazene hacky do minecraftu a jednou jsem si dal wallhack a nekonecno naboju v jedne browser strilecce prepsanim a nactenim lokalniho javascriptu, misto originalniho.

Proto prosim o nejake materialy, ze kterych se bude dat naucit co nejobecneji, jak vytvaret ony "podpurne programy" :D A nepiste, ze mam jit na google, tam je tech tutorialu hodne specifickych, nebo jsou zastaraly. Nerikam, ze vsechny, ale nechce se mi prochazet milion+ stranek, nez najdu neco vhodnyho, diky
(odpovědět)
ProGamerNoobHacker | 79.141.243.*10.2.2020 17:57
re: Tvorba hacku/exploitu do her#
Čau, bohužel máš dvě možnosti. Buď tomu věnovat hodně svého času a úsilí a naučit se dobře programovat v C++, naučit se, jak funguje paměť práce s daty v paměti (Read-Write-Memory). K tomu si dohledat, jak fungujou různé druhy anticheatů, jako např. VAC. Až budeš zvládat external cheaty, třeba zrovna do cs:go (tam jsou external hacky hodně lehký), můžeš si dohledat, jak psát internal hacky. Pokud ti tahle cesta přijde zdlouhavá, a vážně to není za týden, stačí si jen vyhradit pár stovek měsíčně na nějaký placený hacky, který ve finále jsou celkem fajn, pokud neumíš věci výše uvedené. Přeju hodně štěstí a google je opravdu tvůj nejlepší kamarád. Nejde ti tady přímo napsat, kde se tohle všechno naučit, ale každej, kdo to umí, se to někde na tom internetu naučil.
(odpovědět)
Džejdžej | 77.242.88.*11.2.2020 0:02
re: Tvorba hacku/exploitu do her#
Ne, nemam v planu platit za takovou blbost... Jen jsem si rikal, ze kdyz uz mam nejaky zkusenosti s programovanim, tak bych je mohl nejak vyuzit a treba se i neco priucit. Btw. neni moznost delat ty hacky v C# misto C++? Nebo lepe receno, o kolik to bude slozitejsi? Moc se mi nechce ucit dalsi jazyk, kdyz vim, ze ho na nic dulezityho nevyuziju. Navic jsem slysel, ze C# je jen takovej hybrid C++ a Javy (s nadsazkou, ne doslova), takze by tam nemel byt rozdil o 180° ne?
(odpovědět)
ProGamerNoobHacker | 79.141.243.*11.2.2020 17:17
re: Tvorba hacku/exploitu do her#
Pokud by jsi si vystačil s jednoduchým externalem, tak ti C# postačí. Nicméně s internal hackem by jsi měl velký problémy a bylo by to zbytečně složitý. Se C# by jsi měl problém s hookováním/voláním funkcí CSka. C++ je na to mnohem lepší a snažší. Pokud umíš C# na lehce pokročilé úrovni a programování rozumíš, tak nebudeš mít problém se v C++ naučit rychle. Sice s tím nebudeš profesionál, ale na napsání vlastního hacku to bude stačit. Postahuješ a prohlédneš si pár už napsaných hacků a bude zkoumat source code. Navíc, pokud jde o csgo, tak i s nejlepším hackem, pokud nejsi hodně dobrej hráč, bude poznat na overwatchi, že hackuješ a přijdeš o účet. Shrnutí: External v C# je lehký. Internal jedině C++ kvůli jednoduchosti. A zvaž, jestli chceš přijít o účet.
(odpovědět)
Džejdžej | 178.23.216.*14.2.2020 8:45
re: Tvorba hacku/exploitu do her#
Dokázal by si vytvořit hack do jedné hodně staré hry, která nemá žádnou ochranu?
(odpovědět)
Kdovijakoslav | 88.103.135.*30.6.2023 22:08

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode