"Hackeri" sú podvodníci?

HackForum

"Hackeri" sú podvodníci?#
Zdravim , každý kto ma ako taký prehlad a zdraví rozum vie že všetky inzercie od rádoby "hackerov" sú podvod , napríklad slubovanie že vám niekto hackne facebook účet alebo instagram za pár stoviek eur .

aj celkovo média zavádzajú že si každý môže prenajať hackera za pár stoviek eur . alebo viz inzercie v hackfore , kde je tých podvnodníkov velmi vela .

ale mám takú otázku na niekoho skúsenejšieho , existuje nejaký solídny hacker list kde by neboli podvnodníci ? silne , ale naozaj silne o tom pochybujem , takze sú moje predtuchy správne že všetci hackeri ktorý inzerujú že hacknú napríklad facebook za 300eur sú šarlatáni ?

(prosím neposielajte mi linky a emaili dobre viem že ste podvodníci a nič od vás nekúpim).

vidím tu potenciál vytvoriť solídny marketplace sutočných hackerov ktorý by fungoval na báze escrow , to znamená že by uživatel potvrdil úspešné dodanie služby až po uspešnom vykonaní služby . FE(finalized early) teda predbežná plaba umožnuje podvod zo strany podvodníckeho "hackera" kde hacker zoberie peniaze ale službu nedodá , preto mi príde Escrow model ako jediný valid model ktorý ide využiť pri distribúcii takejto digitálnej služby. a FE model by bol dostupný len pre 100% legit hackerov ktorý sa osvedčili a majú výborný rating .
market by si bral peniaze za Vendor účty (takže účty pre hackerov) napríklad 1000Eur za 1 účet + 5% za každú tranzakciu.
len otázka je či solídny hackeri pre retail za retailové ceny existujú .

ono samozrejme by to muselo byť všetko postavené na solidarite , lebo jediná autorita escrow modelu je samotný escrow holder takže samotný market ktorý tiež nemusí byť pre niekoho dôverihodný .
(odpovědět)
SpaceCake | 2620:7:6001::*28.11.2019 22:05
re: "Hackeri" sú podvodníci?#
SpaceCake: Obávám se, že máte pravdu. Lidé, kteří tyto věci dokáží, rozhodně nebudou riskovat za podobnou sumu. Jejich legální výdělek je totiž mnohonásobně vyšší. Navíc požadované služby si často žádají desítky hodin práce a obávám se, že odpovídající částka za podobnou práci (pokud zůstaneme u legální činnosti), by se pohybovala minimálně v řádech desetitisíců. Ve chvíli, kdy se bavíme o ilegální činnosti, muselo by se jednat řádově o statisíce, aby do toho šel někdo soudný. Ne, že by to vždy bylo tak složité, ale proč by si měl někdo zkazit život za pár tisícovek? Jak jsem psal v úvodu, obávám se, že máte pravdu a všechny podobné nabídky jsou skutečně podvodné. Soudný člověk by do toho totiž za uvedených podmínek nikdy nešel.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP28.11.2019 23:11
re: "Hackeri" sú podvodníci?#
Mám zkušenosti (samozřejmě hypoteticky, vše si pouze vymyšlím... ) s lidmi, kteří, právě takto fungují, vše bez jakýchkoliv záloh a práce zapomoci garant servisů, které sami nabídnete. Je pravda, že ceny se pohybovali v rámci deseti tisíců, ale vůbec těchto peněz nelituju, hlavně když organizace pochází z jedné východní země, kde platy mají mnohem menší, takže to stejně vychází mnohem levnější, než podobné služby zde u nás a upřímně, taková úroveň v česku, ani na západě pořádně neexistuje, tam jsou na to experti a ničeho se nebojí. Mají představitelé i zde v Česku, takže celá domluva byla v češtině. Měl jsem objednáno asi 16 účtů na socialnich sítích a stejně emailů a vše bylo hacknuto i s dalšími službami v rámci asi 10 hodin práce. Dostal jsem všechny důkazy, mohl jsem třeba na účty a emaily i posilat zpravy nějaké, aby mi z nich udělali screenshoty, jako doopravdovy důkaz toho, že se tam doopravdy dostali. U emailů mi vyrobily přesné kopie účtů. Všechny soubory a hezké strukturované archivy i spolu s dárečekem zadarmo poslali do garantu a až pak jsem povolil poslat všechny peníze. Pokud by vás zajimalo vice informací klidně ještě něco odpovím na adamcabela@tutanota.com
(odpovědět)
RUSSIANSKYNET18.12.2019 9:36
re: "Hackeri" sú podvodníci?#
A teď tu o karkulce prosím ;)
(odpovědět)
Ano | 188.120.203.*18.12.2019 20:57

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode