Prolomení hesla k wifi

HackForum

Prolomení hesla k wifi#
Zdravím, pomohl by mi někdo zjistit heslo k wifi? Mám handshake, ale aircrak nepomáhá. Vyzkoušel jsem 8mistná čísla, jména, názvy nebo zkratky, které přicházeli v úvahu a nic. Na delší hesla nemám dostatek výkonu.

Nebo poraďte prosím nějakou online službu, která se dá použít. wpa-sec.stanev.org jsem zavrhnul, tam se dá vyhledat v seznamu wifi sítí podle MAC, že bylo hslo prolamováno. Dík
(odpovědět)
evald | E-mail11.6.2019 14:00
re: Prolomení hesla k wifi#
Ahoj @evald,

Jestli jsi pokryl napr. pomoci hashcatu vsechny 8mistne kombinace (i cisla a specialni znaky), doporucuji se zamerit na tzv. rule files, ktere john i hashcat podporuji.

Custom rules funguji tak, ze pouziji klasicky slovnik, ktery tomu zadas, ale na heslo samotne uplatni urcite algoritmy. Prave ty algoritmi se lisi pravidlo od pravidla (v praxi definovane v tzv. rule files). V praxi mam diky pouzivani rule files pomerne znacnou uspesnost. Uvedu priklad:

V klasickem slovniku muzes mit heslo "Martinka". Nekteri uzivatele maji sklony k pridaveni cislovek na zacatek nebo konec slova, pripadne slovo zopakuji. Presne proto rule files. Podle toho, jaky pouzivas, by s heslem "Martinka" zkusil variace jako:
Martinka1
Martinka12
Martinka123
MartinkaMartinka
123Martinka
...

Snad v tom vidis tu pridanou hodnotu. Nez by ses bruteforcem dostal k heslu "Martinka123", chvilku to zabere, jelikoz to heslo ma uz 11 znaku. Zatimco se slovnikem a spravnym rule setem se k tomu heslu dostanes podstatne driv.

Pro vic informaci o pouziti a kvalite jednotlivych rule setu [link]

Good luck
(odpovědět)
Playa_ | 79.99.187.*19.6.2019 17:41

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode