Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek.

HackForum

Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek.#
Jsem pul roku v komunite, ktera se zabyva tim, ze na kryptoburzach bez registraci umyslne zvedne hodnotu urcite mince a pak ji dumpne. Vydelam nekdy i 100% na vkladu, kdyz se dari.
Skupina ma celkem 1400 zahranicnich uzivatelu, aktivnich je v jednu chvili kolem 800. Je to rozdeleno na skupiny a podskupiny s urcitou hierarchii podle prvotni investice.
Ja mam treti misto pod spickou ledovce na ktere jsem cekal temer pul roku, az do miuleho tydne. To znamena ze dostavam signal k nakupu a prodeji v telegramove podskupine jako
treti grupa v poradi. Na prvnim miste jsou ty co to delaji (Velryby), druhe misto maji vetsinou jejich znamy a kamaradi a treti ty co jsou nejakym zpusobem privilegovani, treba ze s necim pomahaji, jsou aktivni jinde a tak. Skupina ve tretim poradi ma vlastne nejvyssi mozny vydelky z normalnich platicich lidi, protoze se na druhe a prvni misto vlastne nikdy nedostanete. Tedky mam moznost rozdat sest pozvanek svym znamym, ale zajimavejsi je to zpenezit jak to dela kazdy. Je to pozvanka do skupiny 4. ("D") takze pode mnou. Tam jsou lidi co dostavaji signal k prodeji/nakupu o neco pozdeji a nevydelaji tolik co ja ve treti podskupine ("C") Vyhodou toho, kdo pozvanku ode me koupi je ta, ze bude okamzite ve skupine "D" a nemusi jit nekolik mesicu od zacatku a delat volavky v prvni vlne. Dalsi a to je obrovska vyhoda - je to, ze ja mohu ze sve pozice temto 6 lidem nenapadne dat signal, kde maji predcasne nakupovat, nebo ze uz maji prodavat. Predam jim signal z nasi "C" skupiny. Takze vydelaji vic, nez v "D" skupine.

Pro ty, ktery to neznaji:

Zaregistruejte se na nejake kryptoburze bez KYC.
Preposlete si tam sve BTC nebo alty
Hlavni clen skupiny dava do telegramu skupinam a podskupinam info, ze zitra kolem 20.00 h bude pumpa, at s tim pocitaji.
Druhy den kolem 20:00 h cekaj skupiny a podskupiny na signal
Jenze jeste pred tim treba 10 h rano nakupuji hlavouni na spicce ledovce (Skupina "A")pro sebe napr. altcoin ADA (Cardano)
Ve 14 hodin dostane signal skupina "B" aby pro sebe postupne nakoupila. Aby to nebylo hromadne, signaly maji casovy odstup pro jednotlive uzivatele.
V 17 hodin dostane signal skupina "C" aby postupne nakoupila
V 19 hodin dostane signal skupina "D" aby postupne nakoupila
Ve 20 hodin dostane signal skupina "E" aby postupne nakoupila
Ve 21 hodin dostavaji sporadicky ostatni skupiny, aby postupne nakoupily
Ve 22 hodin se umysle siri pres Twitter,Facebook,discord... a jine site umele vytvorene nadseni, ze nejaka mena (napr.ADA) jde z nejakeho duvodu nahoru. Tento falesny hype ma za nasledek se se pridavaji dalsi a dalsi ryby a cena roste vzhuru. Potom hlavouni (Skupina "A") vypocitaji kulminaci a treba ve 23:45 h zacnou nenapadne prodavat. Pak daji signal k prodeji skupine "B" a pak skupine "C" a nakonec "D" a postupne dalsim, coz zpusobi nasledny pad ceny. Ten pravy cas k prodeji se vzdy dodrzuje, protoze nikdy nevite, kdy je skutecny vyprodej a kdy to jen zakolisa. Neda se to obejit, zkousel jsem to v nizsi skupine a vzdy jsem prodal prilis brzo, protoze nekdy jela cena nahoru az tri dny. Nekolikrat jsem dokupoval. Vyhodou skupiny "C" a "D" je, ze mate naprosto presny signal k prodeji. Casovy udaje se samozrejme lisi, je to ruzne a ma to jeste svuj vnitrni postup, ktery je na delsi psani, ale za ty leta co to delaji to maji opravdu vysperkovane. Staci jednoduse dodrzovat pravidla a mate vydelano. Kdo jste se s tim nekdy setkal, nebo videl brutalni svice nahoru a pak pad dolu, tak to je vlastne to same. Samozrejme ty co nakupujou po vas a vytahujou tim cenu nahoru nakonec prodelaji, ale vy vydelate vzdycky, protoze vcas vite, kdy prodat.

Jaky je postup:

Zaridite si novy email
Prihlasite se na urcity web pod mym cislem pozvanky
Tam si prectete veskere info, co to obnasi + souhlasite, ze to nikde nevykecate jako ja
Stahnete si "TELEGRAM"
Zaradite se do skupiny na me pozvani
Cekate na signaly k nakupu a pak k prodeji
Nakoupite nejaky altcoin na predem dane burze treba v 17 hodin za 1 BTC na hodnote 1 USD/Altcoin
Prodáte altcoin na signal k prodeji treba ve 23:45 h na hodnote 1,50 USD / Altcoin
Vas vysledek je 1,5 BTC.
Samozrejme se procenta lisi, nekdy jede pumpa o 50% nekdy vice, nekdy mene, ale vzdy vydelate. Prodelat nemuzete, protoze si posouvate stoplosy.
Je to jednoduche.

Tech sest lidi, co si pozvanku koupi muzu prvni mesic kompletne podporovat a pomahat pokud si nebudou s necim vedet rady.
Cenu za jednu pozvanku stanovuji na 0.4 BTC. Pokud date do pumpy napriklad dalsi 0.4 BTC, mate to ve dvou akcich zpatky. Mozna i pri jedne, protoze lze nastoupit a vystoupit behem pumpy nekolikrat, ale je to riskantni, protoze signal k prodeji je jen jeden na jednu celodenni akci. Muzem jet take tandem, jestli vam to vyhovuje. (Obchodovat ve stejnou dobu)

Uprednostnuji lidi, co maji s kryptomenama zkusenosti. Nechci travit cele dny tim, ze budu nekomu popisovat, jak se ma na burze zaregistrovat a co to kryptomeny jsou...etc...
Mam jen 6 pozvanek, kdo driv prijde, ten driv vydelava. Pokud je chce nekdo koupit vsechny, muzeme se dohodnout na cene, ale mam podminku - ze budu zaucovat jen vas (jednoho) ne vase kamarady kterym to preprodate. Stanovena cena je vzhledem k vydelku vynikajici pro kazdeho, kdo tomu alespon trochu rozumi a vi o co jde. Pokud jste nekdy na pumpach prodelali, bylo to tim, ze jste na to byli sami, nebyli jste soucasti slupiny, ktera se na pumpe podili. Je mi jasne, ze nekdo bude mit plnou klavesnici ruznych poznamek, jak je to hnusne oproti tem, co trejdujou podle grafu, objemu a RSI..etc...ale je to proste prilezitost jako kazda jina, z etickych, krestanskych nebo moralnich duvodu ji nemusite vyuzit. Nikomu nic nenutim. Nabidku mam i na zahranicnim foru, ale rad bych mel nekoho z CZ/SK, protoze je lepsi komunikace pri zaucovani v ceskem jazyce, nez abych poslouchal pres skype nejakyho turka nebo rusa s lamanou anglictinou.

(odpovědět)
Majlou | E-mail | PGP9.4.2019 23:44
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#

Mám záujem, no nemôzem ťa kontaktovať, lebo si tu nenapísal email.
(odpovědět)
Stefan | 185.220.101.*10.4.2019 23:55
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Muj email mam preci vedle jmena - ta bila obalka kdyz na ni najedete mysi. Zobrazi se vam " majlou@secmail.pro " Kdyz jste regitrovany clen, email je skryty pod obalkou, aby ho nesebral robot od google do vyhledavace.
(odpovědět)
Majlou | E-mail | PGP12.4.2019 19:09
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Akorát nová verze pyramidy. Nic víc.

Ale věta "Tam si prectete veskere info, co to obnasi + souhlasite, ze to nikde nevykecate jako ja" ...mě FAKT ROZESMÁLA :-)

(odpovědět)
Reddic | 80.188.29.*11.4.2019 10:56
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Pyramida ani náhodou. Vydělává se na trejdrech co naskákaj do stoupajícího coinu po hype. Sice prasárna,ale pro zasvěcený super vejvar.Pokud je to takový kousek pod vrcholem jak uvádíte tak bych to bral.Jsem taky v jedný Whales skupině ale dlouho šplhám.Nemůžem se dohodnout spíš na procentech? Já teďka nedám 0,4 Btc dohromady.Neměl bych pak na vklad.Jste-li schopen se dohodnout na nějakym kompromisu ozvete se na:

pc_builder@o3mail.org

.
Díky
(odpovědět)
PC-mann | 89.31.57.*11.4.2019 22:09
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#

Dohodout se urcite nejak muzem, ale nevim jak to s tema procentama myslite. Ja totiz neuvidim kolik na jaky pumpe vydelate. Budete na cryptoburze a info o nakupu/prodeji bude chodit pres Telegram. Napiste co teda navrhujete,nemusite sem vsichni psat email, ozvete se na muj co mam skryty pod bilou obalkou vedle jmena u prispevku.
Je to: " majlou@secmail.pro "
(odpovědět)
Majlou | E-mail | PGP12.4.2019 19:10
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
No a věřte nebo ne. Byla doba, kdy do těchto nabídek někdo investoval i konvenční peníze...
(odpovědět)
Pyramid | 84.19.91.*11.4.2019 22:32
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Dobrej román :-) No,nejsem zastáncem nějakého nekalého obchodování,ale asi bych do toho šel pokud mi dáte nějakou slevu.Těch 0.4 btc je hodně na to teďka nemam.Na Cryptopii mi zůstalo dost peněz po hacku,už to asi nikdy neuvidim.Hodila by se ňáká záplata.Vim o co jde takže se mnou nebudete mít žádnou práci.Trejduju běžně na BifFinexu,poloniexu, Bittrexu,Krakenu... a na pumpy se jenom koukám,tak bych to zkusil jako full member.Dáte slevu? Můžeme to hodit přes Escrow?
Pište na central444@Safe-mail.net
(odpovědět)
Central - 4 4 4 | 51.15.53.*12.4.2019 0:05
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Cryptopia byl jeden veley prosvih. Bylo jasny ze se neco podela uz potom, co pred rokem vymenili reditele. To umyslny zdrzovani prevodu v arbitrazi jim nemohlo donekonecna prochazet. Lidi byly nastvany, cekali nekdy i 14 dni a cena byla jinde. Mel jsem velky ztraty, tak sem si zaplatil pred pul rokem tohle a mam to zpatky a neco navic. Slevu ti dat nemuzu. Jednu pozvanku jsem Cryptopia byl jeden veley prosvih. Bylo jasny ze se neco podela uz potom, co pred rokem vymenili reditele. To umyslny zdrzovani prevodu v arbitrazi jim nemohlo donekonecna prochazet. Lidi byly nastvany, cekali nekdy i 14 dni a cena byla jinde. Mel jsem velky ztraty, tak sem si zaplatil pred pul rokem tohle a mam to zpatky a neco navic. Slevu ti dat nemuzu. Jednu pozvanku jsem prodal, zbyva jich pet a neco mam uz rozjednany. Ty pozvanky ma jen skupina "C" jednou rocne, tak je skoda je rozhazet levne. Po pul roce muzes jit taky z "D" co "C" a kdyz budes aktivni daj ti taky sest kusu pozvanek "pro sve pratele". Muzes je prodat taky dal.prodal, zbyva jich pet a neco mam uz rozjednany. Ty pozvanky ma jen skupina "C" jednou rocne, tak je skoda je rozhazet levne. Po pul roce muzes jit taky z "D" co "C" a kdyz budes aktivni daj ti taky sest kusu pozvanek "pro sve pratele". Muzes je prodat taky dal.
(odpovědět)
Majlou | E-mail | PGP12.4.2019 19:11
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
To si jeden musí říct prostě dost. Tenhle způsob podvodu mě a spolužákům popsala třídní někdy už na základní škole. Kdo to pochopil tenkrát, dnes do Pyramidy peníze nedá, protože pochopil způsob jakým z lidí elitní prasata už od komoušů umí dělat ovce. Že jste tím internetem vymetený je poznat :D
(odpovědět)
Pepek | 51.15.80.*14.4.2019 22:59
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Nejak nechapu co to ma spolecnyho s pyramidou, tenhle model te ucitelka nemohla ucit na zakladce, protoze v ty dobe urcite kryptomeny neexistovaly a stejne tak kryptoburzy. Nejedna se o nejaky shaneni lidi. Evidentne tomu nerozumis. Uricita skupina lidi v placene komunite ma prednostne informace o tom, kdy pujde jaka kryptomena nahoru, protoze ji predtim jine nahoru vyzenou. Pozvanky mam dat svym znamym, ale rozhodl jsem je zpenezit.
(odpovědět)
Majlou | E-mail | PGP16.4.2019 16:00
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Dokáž to, že si v takej skupine a máš také zisky, postuj tu aspon jeden týžden presné info o nákupoch tak aby sme si mohli overit spatne že si mal fakt zisky, potom sa možeme bavit o nakupe.
(odpovědět)
Jejo | 178.40.52.*15.4.2019 3:10
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Jejo- Namam jediny duvod tady zverejnovat o jakou skupinu se jedna a jake mam zisky. Jses s financniho uradu nebo co ? Potrebujes videt moje danovy priznaní ?
O nakupu a prodeji se mohu bavit kdykoliv a s kymkoliv a je mi jedno co si o tom myslis. Kdo tomu rozumi vi o co jde. Vic k tomu snad rikat nemusim, vyguglete si to.
(odpovědět)
Majlou | E-mail | PGP16.4.2019 16:00
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
hehe, nemyslel som zisky, ale presne info o nakupoch cryptomien, pravdepodobne si scamer, nič viac, ak by si mal dane info tak nemas problem sem hodit v danej chvili ako dostaneš informacie o nakupe, to info tuna na forum, je tu presny cas zverejnenia prispevku, takto sa dá spatne overit či hovoriš pravdu, na historických grafoch danej kryptomeny, ak to tu odmietaš zverejnit, tak si len klamár a scamer nič viac
(odpovědět)
Jejo | 178.40.52.*17.4.2019 2:29
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
My si tykame ? Ok, v poradku, jen bys mohl mit slusnejsi vyjadrovani. Nezname se, nejsme ani vzdaleny pratele z nejakeho fora a ne zaklade niceho me nebudes urazet a budlikovat neco o scamerovi. To ze zde ukazu, nejakou minci co vyletela nahoru nic nedokazuje, to ti muzu poslat jakykoliv info z grafu, protoze je pumpa nekde kazdou chvili, takze bys vedel velky houby. Rozhodne sem nebudu davat informace o nakupu v dane chvili, aby mohli nakupovat vsichni. To si delas legraci, ne? Mam lepsi zpusob, jak to overit, chteli to po me oba kupujici. - Dukaz, ohledne skupiny a celeho systemu obchodovani mohu poskytnout ve formě nejakeho nahlednuti - podivani se do skupiny, muzu neco ukazat pres TeamViewer, nebo nahrat nejake kratke video z pumpy, kde bude videt zpusob i s ordery. Pak si to muze kdokoli overit i v grafu.
Platba muze probihat pres sluzbu Escrow. Nemam s tim problem, poplatek za sluzbu plati kupujici. To pisu specielne pro anonymniho rejpala "Jojo", ktery se zde neumi chovat.

Je to moje iniciativa, ze ty pozvanky prodam, komu se to nelibi, samozrejme je kupovat nemusi. Chapu, ze na zpusob obchodovani na kryptoburzach mame kazdy jiny nazor. Po netu existuje mnoho takovych skupin, neni to nic noveho. Kdo trejduje asi vi, ze treba i znamy Cryptorand, ktery dava tipy klasicky legalne podle vyvoje grafu, vyuziva i "jinou skupinu". Ve sve "legalni" skupine na discordu, kde mu lidi plati kazdy mesic vysoke castky za clenstvi, poskytuje svoje tipy a signaly, na kterych take jeho ovecky neco ydelaji. Ale on treba zase nahani jine lidi pres Twitter :-) Takze proste vsude jsou nejake cachry. Ve svete kryptomen je, bylo a bude vzdycky nejaky druh manipulace. Jde o to, kdo na tom vydela.
(odpovědět)
Majlou | E-mail | PGP18.4.2019 2:18
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
2 pozvanky prodane, zbyvaji 4.
(odpovědět)
Majlou | E-mail | PGP16.4.2019 15:59
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Tak tohle je snad největší bulshit co se tady na tomto webu objevil :) :) :)
(odpovědět)
Novak | 172.94.96.*16.4.2019 16:05
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
To je jasny, protoze jsi proste Novak, co nema nic jinyho na praci, nez psat po forech negativni blbosti. Nevidim tu od tebe zadny prispevek, ktery by byl k necemu dobrej. Jenom samy kecy, hovadiny, posmesky a obvinovani.
(odpovědět)
Racek | 109.70.100.*16.4.2019 23:09
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Takže jsem si tady od pána koupil jeden pozvánkový kód a můžu trochu poreferovat. Že by to bylo jednoduché se říci nedá, ale v celku je to zajímavá videohra.
Sleva, kterou jsem chtěl prosadit vyšla jen částečně. Od 12.4 se to řešilo, viz muj prispevek / central444@Safe-mail.net / .Na druhou stranu musim nabonzovat, že ze mě má MAJLOU nějaký procenta, protože po registraci na jejich webu vidim, že je jeho přezdívka nademnou. Nebo z toho má asi nějakej užitek, jinak netušim, proč bychom měli být v jedné registrační sekci. ( Sorry kámo)
Jsme tam už dva, takže vidim kdo další pozvánku koupil. Neni dobré si vzájemně okukovat mejly.

Registrace je přes generovaný link, kde potvrzuju registrační číslo pozvánky. Je to sice pro někoho možná dobrý, ale zbytečně složitý. Registrace do do Telegramu a do skupiny přes další link je ptákovina. Bylo to na výtoč, protože tady MAJLOU neřekl, že je k tomu nutné telefonní číslo. To je pak nahouby s anonymitou. Musel jsem si další den koupit zvlášť simkartu, abych se do Telegramu vůbec přihlásil. Bylo by teda dobrý upravit původní příspěvek a dopsat to tam.
Po přihlášení na webu vidim nějaké zprávy, všechno samozřejmě anglicky, takže neangličtináři maj pacholíka. Po těch dvou dnech co to mam jsem pochopil, že na Telegram dostávám upozornění o zprávách na webu a tam vidim časový rozpis a hlasování. Systém hlasování coinů stejně jako automatický nákup / prodej jsem nepobral a tak to dělám napřímo ručně. První pumpu jsem nechal na čumendo, abych věděl jak to chodí, druhou jsem aktivně pronadával. Bylo to docela o nervy, protože MAJLOU mi sice poradil přes den, ale večer neměl čas. Takže dobrá rada - nespoléhejte se na MAJLOU, že bude dělat helplinku, jak slibuje. Blbost, nechal mě v tom, ale poradil jsem si podle návodu. To s těma signálama je nedomyšlené. Na telegram v mobilu mi přišlo od MAJLOU večer, že se mám připravit na nákup altu XXX /cenzura/ , po hodině hláška "Nakupuj teď" a pak postupně zprávy o vývoji a pak po několika hodinách prodat. Systém je dobrý, ale když jsem třeba v tramvaji, nestíhám se dostat k pc abych obchodoval. Měl by to oznamovat dřív, že se ten den bude něco večer dít. Hodilo mi to 20% navrch, ale ty nervy...
Považuju se za středního trejdra a i tak to na mě bylo rychlý. Bejt doma, tak Ok, ale při pohybu venku nestíhám. Měli by na to upozornit někdy ráno, aby člověk byl připravenej. Jinak to info na webu je propracované a dá se v tom vyznat, jemom mi vadí, že si všichni co maj pozvánky budou očumovat mejly. V telegramu je víc sekcí, na zprávy, na signály, na běžný pokec a tak. Ještě jsem pochopil, že můžu obchodovat ručně sám na burze což jsem dělal, nebo to přenechám nějakému "ALFIboot" ( adminovi???) , či co to je, aby po spárování účtu a BTC adres obchodoval za mě. To se mi moc nelíbí, protože nejsem blázen, abych někomu dával přístup do účtu a peněženky. Jinak teda to fuguje jak má, ale pro toho kdo obchoduje s malejma částkama ( 0,0000000xx sat) je pozvánka zbytečně drahá.
(odpovědět)
Central - 4 4 4 | 162.244.80.*17.4.2019 21:58
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Nektere veci jsi spatne pochopil. Pokud bys dal predem vedet, ze budes psat takovy pokec, mohl jsem ti vse vysvetlit, pokud necemu nezozumis.

Vysvetleni v bodech:

1. - MAJLOU ma z toho procenta. = Nemam z toho procenta. To ze mne vidis po prihlaseni na web nad sebou znamena, ze jsi byl ode mne pozvany do sekce "D". Proto tam mas tu modrou hvezdicku s pismenem "D". To maji vsichni, ktery se k nam dostaly na pozvani a neprosli beznou pulrocni cestou, protoze mezi vama muze byt treba nejaky zacatecnik, coz u tech pulrocnich neni nikdo. Tim, ze jsi napsany ve stejnem okne za tebe svym zpusobem i rucim, protoze jsi jako "muj znamy, nebo kamarad" kteremu jsem z duvery dal pozvanku. Nikde nemusis povidat, zes ji koupil a ze se nezname. Ze si vzajemne vidite na emaily je dano tim, ze jste "jako" my kamaradi." a v moji sekci. Takze se proste predpoklada, ze kdyz rozdam pozvanky kamaradum, nemusi se tajit emaily. Premyslej, chlape. Stejne si vsichni vzajemne piseme, takze je to jedno.

2. - Telegram a sim karta. = No ja pocital s tim, ze snad kazdy v dnesni dobe zna Telegram stejne jako zna Facebook. Je jasne preci, ze se do Telegramu hlasis tel.cislem. Vyvojari Telegramu to maji takhle od zacatku. S tou anonymitou je to jednoduche, protoze ostatni tvoje tel.cislo prece nevidi. Je tam jen nick, komunikace je pres sifrovany port 443 a take END to END, takze to splnuje zasady bezpecne komunikace. Nemusis kupovat simku, staci nejaky virtualni free cislo z netu.

3. - Vsechno v anglictine. = Preci jsis nemyslel, ze takovouhle vec budou delat cesi ? :-D

4. - System hlasovani a automaticky nakup/ prodej. = To je individualni nastaveni, kdy se muzes zaradit do hlasovani, nebo navrhnout jakej coin pumpnout a z jakyho duvodu ( treba ze ma coin mainet, novou sluzbu, partnerstvi..a tak) Vyuziva se i bezny hype pro pumpnuti coinu, ne jen umely. Automaticky nakup muzes vyuzit, ze si to zadas na webu do orderu, aby ti nic neuteklo. Supervisor v sekci "D" to udela i za tebe, ale je jasne , ze to muzes delat rucne.

5. - Majlou vam nepomuze = Pomuzu, ale ja tehdy vecer jel v aute a nemohl jsem ti mobilem rikat na co mas kliknout. Kdyz jsem ti volal o hodinu pozdeji uz si to nebral. To menu prece neni na pochopeni tak slozity.

6. - Meli by signaly chodit driv = Informace, ze se neco bude ten den dit se prave pisou na web do hromadnych zprav. To je to, co jsi prave necetl. Potom jsou informace rozesilany na telegram hodinu pred nakupem. To je dost casu i na vystoupeni z tramvaje. Kdyz ti v 15:00 hodin prijde na telegram info, ze se za hodinu neco bude kupovat, muzes to udelat i z mobilu, nejen z pc. Kdyz koupis za 0.6 BTC a prodas za 0.8 BTC a mas vlastně vydelano dvacet 20.000 CZK za pet hodin, takze snad tomu obetujes i trochu casu at ses kdekoli. Nemuzu ti prinest vsechno na zlatym podnose.


7. - Automaticke obchodovani za tebe (ALFIboot) = Ono to v navodu napsany trochu jinak, ale v podstate muzes prenechat sve portfolio jakoby nadrizenemu co ma tri stribrne hvezdicky v sekci "C". Ja mam dve, ja to byt nemuzu. Vyuzivaji toho lidi co se uz dlouhodobe znaj a tak kdyz je treba pumpa v noci (USA) ale v evrope je uz rano, nekery members prenechaji rizeni nakupu a prodeje na autorite z vyssi skupiny, aby o pumpu neprisli, kdyz spi. Dela se to casto mezi amikama. Samozrejme v v CZ/SK to nedela nikdo, protoze si neduverujujou. Jsme 100 let za vopicema.

8. - Cena pozvánky = Procenta, ktera jsou vynosem nejsou mala a ti, kdo maji vyssi kapital, maji i vyssi zisky. Predpokladam, ze si to koupi trader co ma vyssi obraty, nikoli decko s kapesnym, proto jsem nastavil takovou cenu a je mi jedno co si o tom kdo mysli. Pozvanek je jen sest a dalsi mit nebudu, davaji je nam - clenum ve skupine "C" a pouze za urcitych okolnosti pote, co jsme pro kseft neco udelali. Dostanem je pouze jednou, uz se to neopakuje, takze na tom chci hezky cesky vytriskat co nejvic, protoze ti co je koupi vytriskaji za tyden, mesic a rok z pump nekolik stovek procent, takze je to bolet nebude. Pokud nekdo chce neco zadarmo, muze jit treba do sporitelny uzavrit stavebni sporeni s vydelkem 1,2 % za rok.

- - - Mam rozjednany dalsi prodej, budou tedy zbyvat jen tri kusy. Na e-mail mi chodi ruzne zpravy, s zadosti o slevu. Chapu, ze je to cesky sport chtit na vsechno slevy, nebo si dokonce ode me pujcovat penize na nakup toho co prodavam, ale fakt nejsem banka ani slevovy portal.
Dvema zajemcum jsem prodej odmitl a to z jednoho prosteho duvodu - nevhodne chovani. Nechci mit ve skupine arogantni typky, co si hrajou na busssinesssmannny. Ti co koupi pozvanky jsou v me podskupine, "jako pratele, ktere znam" takze bych s nimi take rad dobre vychazel a pokud se uz od zacatku chovaji neslusne, nelze dobudoucna pocitat, ze se to zmeni. Mate-li nekdo slusny zajem, pisnete email.
(odpovědět)
Majlou | E-mail | PGP19.4.2019 15:22
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Zdravim. Na těch procentech jsme se sice nedohodli, ale určitej kompromis mě dohnal k tomu, že jsem po hádce s manželkou investoval půl rodinného rozpočtu :-D
Zatim dobrý, uvidí se časem jestli to byl dobrej nápad.
(odpovědět)
PC-mann | 62.102.148.*19.4.2019 19:20
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Můžete mi napsat, jak probíhal nákup a zda je to opravdu schopno něco vydělat?

- - Team_K5@secmail.pro

----------

°°°°°°°°°°° Team-K5@secmail.pro °°°°°°°°°°°
(odpovědět)
TEAM K5 | E-mail | PGP27.4.2019 0:51
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Zbyvaji dve pozvánky. Ti kdo je koupili před mesicem, maji jiz vydelano a navic - Bitcoin stoupa na hodnote, takze dalsi plus. Dekuji TEAM K5 za recenzi na jinem webu :-)
(odpovědět)
Majlou | E-mail | PGP12.5.2019 12:54
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#

Tohle byl muj nejlepší obchod za poslední roky. Jsem ve skupině měsíc a z 0.6 BTC mám 1.8 BTC a to jedu opravdu pomalou pohodičku, nejdu do každý pumpy co mi pípne. Asi to zní blbě, ale jsem fakt nadšenej a to ještě BTC vyletěl z tehdejších 4.000 USD na 8.200 USD takže fakt euforie.
(odpovědět)
PC-mann | 104.244.74.*15.5.2019 23:56
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#

Som v tej skupine od januára cez jedného kamaráta a je to veľmi zaujímavé. Teraz keď BTC narástol je to fakt super business.
(odpovědět)
stanko | 162.247.74.*21.5.2019 15:25
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Zdravím
Dá se na tom opravdu vydělat? Nezmanipulují vás pouze velké ryby a vy potom proděláte?
Jestli se na tom dá opravdu něco vydělat chtěl bych to zkusit.
Je nějaká skupina, kde se dá připojit zadarmo, zezačátku stačí malé vklady a je nějaká možnost růstu do vyšších skupin?
(odpovědět)
Spatnyobchodnik | 138.68.103.*21.6.2019 9:06
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Není to úplně snadné. Ozvěte se mi na loverbtc@protonmail.com
(odpovědět)
loverbtc | 185.153.194.*24.6.2019 19:36
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Rad bych upozornil, ze neregistrovany uzivatel " lovecbtc@protonmail.com " neni clenem nasi skupiny ani jsem mu neprodal pozvanku, takze jeho prispevek nema nic spolecne s timto mnou zalozenym postem.

Muj email v teto veci je majlou(zavinac)secmail.pro
(odpovědět)
Majlou | E-mail | PGP25.6.2019 22:11
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
No, my sme medzi veľrybami. Plavíme sa s nimi v jednom mori, preto je každá takáto skupina skupina platená. Zadarmo to nie je a na pozvánku musí byť voľné miesto. Free skupiny sú, ale to sú tie spodné, na ktorých zarábame my, čo sme hore.
(odpovědět)
stanko | 176.31.208.*25.6.2019 0:29
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Aktualizovano 28.6

Pro "spatnyobchodnik-

Jiz jsme si psali pres email, ale pro zodpovezeni dotazu - nejde prodelat, kdyz jste ve velrybi VIP skupine. Bohuzel zadarmo nic neni, free skupiny, ktere jsou pod nami jsou nasi potravou.
(odpovědět)
Majlou | E-mail | PGP28.6.2019 22:17
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Moc hezky si serete do huby, frčíte SCAM jako prase, zašíváte se na @secmail a melete sračky jako z učebnice podle Charlese Ponziho. Navštívenky, vstupenky, známky, bez investorů ani hovno. Samá lež, slint, slib a žvásty jak z translátoru. Správce webu by toto vlákna měl smazat, nebo zamknout, uhlídat a uvádět jako další téma jak nenaletět podvodníkům, protože tohle je mimo mísu do který se neserete, protože všechny sračky máte v hubě. SoomScam se tu asi nevede.
(odpovědět)
-Lotr- | 2a03:e600:100::*25.6.2019 18:21
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#

Rozesal jsi me, to bylo velmi vtipne, jak neregistrovany "LOTR" breci, ze z toho nic nema :-)
Pokud tvoje IQ nedosahuje dvojciferneho cisla, je nemozne, abys ses umel zaregistrovat a napsat konstruktivni kritiku, pripadne objasnil, co ma tvuj vypity mozek na mysli. Tve zvratky vyjarduji mindrak z neschopnosti ucastnit se nejake komunitni akce, ale to je tvuj problem. Rad ti ty ubozacku odpovim, protoze na rozdil od tebe vim co delam.

1) Pouzij gugl, nebo kachnu a najdi si ty blbecku neco o whales, placenych a free slupinach co pumpuji BTC uz nekolik let, najdi si ty uboha veprova hlavo, jak vydelecne to je, kdo na tom vydela a kdo utre hubu. Hledej ty ubozaku a dozvis se krutou pravdu, ze nektere veci funguji, pokud jsou placene. Kdyz nejake hovado nic neumi,jen cumi do prohlizece, sere po netu picoviny a chodi od rana do vecera do kolbenky pracovat, aby uzivil svou stejne nasranou a retardovanou rodinu, ktera celi ruznym exekucim, tak je jasne, ze z nej zadna moudra nevypadnou, ze proste chcipne naprosto chudy a absolutne sam bez jakekoli radosti..bez penez...atd. To je presne tvuj problem - jsi nula a jako nula pojdes u facebooku, kde si budes stezovat, jak celej svet stoji za hovno.

2) Na zaklade me dlouhodobe pusobnosti v jedne placene skupine jsem mel pozvanky pod sebe (mam posledni) a uspesne jsem je prodal, nejde o ponzi, ale o system, jakym se dalsi clenove do skupiny dostavaji, aby se vyhnuli takovim lidem, jako jsi ty blbecku. Aby nejaky posrany cechacek s holou prdeli nevlezl zadarmo do skupiny, kde jsou urcita pravidla, ktera se maji dodrzovat, abychom vsichni mohli v poklidu vydelavat na pumpach z nizsich urovni. Je nutne se vyvarovat lidi, kteri nic neumi, nic nemaji a chteji jen srat ostatni a zadarmo brat penize. Zadna vybrana skupina s takovou hyararchii jako je tato nemuze mezi sebe prijmou primitivni obcany nejake primitivni narodnosti s primitivnim chovanim. Je nas tam dost, nikoho nepotrebujeme, pozvanky jsou bonusem pro ty, co tam jsou dele nez 6 mesicu, muzou je dat svym znamym, ja jsem se rozhodl je prodat a je tvuj problem, ze na to nemas.

3) secmail.pro je emailova schranka jako kazda jina. Nejsem trouba, co si dela mail na seznam.cz, nebo gmail.com. Jen tupa hlava strka lofasa do medvedi klece.

4) Jsem rad, ze mam moznost delat neco jineho, nez chodit do kolbenky od rana do vecera a divat se, jak mi utika cas. Nekteri lide jen cekaji, az jim prileti penize k noham, az prijde nejaka sance, jak zadarmo ziskat balik penez. Takhle to ale panove nechodi. Tomu stesti musite prijit naproti, chytit ho pod krkem a poradne mu omlatit hlavu o zem, aby z nej ty prachy vypadli. Musite byt aktivni, zajimat se, skoumat, riskovat a vzit prilezitost za vlasy, pokud nejaka je. Cekanim a kecama nic nedokazete. Budete zoufale sedet u pc nekolik let, nez prijdete na to, co vsechno vam uteklo a budete stejne frustrovani, jako paranoidni pisatel vyse uvedenoho prispevku. Uvedomte si, ze nic neni zadarmo, nic vam nikdo jen tak neda a nikdy nic nedokazete, pokud sami nebudete aktivni. Ja jsem z hovna udelal hromadu BTC a jsem rad, ze lidem co na to nemaji hlavu muzu ukazat fakace. Je mi fuk, co si o me myslite, je mi u prdele jake mate problemy, prachy hybou svetem, prachy jsou to, proc cumite na tenhle clanek, ale problem je, ze pro to taky neco musite udelat.


(odpovědět)
Majlou | E-mail | PGP2.7.2019 15:09
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#

Teda majlou :-) Znám tě sice krátce ale netušil sem co za čerta v tobě dřímá :-D

Si mu to vysvětlil s těma whales špatně, to nepochopí. Spíš takle - Hej. lotr, jestli se chceš něco o pumpách a skupinách naučit, běž nejdřív do Cryptokingdom jako já, tam jsou super začátky. ( www.cryptokingrom.cz ) Zaplatíš si členství a choděj ti signály k nákupu a prodeji BTC..altů a tak. Je to ofiko, žádná podpultovka. Jan Čuraj to vede jako firmu, trejduje a ovečkám dává možnost vydělat přes tyhle signály. Dřív jsme to měli přes telegram, teďka to frčí přes appku na android / ios. Sedíš doma, přijde ti zpráva, že máš koupit třeba NEO na hondotě XX USD, tak to koupíš, druhej den ti přijde zpráva, že to máš prodat. A je vyděláno. To je Cryptokingdom. A teď tadle skupina co jsem do ní taky vlez - Zaplatíš si u Majlou vstup do skupiny, páč je taky placená. On ti dá přihlašovačky, logneš se na web, nastavíš co potřebuješ a taky ti choděj signály na nákup a prodej. No a v čem je vlastně rozdíl oproti Cryptokingdom ? Že třeba to NEO se pumpne. Přijde ti signál k nákupu, pak ti co tu skupinu vedou zajistěj, aby došlo k dalšim nákupům ze strany jinejch hlavně free skupin a dalších aktérů z nižších neplacenejch vrstev. Prostě se po sociálkách roznese info, že NEO vyletí, takže ho všichni kupujou, když to pak viděj ostatní,co to nezávisle vidí na grafu, nastupujou taky. (FOMO efekt ) no a když to kulminuje, dostaneš zprávu - PRODÁVEJ ! " to znamená, že vedoucí skupiny už ví, že to dál nepoletí, vyčerpal všechny možnosti a tak horní vsrtvy placených skupin dostanou včasnou zprávu o tom, že se má prodávat. Pak to dostanou aj ostatní a ti další co sou mimo skupinu to zjistěj až když viděj, že to spadlo o 30% na hubu.

Prodělaj na tom ovce, co nejsou ve skupině. Co sou ve free nebo naskočili pozdě. Jako člen co si cálnul tuhle kurevskou výhodu mám nahrabáno víc, než v Cryptokiongdom a hlavně nemusim celej den čučet do grafů. To máš stejný jako teďka s BTC. Sice to nebylo nijak manipulovaný, ale dostali jsme info, že to máme na 13.700 USD prodat - respektive nastavit ordery na tuhle cenu, že to víc nepude. (Bylo to jasný z grafu) Šlo to na 14 a pak držkopád. Ale máme vyděláno. No a to je celý. Jednoduchý.

Jo a nejsem anonym, tady nahoře v příspěvku z 11 dubna mám mejl.
(odpovědět)
PC-mann | 199.249.230.*4.7.2019 12:22
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Odpoved pro "spatnyobchodnik" byla jiz odeslana na email, protoze se mi ozval soukromne. V podstate nelze prodelat, protoze placene skupiny jsou soucasti "velryb" a signal k nakupu a prodeji jsou vzdy orientovany na nejvyssi zisky, k cemuz nam dopomahaji i jine "bezplatne" skupiny, ktere jsou zneuzivane v nas prospech. Do placene skupiny se dostanes samozrejme jedine platbou, splhani pres free skupiny nejde. Placenych skupin je mnoho, jde o to, jak dobre je organizovana, kolikrat denne muzete otocit vklad a zda na to vubec mate cas.

Pozvanku mam uz posledni, nespecham na to, rad bych pribral nekoho, kdo kryptu rozumi. Ti co se pridali maji jak koukam uz vydelano, ostatnim drzim palce, at maji take nekdy z krypta nejaky uzitek.
(odpovědět)
Majlou | E-mail | PGP25.6.2019 22:11
re: Bitcoin - PUMP & DUMP skupina, prodej pozvánek#
Nabízím BTC pouze za $6'250. Žádný scam, ukážu video peněženky klidně ještě dnes. Pokud máte zájem, kontaktujte mě prosím na WhatsAppu +420604324208 nebo Telegramu. Přeji hezký den Vám všem
(odpovědět)
BTC seller | 37.77.225.*16.12.2019 15:08

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode