Win 10 aktualizace-KILL

HackForum

Win 10 aktualizace-KILL#
Jo možná to vypadá jako kravina, ale ta věc mě už několikrát totálně rozmr... komp vždycky se sekne v půlce apod a já nemám nervy na to se bát o svoje data apod, páč potřebuju bejt kvůli práci fakt furt online. No zkusil jsem všecko možný i group policy všecko se zdá že ty mrd..y z Microsoftu nějak proloměj či co páč dneska už nejde bloknout wauserv apod ve službách, už ani to ne. Jedu klasicky na Win 10 Home.Takže sháním nějakýho hackera co prostě tuhle blbost v mém kompu jednou pro vždy vymítí a to tak, že už to tady nikdy nevyskočí a bude to totálně out že si update neškrtne. Je to sice kravina možná ale mě už s tím vnucováním tak štvou že je mě o to jde už z principu, totální výmaz tohohle fízlování. Ozvěte se na 666Devil666@seznam.cz dohodnem se na dalším postupu.
(odpovědět)
Miron25 | E-mail25.12.2018 20:40
re: Win 10 aktualizace-KILL#
V nastavení aktualizací se dalo určit, že po dobu následujících X dní (X = 35 myslím) aktualizace instalovat nechcete s tím, že po uplynutí této doby necháte systém plně aktualizovat. Poté můžete nastartovat další 35denní periodu bez aktualizací.

Samozřejmě, pořád to systém může rozbít, ale stane se tak v jednom okamžiku, který poměrně dobře znáte dopředu. Navíc budete většinu aktualizací instalovat později od data jejich vydání, takže mohou být více odladěné.

Nevím ale, zda je toto nastavení dostupné i v Home edici (většinou jsem pracoval s Pro).

----------
2 + 2 = 5, for extremely large values of 2
(odpovědět)
Vrtule | E-mail | Website | PGP | ICQ 33297004026.12.2018 13:30

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode