Co se učit dále?

HackForum

Co se učit dále?#
Ahoj.
Chtěl bych to někam dotáhnout v hackingu a zkombinovat Gray hat + Blue hat.
Co bych všechno měl určitě umět? Zatím umím jakž takž Python, mám rozečtenou literaturu (konkrétně Gray Hat Python), chtěl bych se zaměřit na webové stránky a něco málo také umět z malwarů. Případně bych byl rád i za nějakého "parťáka" který by se mnou konzultoval určité věci a tak.

Jen tak pro ty, co mě zase chtějí shazovat že jsem script kiddie co se nechce učit: Já se učit chci, přeskočil jsem kroky protože jsem za
a) nevěděl které a za b) jsem myslel že budou nepotřebné, pak jsem přišel na to, že ty kroky potřebuju k lepším postupům a výsledkům, chybu udělá každý a to, že se učím a třeba z neznalosti napíšu nesmysl neznamená že jste hned lepší lidi jak já.
(odpovědět)
Sinxtenyin | E-mail31.1.2017 16:05
re: Co se učit dále?#
script kiddie nejsi ale kiddie ano.. na to co se chces naucit jednoduchy navod neexistuje [a jestli ano ne tady na soomu] je to jen o tobe, tvem presvedceni a tve mysli.. proste te to musi bavit a pak vse pujde samo ..myslim ze v dnesni dobe je google mocnejsi nastroj nez soom forum na ziskani informaci.. a pokud te limituje anglictina tak to asi bude ten prvni krok co musis absolvovat..
(odpovědět)
nohate | 37.48.33.*31.1.2017 23:14
re: Co se učit dále?#
Ty vole, já jsem s kapesním slovníkem louskal manuály všeho, co se mi dostalo do ruky a dnešní děcka s internetem neví, co se učit.
Zajímají tě weby? Tak se nauč webové technologie na straně klienta i serveru. Co a jak se používá a jak to funguje. Kde se dělají chyby a jak něco přimět dělat víc, než se čeká.
Znáš Python? Teď mi na serveru běží tři programy v Pythonu pod rootem a mám je nastudované. Co ty?
Nedávno jsi chtěl spouštět JSON, ale prostě se podívat k čemu je a jak se zpracovává tě nenapadlo.

Nenech se odradit, taky jsem kdysi měl v hlavě jen spoustu nejasných otázek. Dneska jsou dostupné informace o všem, tak čti a zkoušej.

[link]
[link]
[link]
[link]

(odpovědět)
prc | 213.211.51.*1.2.2017 6:29
re: Co se učit dále?#
co ti tam bezi za ty 3 programy?:) snazis se vypocitat jestli jde vyrobit kovovy vodik? nebo?:D
(odpovědět)
easy | 37.48.49.*1.2.2017 22:12
re: Co se učit dále?#
-> [link]
(odpovědět)
Nw1JhzXO | 109.163.234.*1.2.2017 10:10

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode