Jak to je? - Serverové soubory u některých her

HackForum

Jak to je? - Serverové soubory u některých her#
Ahoj.
Zajímala by mě věc týkající se některých her, některé hry mají komunitní servery, které nám při připojení stahují nějaké soubory, ty soubory chápu-li dobře stahují do našeho zařízení(laptop / PC / jiný), je tato teorie pravdivá?

Dále by mě zajímalo, spustí se ty soubory? Kupříkladu že by se napsal nějaký virus v pythonu, dostal bych ho do ftp mezi ty soubory které server stahuje, stáhne to i mnou vytvořený virus? A spustí ho na daném počítači?
(odpovědět)
Sinxtenyin | E-mail29.12.2016 17:28
re: Jak to je? - Serverové soubory u některých her#
martine kolik je ti let 13?
[link]

problematice nerozumis tvoje dotazy jsou trapne mas se jeste hodne co ucit nemuzes hackovat kdyz nic neumis zadne zaklady hruza des
(odpovědět)
Sinxteen | 149.202.238.*31.12.2016 18:43
re: Jak to je? - Serverové soubory u některých her#
Pokud například hra (klient) zjistí, že se na serveru hraje mapa, kterou nemá, tak ji ze serveru stáhne a pokusí se ji načíst. Není důvod ji nějak spouštět, ale ano, teoreticky datové soubory mohou obsahovat skripty. Třeba i v tom pythonu.

Nebo zjistí novější verzi a podobně stáhne aktualizace, což může být prakticky cokoliv, včetně spustitelných souborů.

Nebo může být ve stahování chyba. Kdysi v jedné hře klient používal pro uložení souboru název z odpovědi serveru (požádal o "neco.map" a dostal "necojineho.dll") a v klidu přepisoval cokoliv.

Prostě ta hra je program, který nějak funguje. Možná i tak, že ho přiměješ ke spuštění škodlivého kódu. Nebylo by to poprvé ani naposledy. Na to se snad nemusíš ptát.

(odpovědět)
prc | 213.211.51.*1.1.2017 3:10
re: Jak to je? - Serverové soubory u některých her#
prc - Děkuji, myslel jsem si něco podobného, ale potřeboval jsem vědět jak a proč to tak funguje a jestli to vůbec tak funguje, ty jsi mi to objasnil, a tím pádem ti děkuji a vážím si tvé pomoci.
(odpovědět)
Sinxtenyin | E-mail1.1.2017 13:38

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode