webhosting v zahraniční

HackForum

webhosting v zahraniční#
Dobrý den. Chci na webu rozjet projekt, který nebude sice nelegální, ale jeho obsah a smysl bude přinejmenším diskutabilní. Po právní stránce bych jeho "problematičnost" přirovnal k Emkeiově fake maileru na emkei.cz. Doménu chci registrovat .com (aby mě neotravoval CZNIC) a můj dotaz na Vás je následující:

Je jedno, zda .com doménu registruji u českého nebo zahraničního registrátora? Co je výhodnější , pokud se jedná o web s diskutabilním obsahem? (samozřejmě neřeším situaci, kdy obsah bude vadit Interpolu, NSA apod).

Mám za to, že pokud využiji nějakého českého registrátora , tak na nátlak naštvaných uživatelů, kterým bude můj projekt vadit, mi může web odstavit na dobu, než si nechá udělat právní analýzu (ze které mu výjde, že je to po právní stránce v pořádku).
Zatímco zahraniční registrátor by se asi s nikým z čr nebavil....

je to tak nebo je to jedno?

BTW: Emkei: Jak máte po právní stránce ošetřen váš fake mailer? Přinejmenším může sloužit ke spamování a tohle moc registrátorů netoleruje...


Díky.


PS: nejedná se o spanování a doknce projekt nebude ani nijak výdělečný
(odpovědět)
tutanchamon | 109.163.233.*1.6.2014 10:13
re: webhosting v zahraniční#
[link]

pocitej s tim, ze bez problemu a vysvetlovani se nevyhnes nikdy
(odpovědět)
jrjfhfofhr | 193.200.150.*1.6.2014 12:54
re: webhosting v zahraniční#
Díky za odpověď.

Využiji tedy některého zahraničního registrátora.

BTW: můžete mi nějakého doporučit? Je jich plný google ale znáte někoho , kdo je kvalitní. Projekt nebude náročný na volné místo na disku (obsah by se vlezl i na freehosting)...


(odpovědět)
tutanchamon | 46.227.171.*1.6.2014 19:46
re: webhosting v zahraniční#
registrator domeny te nemusi moc zajimat, dulezity je hostovany obsah a podminky hostingu. Klidne ti to v prvni fazi muze bezet bez domeny.

nechces trochu upresnit svuj projekt?
(odpovědět)
infinity :)1.6.2014 21:02

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode