Jak zabednit W7? + konec TC

HackForum

Jak zabednit W7? + konec TC#
Zdravim. Chtěl bych aby to byla taková delší, rozvinutější diskuze, tak napište svůj názor. Chtěl bych se zeptat jak podle vás nejlépe zabednit W7. Samozřejmě asi nahodíte proč nepoužívám linux, ten používám, ale jsem grafik a hobby programátor a photoshop, AE, 3DS Max na linuxu prostě nee. + Co si myslíte o konci True Cryptu?
(odpovědět)
T3ll | 5.79.81.*29.5.2014 20:18
re: Jak zabednit W7? + konec TC#
Předně si myslím že TC je stále nejlepší co je k dispozici. Nevidím důvod abych ho dál nepoužíval, přestanu ho používat až když analýza odhalí konkrétní chyby.

Podle mě je to tah někoho kdo chce TC poškodit a odradit uživatele od používání tohoto SW.
(odpovědět)
David1234 | 194.228.121.*30.5.2014 10:30
re: Jak zabednit W7? + konec TC#
Nástroje na dekódování těch šifrovaných svazků jsou prostě pomalé a účinnost bych viděl snad jen, že půjdu na cíl s nejasným heslem ve slovníku a ten použiju :) Znamená to, že bych měl programu alespoň pomoci s odhalením zapomenutého hesla, nebo dohledat část hesla. Podobná činnost může trvat roky.

Asi je to chápáno prostě špatně, nebo jak to migrující chápou. Software může napadat jak Truecrypt disky , nebo svazky a také BitLocker používaný ve Windows..

Zřejmě je to výsledek snah cracknout Truecrypt, je brán k útokům jako pouhý ZIP , RAR soubor a také to tak působí, jako záležitost kterou lze snadno vyřídít. I tak je rozšifrování RARu pomalé a pokud jde o Truecrypt je to nesmírně pomalá záležitost. A zatroubit na internet něco o tom že všichni a každý se může dostat na taková místa a data, která má Truecrypt ochraňovat je hovadina.

Když byl napadán soudy Phil Zimmermann za PGP , tak co se stalo, PGP je používáno stále , PGP e-mail, PGP disk a PGP desktop je také řešení a funguje to zcela bezpečně.

Jak se dostat na Truecrypt :)
TrueCrypt 4.3 - Privilege Escalation Exploit
[link]

Passware Kit Forensic 13.5
[link]

Recover TrueCrypt Encryption Password
[link]

OTFBrutusGUI
[link]


(odpovědět)
PsT | 95.130.9.*31.5.2014 16:47

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode