Geolokace PC

HackForum

Geolokace PC#
Zdravím,
V posledních dnech řeším otázku geolokace PC. Na uvedené stránce [link] hovoří ukázka myslím za vše (je potřeba povolit zjištění polohy). Řeším otázku jak daný kód spustit bez použití prohlížeče. Představu mám takovou, že bych si daný script spustil jako BAT po spuštění operačního systému a ten by odeslal v textovém souboru hodnoty na můj FTP. Výsledek by měl pomoci uživateli s nalezením jeho PC v případě ztáty/krádeže. Problém je, že mi na řádku navigator.geolocation.getCurrentPosition windowsovský cscript vyskočí hláškou, že nelze najít knihovnu xyz. Konzolovou aplikaci, která by uměla něco podobného jako výše uvedený link, jsem bohužel nikde nevypátral. Uvítám jakýkoliv nápad.
(odpovědět)
Phobos | E-mail10.11.2013 22:36
re: Geolokace PC#
Ahoj,
uvedený příklad funguje na principu odeslání wifi sítí v dosahu ve formátu JSON na adresu "[link]"...viz [link] . Můžeš použít i "[link]". Aplikaci na tomto principu před pár lety spustil RubberDuck viz [link] Problém je, že při použití "navigator.geolocation.getCurrentPosition" budeš potřebovat nějaký interpret a pokud použiješ prohlížeč tak i potvrzení že chceš prozradit svoji polohu - viz [link] ...což by asi zloděj neudělal :-). V tvém případě bych tedy sáhnul po c/c++ a scan wifi/převod na JSON/odeslání googlu/přijetí/odeslání na své stránky si napsal.
(odpovědět)
Hugo | 212.24.138.*11.11.2013 9:55
re: Geolokace PC#
Stačilo by ti vlastně jenom odeslat wifi v dosahu+sílu signálu+jedinečné ID PC svému scriptu kdesi v internetu a ten už by se o komunikaci s Geolocation API postaral. Koukni na [link] ...třeba to bude funkční.
(odpovědět)
Hugo | 212.24.138.*11.11.2013 11:35
re: Geolokace PC#
To jsem si schopen odeslat v dávce o pár řádcích.
nejdůležitější:netsh wlan show networks mode=bssid
Každopádně díky za nakopnutí správným směrem.
(odpovědět)
Phobos | E-mail11.11.2013 21:39

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode