Defcon

HackForum

Defcon #
Zdravím vás. Nenašel by se někdo kdo by dokázal udělat titulky pro videa z defconu, si en. umím ale ne na takové úrovní. Jsou tam docela zajímaví postřehy :D takže si myslím, že by to bylo přínosem pro vice lidi než je pro mě :D. Ještě něco, co si myslíte o tom kdyby se tady taky pořádal cz "defcon", podle mě by to bylo super když by to bylo OPEN mohl by přijet každý cz/sk, myslím že by každý přispěl nějako částkou,navíc když by na tom spolupracovalo více webu, tak by to nebylo až tak utopické :D. No nic to bylo jen moje zamyšlení ale můžete se vyjádřit.
(odpovědět)
defkon | 198.144.105.*19.10.2012 4:10
re: Defcon #
Zdar, podle me je zbytecne delat titulky pro videa z DefConu. Ty videa nejsou uz nejaktualnejsi, navic kdo chce, vetsinou si potrebne informace nacte z paperu, ktere jsou zpravidla venku mnohem driv.

Kdyz uz delat pro neco titulky, tak bych si pockal na zverejneni videi z HITB Malaysia, budou venku prvni listopadovy tyden (mimo jine tam bude skvela cast o exploitaci bugu v kernelu). Nicmene uprimne pochybuju, ze se tu najde clovek s velice vzacnou kombinaci: cas, znalosti, chut :]

Jinak si nejsem jisty, jestli jsem tvoji ideu "ceskeho DefCon" pochopil. Pises, kdyby to bylo OPEN, to je i normalni DefCon (resp. vsechny konference :] ). Ceskych konferenci neni moc, ale precejen nejake jsou, treba nedavno uskutecnene Soom a Security-portal konference.

Nemyslim to nikterak ve zlem, ale pro tebe by bylo nejvhodnejsi zapracovat na AJ, aby jsi nebyl pri prehravani videi z konferenci odkazany na jine lidi. Take popremylsje o tom, jestli opravdu nutne potrebujes videa a nestaci ti ostatni materialy (pdf, ppt, atd. :] ).

Be safe
(odpovědět)
Playa_ | 94.112.253.*19.10.2012 14:16

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode