Policejní odpolslech

HackForum

Policejní odpolslech#
Nedávno jsem telefonoval přes O2 - kvído. Je to 1. minuta hovoru zdarma. Funguje to tak, že vytočím číslo 829829829 (ústředna). Zadám číslo, komu budu volat a zazní reklama a pak se hovor spojí.

Kdyby mě policisté odposlouchávali, uslyší i tuto reklamu v odposlechu a co jsem říkal, ještě než se spojí hovor ? Tj. kdybych mluvil třeba s kamarádem vedle mě v průběhu té reklamy, ale hovor by se ještě nespojil s tím na druhém konci. Díky ..
(odpovědět)
Leb | 93.174.93.*3.9.2012 10:39
re: Policejní odpolslech#
pochybuji, že by to bylo uděláno tak, že by tě slyšeli. slyšeli by až to, co se děje po spojení s telefonem na druhé straně.
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP3.9.2012 12:51
re: Policejní odpolslech#
Vím, že zaznamenávají "prozvonění", a spojení hovoru, ale hovor "již" běžel. Na tu ústřednu a pak teprve vlastní hovor. Nejsem žádný gangster ani nic podobně, spíš jsem trošku paranoidní :(.

Napadlo mě to stejně jako když se volá na operátora a poslouchá se hlas při volbě čísla na spojení.
(odpovědět)
Leb | 173.224.119.*3.9.2012 13:05
re: Policejní odpolslech#
Pokud by odposlouchavali v miste prenosu hovoru, tzn treba u operatora, nejspise by slyseli jak co na jedne strane rikas ty, tak i to co na druhe strane rika ten "automat". Stale behem hovoru probiha prenos zvukoveho kanalu od tebe i k tobe, jen s nim v tu dobu ten automaticky system co prehrava reklamu nepracuje. ( Take neni tak uplne pravda, zadavane cisla a jine volby na ktere pouzivas tlacitka jsou normalni DTMF tony ).
(odpovědět)
Subber | E-mail6.9.2012 7:24

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode