PC HACKING-zaciatok

HackForum

PC HACKING-zaciatok | Lame#
Jsem začátačník v hackingu,prečítal jsem už nekolik článku jak začít ,co jsem našel na Netu ale stále v tom celým nemám dost jasno,cez jaké programy se to všechno delá atd...a tak prosím nekoho o "kapánek" vysvietlení co a jak začít,budu moc vdecní ,muj mail pebook@azet.sk....pro opatrení sem zdeluju ze to nehodlám pouzit na zle veci a nekomu uskodit
(odpovědět)
Ennie0001 | 178.41.23.*3.8.2011 19:25
re: PC HACKING-zaciatok#
Hacking je dost siroky pojem :).Ja osobne jsem zacinal s penetracnimi testy wifi prez Wifislax.
(odpovědět)
Falout | 94.142.234.*12.8.2011 22:56
re: PC HACKING-zaciatok#
1) Polozit do fora dotaz a zadat ostatni, aby ti odpovidali na e-mail, je neslusne - at uz proto, ze muzes dostat vice identickych odpovedi (protoze jednotlivi odpovidajici nevi, jake odpovedi jsi uz dostal nebo nedostal) a tim odpovidajici ztraceji cas nebo proto, ze k odpovedim, ktere dostanes a na kterych si mnoho lidi dava zalezet, se nedostane nikdo jiny.

2) Nauc se psat a davej si zalezet na tom, jak tvuj dotaz vypada. Nikdo po tobe nebude lustit ruzne zvratky, uz jen proto, ze to pusobi stylem "nemam o to zadny zajem, vy se starejte".

3) Zapomen na programy. Nektere nastroje ruzne ukony zautomatizuji a ulehci ti praci, ale nebudou za tebe sami "hackovat". Strucne receno, dokud nevis, co presne potrebujes udelat (tim myslim opravdu presne, predstava "vyhackovat e-mail" neni dostatecne presna ani omylem), tak jsou ti k nicemu.

4) Vykasli se na clanky o tom, jak zacit hackovat, jak se stat hackerem apod. Jsou k nicemu.

5) Vysvetlit ti i zaklady by byla otazka nekolika let.

6) Ujasni si, o co ti jde a ceho chces dosahnout. Co si pod tim hackingem predstavujes? Co chces umet? Az to zvazis, zkus to sem napsat, pokud budu mit zase tak dobrou naladu jako ted, tak se treba dockas dalsi odpovedi.
(odpovědět)
independent_ | 109.80.59.*13.8.2011 1:39

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode