Pointsec & LiveOsCd

HackForum

Pointsec & LiveOsCd#
Ahoj,

taková malá teorie & úvaha:

Mám v ruce nb kde je 80gb disk (C,D) a zavaděč chráněn PointSec (heslo znám, šifrování Blowfish 256) Chtěl bych získat administrátorské heslo (jak jinak taky), ale nevím jak připojit z jakéhokoli livecd systemu ten disk aby se zároveň rozšifroval kombinací klíčenky & hesla (oboje mám). Samozřejmě kdyby to šlo připojit rovnou pro Ophcrack LiveCD ,bylo by to supr, jinak ale taky.

Co napadá vás?

Thx beforehand :)
(odpovědět)
0xFFFF | E-mail | Website25.4.2009 10:02
re: Pointsec & LiveOsCd#
Pro tebe bude asi jednodussi pokusit se zkopirovat sam soubor (jestli to pujde), pustit na nej @stake LC a pokusit se ziskat dalsi heslo. Jde o to, ze pointsec neni v soucasne dobe na linuxu podporovan.
(odpovědět)
babca | 193.86.144.*26.4.2009 11:47
re: Pointsec & LiveOsCd#
To je právě problém.
Na tom nb nemám účet ani skupiny PowerUsers a bojím se cokoli dělat ze systému protože podle pátrání tam běží jakýsi eventlog (a ne jenom ten windows).

A k té podpoře pointsec z linuxu, v čem to spočívá? Nejsem si úplně jistý jakým způsobem pointsec ten disk zamyká a co vlastně bych mohl případně vytvořit. Jestli by se třeba dalo připojit jako šifrovaný disk s tím že bych nějak extrahoval a dešifroval klíč z té klíčenky...

Dík za odpovědi
(odpovědět)
0xFFFF | E-mail | Website29.4.2009 16:35

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode