terminaly v metru

HackForum

terminaly v metru#
ahoj, kdyz uz tu harvie resi opencard (teda spis ne), zajimalo by me jestli neco nevite o tom jak predcasem nekdo celkem poresil terminaly v metru ktery slouzily na vyhledavani spojeni..jak to bylo udelany?

predpokladam ze uz je to fixnuty, par mesicu uz jsem to nevidel.

diky.
(odpovědět)
,. | 62.177.70.*20.12.2008 13:24
re: terminaly v metru#
Tak autor tohoto "Hacku" se tu taky obcas zastavi...tak ti snad pomuze.. ale je to docela prkotina.. podle me az moc hloupa chyba...
(odpovědět)
Spirit_ | 78.102.62.*21.12.2008 0:13
re: terminaly v metru#
fixnuty to je a neni.. Jentak jsem si hral, zajimavejsi spis je obsah disku tech terminalu (vsechny jsou z jednoho image, takze vsude stejne). Koho by napadlo, ze admina napadne, pridat k img treba taky warez (tzn. shareware + cracky + keygeny)? ;-)

Lepsi chyby ale hledej v kioskach TMO,VDF etc.. Tohle byla vazne takova demence, ze to sem ani psat nebudu.. jak rikam, hral jsem si jen, protoze jsem cekal na kamose a on se nejak zdrzel :P

----------
Cow power by Gentoo...
(odpovědět)
Anonymous_ | E-mail21.12.2008 0:31
re: terminaly v metru#
Tak se nenech prosit, staci jen naznacit smer utoku. Nedavno jsem nad tim dumal ale celkem bez vysledku :)

----------
Dal bych všechno co vím za polovinu toho co neznám.
(odpovědět)
Taypan | E-mail21.12.2008 10:57
re: terminaly v metru#
Jojo nenech se prosit..tyhle veci me bavi.

co se tyce vdf terminaly tak s tim samoobsluhovym jsem si trochu hral a zdalo se mi ze kdybych mel vic casu..celkem bez problemu tam jde vyvolat windowsovej save file dialog z kteryho uz jsem se vicemne dostal po celym disku a tak..u tmo jsem nebyl.
Jeste zajimavy jsou ty kompy ve sbernach fotak :)
(odpovědět)
,. | 160.218.154.*22.12.2008 11:33
re: terminaly v metru#
tak vidis, na zasadni vec jsi prisel sam ;-)

Ty kompy ve sbernach jsou celkem zajimave, bezi pod Linuxem a vypada to, ze by mohly byt nachylne na nejake tiff exploit, zatim ale nebyl cas to zkusit. Dalsi zajimavy pocin jsou ty kiosky mbank, kiosky na flore a kiosky v ruznych mestkych castech (takove ty infostanice), ty vsechny se daji bezproblemu pwnout.

----------
Cow power by Gentoo...
(odpovědět)
Anonymous_ | E-mail22.12.2008 13:37
re: terminaly v metru#
u tech s tema fotkama jsem si hral s jpegama kde jednu chvily byla chyba ze do exifu se dal dat zlej kod..ale bylo to jen jedno a skoncilo to luxusnim padem aplikace a radsi jsem odesel nez zacal nekdo prudit :) ale s nejakym spravnejsim kodem nebo tiffem by to melo jit v pohode no.

mbank muze bejt zajimavy..

ej ale u toho metra jsem ten formular proste nemohl najit,, ale zase tolik casu jsem tomu nedaval , kazdopadne to asi bude ono no :)

diky diky a asi ses z prahy tak muzem nekdy ven..
(odpovědět)
,. | 62.177.70.*22.12.2008 19:21

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode