WWW vyhledavace

HackForum

WWW vyhledavace#
Cau, muzete mi poradit program nebo neco cim se muzu snadno a rychle zaregistrovat moje stranky do googlu/seznamu atd...? Diky
(odpovědět)
K4laf13.1.2006 15:28
re: WWW vyhledavace#
Do Google se registrovat nelze. Google má vlastní systém, který prochází stránky na internetu a indexuje je (googlebot). Stejně tak to je s fulltextem Seznamu (který má/měl mám pocit dokonce s Googlem smlouvu o tom, že může využívat jeho vyhledávání), je však možné registrovat se do jejich katalogu. Program na to neexistuje, dá se využít některou ze služeb, které to nabízejí, většinou je to ale pěkný podraz;).. Stránky typu "zaregistrujeme zcela zdarma vaše stránky v 1000 světových vyhledávačích" jsou nesmyslné. Nejlepší je registrovat se do katalogů ručně, ale ještě lepší cesta je mít na svých stránkách kvalitní obsah (tím pádem na tvé stránky povedou odkazy odjinud), protože pak budou ne předních místech např. v Googlu.

Doporučuju prostudovat: [link]
(odpovědět)
child_of_3dom | E-mail | Website13.1.2006 16:43
re: WWW vyhledavace#
ale pokud nechceš čekat až tě google najde, mužeš použít tohle:

[link]
(odpovědět)
UWBM13.1.2006 18:21
re: WWW vyhledavace#
"We do not add all submitted URLs to our index, and we cannot make any predictions or guarantees about when or if they will appear." - vyjde to nastejno.
(odpovědět)
child_of_3dom | E-mail | Website13.1.2006 21:26

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode