SEO pro hacking

HackForum

SEO pro hacking#
Zdravím, Měl bych dotaz ohledně SEO optimalizace pro klíčové slovo "hacking". Plánuju rozjet nový portál, který by se tímto tématem zabýval. Jde mi ale i o to, aby ty stránky šly vidět na internetu. Nemáte s tim někdo nějaké zkušenosti? Ne že bych chtěl dělat konkurenci xD.
(odpovědět)
Yatta | 193.200.150.*25.7.2008 8:40
re: SEO pro hacking#
nenarazil jsem nikde na pripad, ze by nas nektery z vyhledavacu penalizoval za slovo "hacking" nebo obsah nasich stranek, naopak se objevujeme pro toto slovo na prednich pozicich.
pouze pro uzivatele s nainstalovanym pluginem SiteAdvisor jsme oznacovani zlutou barvou (tedy jako potencionalne nebezpecna stranka), za coz vsak mohou nektere programy v downloadu, nikoliv textovy obsah naseho portalu.
preji hodne stesti...
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP25.7.2008 10:45
re: SEO pro hacking#
Zpětné odkazy, nějaký ten optimalizovaný text, registrace do katalogů do správných sekcí, vybrat vhodné titulky, popisky, klíčová slova a hlavně kvalitní obsah samotných stránek. Není od věci mít cool url. Třeba www.hacker.tld/jak-hackovat/ . Když si správně zařídíš on-page i off-page faktory, tak bys neměl mít problém. ale chce to čas.

Pokud se ti tyto faktory povedou dobře zrealizovat, tak by jsi si měl získat stálé návštěvníky. SEO je prostě buď a nebo :).

Případně si na to sežeň nějakou firmu, která ti to provede. Jsou ale drazí. Tolik peněz bych za to nedal ani já :D. Když jsem se o tohle téma kdysi zajímal, tak mi to docela šlo a dokonce to i solidně vydělávalo.
(odpovědět)
_( | )_ | 90.176.138.*25.7.2008 11:07
re: SEO pro hacking#
"a hlavně kvalitní obsah samotných stránek" - u toho bych zustal :)
(odpovědět)
prc | 213.211.51.*26.7.2008 22:22

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode