Zvukovka podobné téma

HackForum

Zvukovka podobné téma#
o vysouvání a zasouvání konektorů do zvukovky už mám svoje mínění C-media zvukovky nemají ochranu proti zkratu a tudíž při vytahování aktivního konektoru dojde k menšímu zkratu a následném zaseknutí . .ale pojďme k mému problému mám zvukovku cmi8738 a to ten sice podobný ale nechápu ho . .když nemám v PC zvukovku jede mi PC bez chyby a čistě . . podotýkám shit PC ( PC 500MHz 398 Mb Ram 128 GF 5200 ) a jakmile ji zapojím brutální pokles výkonu ve hrách typu CS ale co už dá se hrát i tak ale dále . . . ( pokles výkonu chápu že slabší PC musí se zvukovkou pracovat a proto bez ní se odlehčí zátěž ) ale teď to hlavní hraju a najednou . .cvak " modrá smrt " a nic než reset . . no ani nevíte jak dokáže naštvat někdy . . poslouchám musick a najednou sek a PC se sekne přitom jedinou činností je přehrávání MP3 . . . asi vím že mi budete psát že je to zvukovkou to vím taky ale zajímalo by mě co je tou příčinou ? jestli chyba zvukovky ? nebo příliš slabé PC an takovou zvukovku ? nebo špatné Drivery ? ( zkoušel jsem všechny dostupné ) ale prostě Proč se z ničeho nic zasekne při pitomém přehrávání MP3 kdy procesor není zatížen více jak nad 30% !! ??
(odpovědět)
MiKee | 90.176.215.*13.1.2008 22:40
re: Zvukovka podobné téma#
sice nevím, čím to může být, ale potěším tě tím, že za dob mého prvního PC (Celeron 200 MHz, HDD 2GB!) se mi stávalo to samé.

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website13.1.2008 22:43
re: Zvukovka podobné téma#
kazdy hw sam o sobe muze hodit bsod, ale s nejvetsi pravdepodobnosti je to driverem.
(odpovědět)
prc | 213.211.51.*14.1.2008 4:05
re: Zvukovka podobné téma#
Nedavno jsem tady zalozil thread, s problemem,ze kdyz zahybu (zapojim nebo vypojim) s konektorama od zvukovky tak ze se natvrdo resetne masina. Jak vidim nejsem sam kdo ma se zvukovkou C-media problem. Zkousel jsem uz snad vse, ale problemu jsem se nezbavil. Fungoval jsem na ni nekolik let bez sebemensich problemu, ale ted... Pokud by jsi byl uspednejsi nez ja dej vedet;-)
(odpovědět)
Pr0meTheus | 212.71.150.*14.1.2008 10:18
re: Zvukovka podobné téma#
no to že zahýbu s aktivníma konektorama se nic neděje ale pokud při přehrávání vytáhnu jack od domácího kina tak se mi sekne mašina . . . ale na to jsem si zvykl prostě vypnu kino a vytáhnu a v poho . . . ale co mě zaráží je to že při obyčejném přehrávání MP3 se sekne celé PC někdy hned po 30 minutách někdy když poslouchám přes noc tak třeba za 4 hodiny ale sekne se . . . a drivery jsem zkoušel všechny ať už od výrobce nebo neoficiální . . problém stejný. Já osobně si myslím že chyba je v hardwaru a nebo od výroby. není možné aby tohle dělala zvukovka když procesor je zatížen max na 30%. takže drivery mám odzkoušené všechny a u některých byla " modrá smrt " ještě častější. ale proto zakládám toto fórum že může být někdo kdo tento problém nějak vyřeši v naději a částečném zoufalství :D díky všem za komentáře ;o)
(odpovědět)
MiKee | 90.176.215.*14.1.2008 11:35
re: Zvukovka podobné téma#
Něco podobného mi dělala zvukovka taky. Stačilo pohnout s kabelem a zažil jsem restart jak fík.
Vyřešil jsem to tím, že jsem kápnul trochu tavného lepidla do míst kde byla zasunutá v PCI slotu. Potom už bylo vše ok.
(odpovědět)
Bystroushaak_ | 83.69.34.*14.1.2008 19:26

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode