Jak v C kdyz v PHP takhle?

HackForum

Jak v C kdyz v PHP takhle?#
Hele tak takhle joO poslouchejte.

kdyz mam v php promenou zapsanou timto zpusobem:
mzk_te_vidi = "Nebud gay".
"Nejsem vulgarni".
"Sem vetsi nez ty".
"Na me nemas";

tady dojde k deklaraci promenny do ktere se nacte obsah ktery se do ni rovna.. Ty tecky funguji jako spojovatka radku muzete je zamenit klidne za carky dle symptatii. A ja chci vedet jak takovou promennou zapisu v jazyku jmenujijicim se C?

Varovani: Carky(,) ani tecky(.) nefunguji :(.

S pozdravem a pokanim se Antos.
(odpovědět)
antos | 77.104.245.*1.10.2007 21:03
re: Jak v C kdyz v PHP takhle?#
Samozrejmne vase odpovedi cekam az skoci vikend a arogantni, charismaticky, nadrzeny, chytry, vzdelany Dr. Hause s jeho sexy hulkou a krasnou asistentkou nebo co to je?
(odpovědět)
antos | 77.104.245.*1.10.2007 21:13
re: Jak v C kdyz v PHP takhle?#
Kazdopadne se nemusite bat kdyz by jste napsali i mimo dany termin Peta vas neukousne :-d.
(odpovědět)
antos | 77.104.245.*1.10.2007 21:15
re: Bot zeleneho portalu SOOM.cz#
antos: Emkei znamena EM klic. O tomto klici existuje mnoho bajek, pohadek a pravekych pribehu. Pravdou je, ze tento klic se pred mnoha stoletimi ztratil jednomu Tacmahanskemu mnichovi zijicimu dvoji zivot. Jeden z techto pribehu travil, jako normalni obycejny, rudinu zivici clovek. Avsak druhy zivot byl naprosto odlisujici se od toho prveho. Dalo by se rici ze zil ve snu, kazdy den se ztracel o hodinach nocnich presneji 24:00. Jeeho ne moc blizci pratele meli za to, ze utika ponocich za milenkou, jenze jeho nejintimnejsi pratele vedeli, ze je sve zene naprosto verny a nikdy by ji nezahl.. Dene vsak poranu kdyz se probouzel vykrikoval "ZELENI oni to Vi!" tak vravel kazdy den. Humani kolem nej uz ho meli za blazna co to je, aby takhle poranu jecel ... ackoliv vedeli, ze driv pracoval na projektu velmi nebezpecnem rozezirajici, napadajici a zaroven mutujicim zivou tkan, ktery mel za cil udelat z cloveka super cloveka, presto mu neverili, ze ti ZELENI to vi . Jednou v neobycejny den ,kdyz mesic prekryl slunce doslo k rozuzleni tohoto tajemstvi. Prislo se na to, ze mnich mizel do sve laboratore, kde prisel na to, jak udelat z cloveka, super cloveka pouzival k tomu jednoduchy, avsak dnes jiz neznami vzorec, ktery mu umoznoval uvarit zazracnou vodicku, ktera po vypiti obdarila uzivatele obrovskou silou, ne vsak silou fyzickou, ale dusevni, logickou, intuitivni ... tak toto je Emkei tzn em klic.

Tento Pan nejspise narazil na tuto vodicku nahodou pri kostovani alkoholickych napoju a jinych ruznych alkoholickych napoju.. musela se mu tam nejak primichat nejspise slo o starsi koktejl..

Takoveho cloveka ovlivneneho touto tajemnou vodicku poznate charakteristickym tetovanim klice s mekkym I na cele, jako mel Harry Potter po stretu stim na pohled vosklivim clovekem, avsak inteligetnim :(.
(odpovědět)
Koucka | 77.104.245.*1.10.2007 21:49
re: Jak v C kdyz v PHP takhle?#
za špatné chování ti to řeknu až na konci týdne =)

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website1.10.2007 21:51
re: Jak v C kdyz v PHP takhle?#
mr.Crow ja uz budu hodnej :-D, tamto byl jen ftip nuda vzdyt to znas :-D uz nemas co z nudy delat kdyz nemuzes pokorocit .. leda hledat ale to zas nebude energie zitra do skoly ..
(odpovědět)
antos | 77.104.245.*1.10.2007 21:56
re: Jak v C kdyz v PHP takhle?#
Ďábelská myšlenka je, že ten řetězec je vlastně pole, které se dá (správně!) znak po znaku překopírovat do nějakěho většího pole, které navíc na konci opatříš '\0' - tímhle.

Každopádně - přiznej se, že tys vůbec přes google nehledal, než ses zeptal (což jsi mohl, místo povídání si sám se sebou (resp. s Kouckou) :-))?! (nebo to má být "!?"? už nevím :)). Třeba na takovém builderu to píšou. [link]

(
ke kopírování máme f-ci strcat, neboli

char *strcpy(char cil[], char zdroj[])
)

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website1.10.2007 22:14
re: Jak v C kdyz v PHP takhle?#
teda není to f-ce na kopírování, ale na spojování, omlouvám se. Každopádně si přečti na tom builderu, že si máš dát pozor, co se musí ověřit, protože pak by to mohlo zlobit

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website1.10.2007 22:17
re: Jak v C kdyz v PHP takhle?#
a něco jako ty tečky v C nefungují. Myslím že v C++ funguje +, ale nevím, jsem línej to zkoušet :-)

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website1.10.2007 22:41
re: Jak v C kdyz v PHP takhle?#
mr.Crow: dekuji. je fakt ze sem nehledal .. jsem byl nejakej linej xD.. byla vyjimka jednou.. to se stava i tem nejlepsim z nas xD. jinak v cpp pluska funguji :)..
(odpovědět)
antos | 77.104.245.*2.10.2007 6:31
re: Jak v C kdyz v PHP takhle?#
char *mzk_je_slepy = "prvni cast textu "
"druha cast textu"
"treti cast textu";

kekeke
(odpovědět)
naked_ | 81.92.155.*2.10.2007 11:29
re: Jak v C kdyz v PHP takhle?#
a kuaaa. mr.Crow je tu nikdo chytrejsi nez mi dva to je vriti :'(.. :-D.

naked_: vdek :) to je presne to co jsem chtel nenapadlo me to napsat bez tecek atp ...
(odpovědět)
antos | 77.104.245.*2.10.2007 16:33

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode