Kurbaba 0.6 - nová verze Kurbaby - velký BUGFIX

HackForum

Kurbaba 0.6 - nová verze Kurbaby - velký BUGFIX#
Vydal jsem novou verzi meho IRC BOTa Kurbaba a je ke stazeni na [link] toto je nova verze IRC BOTa Kurbaba ktereho jsem naprogramoval a prosim nemazte tuhletu diskuzi protoze se jedna o velky BUGFIX.Je opraven bug kde nebylo dosazeno napsanim vice slov protoze se vybiral split za mezerou odradkovani a proto se zprava zasekla a odeslala se pri dalsi zprave s necim novym.Tento bug je odstranen. Konkretne jsou ve verzi kurbaby 0.6 nove tyto veci - Opraven BUG více slov ve funkci !rekni , Opraven BUG více slov ve funkci !fuck , Opraven BUG více slov ve funkci !sex , Opraven BUG více slov v telnetové funkci topic , Opraven BUG více slov v telnetové funkci posli , Přidána nová funkce !topic na IRC pro adminy .Protoze s touto verzi Kurbaby muzete vyuzit krome primeho spojeni s IRC serverem i rozhrani MultiBOT ktere jsem naprogramoval,je aplikace MultiBOT je take prilozena do archivu.MultiBOT prostredi jsem take programoval ja.MultiBOT ani Kurbaba se nemusi instalovat,staci spustit.Protože se jedná o velký BUGFIX měli by si stáhnout všichni co používají současnou Kuřbabu.
(odpovědět)
Subber | E-mail8.2.2007 13:54
re: Kurbaba 0.6 - nová verze Kurbaby - velký BUGFI#
mozna by si nemel vydavat kazdou verzi ale makat na tom a az pak vydat nejakou vice stable bez techto primitivnich bugu. updatuj kdyztak tu verzi co mas tady v downloadech..
(odpovědět)
Dark Craft | PGP9.2.2007 2:43
re: Kurbaba 0.6 - nová verze Kurbaby - velký BUGFI#
Subber: bugbugbugbugbug :) nedelat ty pro microsoft? :)

----------
Pravá láska je, když si zapamatuješ její IP, abys obešel zpoždění DNS :)
(odpovědět)
Pr00y4m | E-mail | Website9.2.2007 11:01
re: Kurbaba 0.6 - nová verze Kurbaby - velký BUGFI#
Nastesti ne,pro takovy prase jako Gates nikdy.Jediny co dokazal je ukrast a prejmenovat.Viz. DOS ma alternativy a Microsoft je nemuze zakazat protoze DOS nevymyslel,MSSQL taky neni napad microsoftu,Prvni windowsy co behaly na DOSU taky nebyly napad Microsoftu ale pouze ukradeny a prejmenovany OS/2 atd.Stejne tak Internet explorer NEBYL prvni internetovy prohlizec i kdyz microsoft se snazi neprimo pusobit dojmem ze jediny opravdovy prohlizec je MSIE.Zkratka Bill Gates dokazal ze kradeze vynasi.Skoda te jedne chyby v historii kdy IBM pozadal Microsoft o OS pro svoje pc.
(odpovědět)
Subber | E-mail9.2.2007 11:44
re: Kurbaba 0.6 - nová verze Kurbaby - velký BUGFI#
Subber: ty o tech widlich vis nejak moc ;) hale a vubec, co pouzivas za OS? neni to nahodou Microsoft(r) Windows(r) XP(tm)?
Ja jen ze si tu tak vyskakujes a kritizujes neco co pouzivas :)
(odpovědět)
Konqui | E-mail | Website9.2.2007 17:21
re: Kurbaba 0.6 - nová verze Kurbaby - velký BUGFI#
Já Widle nepoužívám, a taky na mne všichni pokřikují - co si vyskakuješ a kritizuješ něco, co nepoužíváš? Když to nepoužíváš, tak to přeci neznáš a tak to nemůžeš kritizovat...
(odpovědět)
guguma | 195.113.79.10/10.0.10.*10.2.2007 0:17

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode