login

HackForum

login#
Jestli bez lam, tak radikalne.Jedine reseni je dat na nejakou uvodni stranku login, kde se muzou prihlasit jen ti, co uz maji registraci.No a kdyz se obevi nejakej fakt debilni dotaz, o ktere uz tady neni nouze, tak jim jednoduse smazat konto.A za par tydnu je tu cisto.
(odpovědět)
AGreeGaT | E-mail14.7.2005 11:10
re: login#
mam lepsi napad, chvili se budem starta, objevi se tlama lama, dostane IP ban a ban uctu, a budu mazat vsecko, co nebude davat smysl
(odpovědět)
Nostur | E-mail | Website | PGP | ICQ 33577219015.7.2005 9:34
re: login#
AKO SORRY ALE NA TENTO DOTAZ MUSIM ZAREAGOVAT.
HACKERING JE O UCENI A LUDIA SA NIC SAMY NENAUCIA A KAZDY ZACIATOCNIK POTREBUJE POMOC OD NIEKOHO SKUSENEHO KTO SA V TOM US VYZNA A KED SA TI NECHCE POMAHAT TAK NACO SI SI RIESIL STRANKU O HACKU KED SAM DOBRE VIES ZE HACK JE POSKYTOVANI INFORMACII HACKEROM: MAL BY SI SA CHOVAT PODLA ETIKETY A POMOCT IM AJ KED SU TO LOOSERY. ALE SPRAVI TO RAZ 2x a us nieco vie a postupne bude chciet vediet este viac.
(odpovědět)
FACTORY - DARK RELIGION9.12.2005 7:16
re: login#
souhlasim s factory, ale taky s tim nazorem, ze to chce lamky probanovat ... neco jineho je se uceni a ptani se na otazky k problemu a neco jineho obtezovani ... lamky si mysli ze jsem ucitele a to jen pro ne ... sam sem zazil par lidi (nabidl jsem pomoc), ale dopadlo to tak, ze zmrdi misto aby se o necem informovali, tak mi radsi celej den psali co je toto, co toto, co stimto, jak naistalovat toto a proc zase to nejede ... proste kdyby se snazil sam, tak odpovim, ale kokotum co sou lini jak prasata bych rozbil drzky ...
(odpovědět)
tecquilkaa10.12.2005 11:52
re: login#
Tak to je pravda. Ja jsem lama a potrebuju od nekud schanet informace. Jestli byste vedel o nejakych fakt dobrych tak mi je napiste. Rad si je s vama vymenim. Mam 1 Mb textu...
(odpovědět)
Fiire | E-mail15.12.2005 10:54
re: login#
AGreeGaT: Chte nechte se ti musim vysmat. Kdo myslis, ze na tyhle stranky chodi? Hlavne lamy, ci spis uplny looseri. Pro ty se takova stranka dela. Tys taky nezacinal hackem webzdarma nebo se snad pletu? Lidi jako ty mam nejradsi, podle me hodne kecaj, ale hlubsi znalosti veskery zadny. Tak pokud chces bejt uzitecnej tak radeji odpovidej otazky lamiczek.
(odpovědět)
lord Zealot.....12.12.2005 16:36
re: login#
Nostur: A ty covece looooool. Uz vidim jak davate ban za kazdej blbej prispevek. A pak nekdo, kdo bude mit k "hacku" co rict nebude moct, pac jeho o mhoho blbejsi kamos na stejny siti dostal ban.
(odpovědět)
lord Zealot.....12.12.2005 16:39
re: login#
hmm co takhle dat nejakou otazku.... a kto na ni odpovi spravne muze postoupit dal do soomu a kazdy tyden otazku mnenit otazky napr. na kterym portu bezi implicitne ssh ? otazky by vymejslel moderatror/i a stridali by se... takze kdyz je 10mod. tak jeden moderator = 5 otazek za rok co se da v pohode.. ano da se to prolomit bruteforce, ale kto to umi prolomit tak uz nenu uuuplnej zacatecnik, protze zvladnul uz neco /i kdyz to neni nic moc(neni to nic))
(odpovědět)
eche(l)on12.12.2005 19:47
re: login#
LOL. Myslim ze jedinej zpusob jak udelat forum, kam budou chodit jen ti co neco umi je ho zaheslovat, a heslo casto menit a davat ho jen lidem o kterych se vi ze neco umi. Novackum az potom, co neco predvedou + nechat jim nejaky forum kde se muzou bavit mezi sebou nebo se ptat tech zkusenejsich, kteri tam muzou obcas zaskocit trosku jim pomoct.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t12.12.2005 22:06
re: login#
Co když už něco umím, ale soom.cz jsem objevil teprve nedávno? Neměl jsem dřív doma internet !

Daleko lepší je dávat BAN, protože ten, kdo tomu rozumí použije nějakou tu PROXYnu a změní si tím zobrazovanou IP. Takže BAN bude k ničemu, protože on už něco umí. Neni to dobrej nápad?

Vašim/Našim cílem je zvýšit kvalitu SOOM.CZ, tím že vyhodíme lamy se úroveň sama o sobě nezvedne, problém je v tom, že né každému se chce psát články.

Navrhuji, aby se v článcích počítalo s tím, že potencionální čtenář je zběhlý v dané tématice a tudíž už žádné vysvětlování samozřejmostí, typu co je to PHP, na kterém portu nejčastěji beží Apache, nebo podobné zhovadilosti NIKDO PSÁT NEMUSÍTE.
Článek dá tudíž méně práce a bude mít daleko vyšší úroveň a pochybuji, že totální looser by článku rozuměl.
(odpovědět)
--==[FReeZ]==--13.12.2005 2:21
re: login#
Jeden problém, co když více lidí co sem chodí, používají tu samou anonymní PROXY ? To potom dostane BAN lamer a expert třeba zároveň a bude to dělat problémy všem, takže asi nejlepší bude vysrat se na to, že je tu mnohem víc looserů než hackerů a začít psát pořádné články na úrovni, ve kterých nejsou vysvětlivky typu "Co je to BIOS", "Jak se do něj leze?" atd.
(odpovědět)
--==[FReeZ]==--13.12.2005 2:24
re: login#
to nema moc cenu, pokud chces kvalitni pokec, dojdi na irc, ale jinak nic neocekavej (ve foru)
(odpovědět)
tecquilkaa13.12.2005 8:39
re: login#
Jo no. Ale jak se naucit hackovat??? Prece na svete nebudou jen nejaci sedivi hackri. Svet potrebuje nove a mlade hackry...
(odpovědět)
Fiire | E-mail15.12.2005 10:57
re: login#
4fiire: pocitace nejsou jen hackovani ... Vite co me udivuje ??? kdyz kazdej dojde, tak nikdo, a to zduraznuji, nikdo se nezepta, jak funguji site, jestli by jsi me naucil principy, ale prvni otazka, naucite me hackovat ci co mam delat pro to, abych byl hacker. Trosku to ukazuje o moralce mladeze tohoto naroda :-( v 14 to chapu, ale pro starsi pochopeni nemam ...
(odpovědět)
tecquilkaa15.12.2005 18:54
re: login#
tekilka: no, me je 15 :)
Fiire:treba tobe bych dal cikitu hned, za ty tvoje sracky typu svet potrebuje nove a mlade hackery, za to bych ti do krku narval destnik, pak ho rozlozil. nebo treba Jak se naucit hackovat... vis jak? RTFG G jako google.... videl sem tolik clanky jak zacit... btw. kamos kdysi rekl, tri a vic vykricniku nebo otazniku je znak lamy ;)
(odpovědět)
Nostur | E-mail | Website | PGP | ICQ 33577219024.12.2005 23:38
re: login#
Nostur: no s tema vykricnikama a otaznikama bych to tak nevidel, podle toho kdo napise kolik stejnych pismenech ci znaku za sebou nemuzes rict, zda je dana osoba lama nebo ne.

Na Soom.Cz chodi vic lam nez expertu, verite tomu? Ja tomu verim. Btw. je cilem soomu naucit lamy co nejvice veci? Ja myslim ze cilem SOOMu je naucit vsechny co nejvic veci. Takze by jsme se nemeli posmivat nekomu, ze neco neumi, a uz vubec neni dobry to hrotit tak, ze napisu !!! nebo ??? a nekdo jako ty si bude rikat ze jsem lama.
I kdyz napisu treba ?????????? tak lama nejsem, to je dukaz, ze pravidlo tveho kamose je FALSE
(odpovědět)
--==[FReeZ]==--25.12.2005 5:11
re: login#
Osobne taky nesnasim lidi co pisi z kazdou vetou tri vykricniky nebo otazniky. Pripomina mi -nactilete pubosky z xchatu :)

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t25.12.2005 12:27
re: login#
Ovsemze to je debilni pravidlo. ALe Nostur je zpet, a s nim i nova a JESTE LEPSI pravidla na rozeznavani lam!

I kdyz s tim Fiirem a destnikem to melo neco do sebe ;)
(odpovědět)
wzergw | E-mail25.12.2005 13:43
re: login#
wzergw: jo hlaska s destnikem byla c001. Ja bych se nikdy nezeptal jak hackovat ci crackovat, je to nesmyslna otazka, kdyz se neco clovek chce naucit, tak at se to uci, navodu jsou na intertetu tuny, pravda ze nektere jsou bez urovne a k nicemu ale vetsina je fakt dobrych, treba ja mam na strankach jeden velmi povedeny od hackera Revelation z LOA, [link] takze pokud nekdo nezna ani uplny zaklad mel by zacit treba timto navodem. Ale nejprve je potreba se naucit perfektne pracovat s PC, poznat "skryte" nastroje windows, jako je TELNET, netstat, ping, tracert, ... a pak se teprve divat po TEORII. Takze kdyz nekomu napisem presne jak co hacknout, dana osoba se to nikdy nenauci, na to musi prece prijit sama, ne?
Teda alepson u mne to takhle zafungovalo, veci na ktery jsem prisel sam si pamatuji vsechny, ale to co mi kdo poradi, z toho vim zhruba polovinu :-)
Lidi nahodte please nejaky zajimavy tema, co treba napsat spolecne co nejlepsi prirucku pro HACK, zabezpeceni a hledani der v systemech Win, Linux. Muzeme tam sepsat vsechno, co vime, co vy na to?
Z te prirucky by jsme se vsichni naucili neco noveho
(odpovědět)
--==FReeZ==--25.12.2005 20:57

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode