dalsi pouho/cista teorie....

HackForum

dalsi pouho/cista teorie....#
kdyz mame web, tak inkludujeme hodne skriptu..ale napadla me jedna vec..kdyz se inkluduje skript, tak by se mel vykonat obsah..A kdyz bysme inkludli napriklad [link] a pod to napsali nejake prikazy, napriklad do databaze, tak by melo byt vse uz pripojene a fungovat, ale ono nas to odmitne:-(...a pritom, kdyz ho inkludne index, tak peclive odpovi:D...asi to bude blbost..to je jedno
(odpovědět)
Fonael | E-mail | Website16.10.2006 18:03
re: dalsi pouho/cista teorie....#
No, myslim ze ten php system neni tak blbej aby si nevsim ze to neni na rootovym serveru.. taky nechapu poc to tak je, hlavne co to zajistuje ale je jasny ze takhle bys to mel dost lehky..
(odpovědět)
ango.16.10.2006 19:51
re: dalsi pouho/cista teorie....#
Ber to logicky, jak server pracuje, reknes mu, at naincluduje soubor base.php z naseho serveru a tvuj server pak vykona vsechny v nem obsazene PHP prikazy (mj. pripojeni k DB). Jenze tam uz zadne PHP prikazy nejsou, protoze je vykonal PHP kompilator naseho serveru a tobe posle vysledek (takze naprosto nic).
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP16.10.2006 20:46
re: dalsi pouho/cista teorie....#
Neco jineho je kdyz to skusis na treba ic nebo wz, tam to jde uplne krasne ...:D

taky me tam zaujala takova vec ze se muzete prpojit do te 'velke' 5megove db i z jineho webu ktery je take regli ne ic a wz .. styci znat adresare na webu a jste tam jak prase v zite =)

ale to je uz vyplyva z toho ze sou na stejnem serveru a jeste ty admini nebo podobna havet co tam je sou liny to zabezpecit =)
(odpovědět)
qteck...16.10.2006 21:19

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode