IEwebDoor

HackForum

IEwebDoor#
V "Nápovědě" k IEwebDooru se píše, že se webdoor se sám zapíše do registrů, aby se automaticky spustil po přihlášení. Jenže když jsem to testoval na noutu, tak jsem webdoor spustil, všechno v pohodě... Tak teda nota hezky vypnu, zapnu a čekám kdy se webdoor ozve. Čekám minutu, dvě... Ale pořád nic! Stáhl jsem si dokonce tu novější verzi! Za jak dlouho po spuštění se má ozvat? Za minutu na kterou jsem ho nastavil přez to SOOMský admin. rozhraní? Nějak se neozval. Poraďte.
(odpovědět)
Zaklínač9.10.2006 20:19
re: IEwebDoor#
Práva mám. To je jistý. Po "pár hodinách"? Skvělí. To ale bude těžký když ho chci nasadit u člověka, kterej chodí na compa na 1hodinu denně od 8-9hod. :-( (samozdřejmně mám jeho souhlas) :-))
(odpovědět)
Zaklínač9.10.2006 20:28
re: IEwebDoor#
Tak jsem si právě udělal prográmek co ten webdoor zapíše do registrů, ale nevim jestli to bude nějaký zlepšení a nemám zrovna dobrej pocit z toho že "můžou" běžed dva najednou... (kravina co? na druhou stranu, když se na jeden příjde, tak tam bude jeste jeden.) Navíc to má zatim nevýhodu dvou souborů... pracuju na tom aby se to dalo skloubt... :-( Nebo si rovnou udělám vlastního webdoora. Jestli si teda najdu trochu víc času. :-)
(odpovědět)
Zaklínač9.10.2006 20:40
re: IEwebDoor#
A ještě jeden dotaz, do kolika kb můžu nahrát na compa oběti soubor? Nejak to nechce prenest 400kb...
(odpovědět)
Zaklínač9.10.2006 21:14
re: IEwebDoor#
Zaklínač: Pokud se IEwebDOOR zapíše do registrů, tak by se měl přihlásit na webové rozhraní okamžitě po startu systému. Tam si přečte, za jak dlouho se má přihlásit podruhé. Velikost souboru je omezena tuším na 1MB, ale u delších souborů musíš mít trpělivost, protože celkem dlouho trvá jejich kódování pomocí VBS do nebo z BASE64.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP9.10.2006 21:22
re: IEwebDoor#
.cCuMINNn.: Díky, asi to chce víc trpělivosti. :-/
(odpovědět)
Zaklínač9.10.2006 21:28

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode