avast funkce

HackForum

avast funkce#
Dobrý den, potřebuju poradit. Když si stahuju nějaký programy typu brutus aj. , avast mi je nechce stáhnout a když avast vypnu a brutus stáhnu a potom avast zase zapnu, tak mi pořád vyskakuje okno, že našel virus ve složce kde mám ten brutus a že ho chce smazat. Potřeboval bych poradit jestli jde, aby avast neprohlížel určitou složku. Děkuji
(odpovědět)
Yorg19.8.2006 17:10
re: avast funkce#
mozna ti chtel ten avast neco naznacit, premyslej o tom :)
(odpovědět)
y19.8.2006 18:28
re: avast funkce#
Počítač je stroj, který nedělá nic jiného než co mu správně člověk rozkáže. Je to stroj tak co by mi měl jako naznačovat?
(odpovědět)
Yorg20.8.2006 19:21
re: avast funkce#
Přesně tak, ale má to jeden veliký háček - v případě OS Windows to tak neplatí. Věř či ne, zkoušel jsem tomu všemožně přijít na kloub, proč mi aplikace, která běžně chodila v pohodě, najednou přestala fungovat. Počítač nebyl připojen k internetu, žádná disketovka, cdromky, jen ZIP drive na zálohy - z těch se tam nic dostat nemohlo - po asi 3-mesíčním fungování najednou systém odmítl spustit aplikaci a psal "Chyba: Operace byla úspěšně dokončena." Restart nepomohl. Vypnul jsem, po 15-ti minutách zapnul, stále nic..
Na druhý den již vše jelo jako dřív.. čím to může být? Přepětí v síti? Vždyť je tam APC.. Ten den nebylo o moc více horko/chladno než jindy..

Asi rok tam teď běží Debian a bez (skoro) jakéhokoli problému...

Toto není vyjímečný případ, podobné věci se mi doma také dějí, ovšem "doma" to může ovlivňovat spousta faktorů, možné viry, apod. Každopádně tento případ je pro mě záhadou, dokazující, že OS Windows žije !! .. a to až moc..
(odpovědět)
compman.21.8.2006 1:52
re: avast funkce#
Yorg: Standartní_štít/Nastavit/Pokročilé - dál už si s tím snad poradíš.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP20.8.2006 21:11

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode