Diskuze

Pravidla diskuze    |    Zobrazit lame příspěvky
Tato sekce je moderovaná, viz. pravidla diskuze.
 
 
 BBCode

Aton | Website29.11.2009 22:53 | #
Moment oprava co se tyce toho oboru. Bylo to gymnasium zamerene na ekonomiku. Da se rict lyceum. Presny nazev oboru je všeobecne gymnasium presto jsem mel vzdelani zamerene na ekonomiku. V danou dobu by se obor jmenoval podle vsechno ekonomicke lyceum
Aton | Website29.11.2009 22:50 | #
Děkuji za temer okamzitou odpoved. Snazis se zapusobit terminama ? Radsi se stahni zpatky do nory. Studoval jsem ekonomiku a mam uspesne jsem maturoval ekonomicke lyceum. Nevím o co se tady snažíš.

Já narozdíl od vás vím o čem mluvím. Vím do čeho narážím a vím do koho rejpu. Vy evidentne nevíte s kým mluvíte. Kdyz zacnu mluvit o piratství vim o cem mluvim jak z hlediska pravniho tak z hlediska ekonoma. Vy evidentne nemate nekteri ani zakladni vzdelani.
mr.Crow. | 90.177.28.*29.11.2009 22:34 | #
Aton: já ti přepnu výhybku v mozku: běž si nastudovat teorii hodnoty (především tu "rakouskou"), principy volného trhu, a liberální/libertariánské argumenty proti současné patentové legislativě. Až pochopíš, proč je tvoje nynější uvažování hloupé a co se skrývá nad "ohranou" narážkou s kradením auta, přijď se omluvit za urážky ;)
Aton | Website29.11.2009 22:33 | #
Jak vidim nic sis z rozhovoru se mnou neodnesl. Vůbec jsi nepochopil co jsem napsal, co jsem mel na mysli nebo co jsem se ti snazil predat. Dal rozebiras muj post po vetach i kdyz by mel byt bran jako celek. Nevim o co se tady snazis. Myslis si porad ze jsi nejakej zachrance diskuze ale je to presne naopak. Ty jsi ta spina co tady vnucuje cizim lidem svuj nazor ktery neni nijak overen. Vnucujes tady svuj nazor ktery je pouhopouha neodborna lez. Nevis o cem mluvis ale porad se seres do rozhovoru ktery je mimo tvoje chapani. Jsi jen nejakej drobnej spekulant v mori tobe podobnych chudaku.

..muzes mi dal psat, rozebirat moje posty nebo tvrdit ze jsem flammer ale je mi to u prdele. Pis mi dal zpravy ale pamatuj ze uz ode me nedostanes ani jednu.

Jsi hluboce pod moji urovni.

Bystroushaak_ | 147.230.164.*29.11.2009 20:50 | #
"Myslis ze nekdo po tom ze precetl tvoj posty neco ziskal ?"

Nevim jak ostatni, ale ja jsem mohl naslednou diskuzi neco ziskat. Popravde, jistou zkusenost ziskvam i timhle.

--

"Nemas prehled o svete. "

Jak muzes vedet jaky prehled o svete mam? Vypada to, ze porad nemuzes nalezt nic k tematu diskuze, takze proste jen kopes kolem sebe..

--

"Ja jsem na tuhle diskuzi neprisel s nekym diskutovat."

Pokud si sem neprisel diskutovat, tak proc lezes do _diskuze_? Tohle NENI o tom kdo vyhraje, ale o tom co noveho se muzes dozvedet. Pokud bys chtel nekoho poucovat, tak svoje arogantni sracky muzes plkat na svem blogu a za kazdou nesouhlasnou odpoved v klidu banovat, jenze o to ti nejde. Hadam ze ti jde jen o vyvolani flamewaru, jsi rad stredem pozornosti, ze? Tve chovani je stejne omezene (nebo se aspon snazis aby to tak vypadalo), jako chovani ruznych nabozenskych fanatiku.

--

"Ja vas nepotrebuji roznest na uplny sracky nebo urazit. Bohate stacim na to chudacka jako ty vyownit i bez nadavek."

Touhhle vetou ale pouze dokazujes svoji potrebu myslet si ze jsi Ten nejlepsi, Ten nejchytrejsi a Ten ktery ma vzdy pravdu. Mas maly pero a holky se ti smejou, nebo kde se v tobe bere ta potreba si dokazovat jakej jsi king? Neber to jako urazku, vazne me to zajma..

Co bys ve skutecnosti chtel? Aby vsichni uznali jaky jsi borec a zacli te titulovat "Aton - kral diskuze na soomu, ten ktery otevrel oci nevedomym"? Chces si udelat dalsi zarez do pazby zkurvenych diskuzi? Chces nas vsechny osvitit svoji Jedinou moznou pravdou (©®) o svete?
Ptam se te, Atone: Co je cilem tveho snazeni v tomhle flame?

--

"..jeste jednou to opakuji. Jsi chudak. "

Jj, od tebe to opravdu sedi.
qteck | E-mail | Website | ICQ 36425086929.11.2009 20:18 | #
To mi poser :-D. Atone klid, ačkoli se mi líbí tvůj styl vyjadřování, některé kusy, které z tvojeho projevu dělaj teoploučkej výjeb si mohl vynechat.

Patejl: To máš sice pravdu, ale legalizováním bys mohl aspoň zbavit lidi ilegality, které se stahováním komerčního SW dopouští. Troufám se tvrdit, že to se po dalších 20 let nezmění.


----------
[link]

[link]

Někdy kokot kokotem není, někdy je to prostě jenom pták.
c? | 62.168.70.*29.11.2009 16:51 | #
jsi idiot atone. </lame>
Aton | Website29.11.2009 16:16 | #
Bystroushaak_: Myslis ze nekdo po tom ze precetl tvoj posty neco ziskal ? Jsou to jenom konzervativni a povrchni nazor idiota jako jsi ty. Nemas prehled o svete. Muj post roztrhavas na kusy a reagujes na kazdou vetu. Myslis ze vypadas inteligentne ? Vubec. Myslis si ze kdyz si mi vysvetlil co je to diskuze tak jsi vyhral ? Jsi kurva vedle chlapecku...

Ja jsem na tuhle diskuzi neprisel s nekym diskutovat. JA jsem kurva prisel prepnout vyhybku ve vasem mozku a vysvetlit Vam, debilum, ze jste vedle. Nemluvim nebo nediskutuji tady s nekym. Proste jsem vyklopil svuj nazor pred chudackama kteri nevi o cem mluvi. Dohadujete se tady a diskutujete ale ani jeden z vas nevi o cem mluvi...Jsi chudak.

Rekl jsem ze by se v danou chvili na diskuzi hodil (|). Neznamena to ze od neho potrebuji nejakou podporu nebo tak neco. Ja vas nepotrebuji roznest na uplny sracky nebo urazit. Bohate stacim na to chudacka jako ty vyownit i bez nadavek. Nepotrebuji ani (|) nebo nekoho jineho.

..jeste jednou to opakuji. Jsi chudak.

Bystroushaak_ | 85.70.61.*29.11.2009 15:26 | #
Aton: Mas tourettuv syndrom nebo pouze nahrazujes argumenty nadavkama??

V diskuzi (vsimni si velkeho zluteho napisu Diskuze tesne pod hlavickou stranky a pak si pro jistotu precti [link]) byva zvykem ze obhajujes jisty nazor, jedna strana poklada argumenty, druha protiargumenty. Vysledkem by melo byt obohaceni diskutujicich, protoze tak muzou ziskat nazory a uhly pohledu ktere by clovek sam proste nevymyslel. To co zde predvadis jsem tak uplne nepochopil. Snazis se nejak ospravedlnit to ze stahujes a nelegalne vyuzivas SW? Chces ukazat ze mas nejvetsi pero ze vsech? Ze jedine tvuj nazor je spravny?

--

"Open source nebo freeware software je absolutne na picu. Priznej si to."

Opravdu? Zvlastni je, ze po roce pouzivani opensource jsem si jeste nevsiml. Dokonce ani moje rodina si toho nevsimla.

--

"Obcas lituju ze tady neni (|). Ten clovek byl jeste vetsi idiot nez vetsina uzivatelu na tehle strance. Obcas mel ale docela racionalni nazor a jsem si jistej ze by me ted podporil."

Tzn ze ti dosly napady jak nekoho urazit a potreboval bys aby to nekdo udelal za tebe? Myslis si ze nas nutne musis roznest na uplny sracky (nebo aspon mit ten pocit), ale nemas na to a tak potrebujes (|) kterej to za tebe udela?

--

"Mam pocit ze kdyz se s nekym na tomhle portalu bavim tak mluvim s uzivatelem na urovni ctenare casopisu Jak na pocitac. A taky jste neco na tyhle urovni. Mozna ani ne."

Nech me hadat. Prijdes do diskuze, urazis kazdeho koho muzes a vubec se chovas jako uplnej kreten a jeste se divis?

--

"Tahni do prdele s tou tvoji anti piratskou povahou.
...
Priznej si to. Stahovat se musi a melo by to tak byt. Mas s tim problem ? tahni do piče !"

Vsimni si, ze v prvnim postu jsem se zamyslel nad tim ze "Autori chteji abychom se k jejich dilum chovali jako k vecem z realneho sveta, jenze software, hudba a filmy nejsou skutecne". Diskutoval jsem tak z pohledu pirata, ktery se snazi obhajit sve pocinani. V dalsim postu jsem se pokusil na tema podivat z jineho uhlu pohledu. Mel jsem pripraveny i dalsi post ktery se na problematiku dival jeste z trosku jineho uhlu pohledu, ale nakonec jsem si vsiml ze neni uplne myslenkove konzistentni, takze jsem ho nakonec nepridal.

--

Zkus se uklidnit (treba se projit, nebo si slehnout) a napsat neco jasne a zretelne, pokud mozno s argumenty ([link]) a bez urazek.
Patejl. | 88.102.248.*29.11.2009 14:58 | #
qteck proč by to mělo být legalizováno? Ta společnost se může rozhodnout že to tak udělá ale pokud se tak _bude muset rozhodnout_ tak jsme o 20+ let zpátky...