Diskuze

Pravidla diskuze    |    Zobrazit lame příspěvky
Tato sekce je moderovaná, viz. pravidla diskuze.
 
 
 BBCode

babca | 193.86.144.*4.2.2009 23:19 | #
killall most: Cus ted mas asi prestavku, tak jsem zvedavej, jestli budes nekdy reagovat na muj post, je asi zahrabanej nekde v zadu. Jinak v kostce. Pokud jsi takovy linux guru, jak se tu vydavas, tak jiste chapes i mentalitu lidi kolem linuxu. Tak tedy se te tazu, co jsi ty kdy udelal pro svuj system? Kazdej clovek, ketryho znam a mota se hodne kolem linuxu, uz minimalne jednou prispel do jadra. Tak by me zajima, kde beres tu svou jistotu, ze si ten nej guru na linuxu? prdelka ma pravdu, ukaz svou praci, pak ma cenu se tu s tebou dohadovat, jakej system je lepsi, jinak to bude mit uroven diskuze na lide ci podobnym detskym foru.

Jinak gates vytvoril jazyk basic a HLAVNE zpristupnil PC lidem, je jedno jak, ale udelal to. Bez nej bys nemel odkud psat ;) (rika se tomu hospodarska soutez, pro blbecky: predhaneni ve vyvoji a v tom kdo nabidne neco lepsiho ;))

Jo a vis, ze kdyz Torvalds oznamil svemu profesorovi, ze mikrojadro je na nic, ze lepsi je monoliticke jadro, tak se mu vysmal? Nevim jak moc jsi zbehli, ale doufam, ze vidis nevyhody monolitickeho kernelu.

Ale stejne, porad nevim, na jake jsi urovni, tak se tu nebudu rozepisovat, pac by to mohlo byt mluveni do vetru. Tak tedy prosim, ukaz co jsi zac a odhal nam svou uroven, zatim jsi na urovni zaka 8-9 tridy, ktery travi hodne casu na chatu, kde ziskal pocit ze je neco vic nez doopravdy je.
pr0ph3t4.2.2009 21:43 | #
Aton:
1) cely problem spociva v tom, ze lidi pouzivajici Windows i Linux si uvedomuji, ze kazdy system ma sve pro a proti.

2) uzivatele ciste Windows ve vetsine pripadu o Linuxu ani neslyseli, takze se jich tahle debata netyka.

3) mezi lidmi jedoucimi ciste tucnakove je v mode tvarit se, ze vsechno ostatni je odpad. "Ja jsem king, dokazal jsem si nainstalovat Ubuntu a ted uz se muzu tvarit ze Windows jsou pod moji uroven."

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}

Aton | Website4.2.2009 21:21 | #
Já nedokážu pochopit proč do sebe neustále uživatelé Linuxu a Winu narážejí. Máte snad neco z toho , že urážíte ostatní ? Jsou to prece jejich nazory a pokud oni vam vnucuji jejich neznamena to ze vy musite vnucovat vase jim ;)
.( | ) | 213.151.78.*4.2.2009 21:00 | #
Bill Gates nic nevymyslel a presto je to elita :) To mi nikdo nevezme.
Ano, grafici na Linuxu nebo Win na serveru existují, ale je to vyjímka.
Je mi jasne, ze to tu jen hrajes. Takoveho dementa by nikdo neporodil. Psal jsem ti uz milionkrat, ze Linux pouzivam nekolik let. Stejne tak jako BSD. O tom systemu vim kurevsky hodne a netvrdim tady takove NEPODLOZENE picoviny co ty.

Ty si myslis, ze ve tvem systemu zadny shitware neni? Ale jdi ty brepto. Mel by ses seznamit s Rusama nebo Cinanama. Na privatnich forech se vali cele tuny pristupu k Linuxovym serverum (nejedna se o webservery).

Az mi ukazes nejakou tvou praci, mile rad povedu diskuzi na profesionalni urovni. Takhle se bavim jen s ditetem, ktere nevi vubec nic.

Ukaz mi jednu sekretarku, ktera dela na Linuxu. Chci to podlozene. Predem vim, ze nedostanu nic. Ja vim :)

Vis co kdysi rekl tvuj oblibenec Linus Torvalds? "Kecy jsou levne, ukaz mi kod" -> Az mi to ukazes, budu te povazovat za neco jineho nez, jen za omyl prirody s IQ 70
asket-nelognut | 85.70.220.*4.2.2009 17:12 | #
Tak hlavne ze tu neni flame.
pr0ph3t4.2.2009 17:05 | #
Prave, taky mam ten pocit. To jak mluvi o BSOD jako o nejvetsim problemu by tomu nasvedcovalo. Totez problemy s viry apod. Co se tyce rebootu po instalaci SW, tak v tomhle smeru jsou Visty taky o peknej krok vepredu (otazka je, jestli to je novejsim OS nebo novejsim SW).

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}

Antrax.megashit | E-mail4.2.2009 16:05 | #
Njn...nas zabijak pouzival 98 a mysli si ze je to to samy...:)
pr0ph3t4.2.2009 15:57 | #
Bill Gates nic nedokazal a vlastne je to uplne neschopnej clovek. A proto to byl dost dlouhou dobu nejbohatsi clovek na tehle planete.

Chapu, ze komuniste a anarchysticko-schizofrenni idioti nemeri uspech podle penez, takze tebe todle asi nezajima :D

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}

pr0ph3t4.2.2009 15:53 | #
killallmost:
Co podle tebe znamena utapet v rektalni hmote? Nejak si totiz neuvedomuju, ze bych to delal pokazde, kdyz vsunu flashdisk do sveho notebooku.

"Vidim kamo, ze radeji nez si to priznat tady pekne kecas, motas to jak male dite. Treba nevis co je to BSOD, ani jak zjistit, ze mas ToyOS plny malware protoze nevis v podstate vubec nic a to co pises mas podlozeno vubec nicim."

Co motam?

Co si nepriznam?

Vim co je BSOD, jen jsem ji uz par let nevidel. Moderni MS systemy jsou nekde jinde, nez to co jsi asi kdysi pouzival ty.

ToyOS nemam. Mam Windows Vista a WinXP na dualbootu. Malware nevlastnim, nejsem tak bohaty, abych si ho mohl dovolit.

Co nemam podlozene?

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}

killall most | 204.8.156.*4.2.2009 15:10 | #
pr0ph3t: "jasne, ve svym notebooku menim HW kazdy den. SW nainstaluju ten, ktery pouzivam a potrebuju ho. Visty mi NIKDY nezatuhly (cca. rok pouzivani) a NIKDY jsem na nich nevidel BSOD.
NIKDY jsem na nich nemel zadnej vir, trojan, spyware etc."
>> Vidim kamo, ze radeji nez si to priznat tady pekne kecas, motas to jak male dite. Treba nevis co je to BSOD, ani jak zjistit, ze mas ToyOS plny malware protoze nevis v podstate vubec nic a to co pises mas podlozeno vubec nicim.

Vsunuti flash disku do PC s defaultne konfigurovanym ToyOS temer bezvyhradne vzdy zpusobi, ze se budes utapet v rektalni hmote az po usi. Jsi tak odporny. jako tvuj ToyOS. Muhahahahaha !