Diskuze

Pravidla diskuze    |    Zobrazit lame příspěvky
Tato sekce je moderovaná, viz. pravidla diskuze.
 
 
 BBCode

killall most | 62.141.58.*4.2.2009 14:57 | #
( 1 ): Bill Gates nic nevymyslel a k nicemu dobremu neprispel. On k te elite nepatri. Nemuze se pomerovat ani s Jobs, natoz s Torvalds.

Lide na ToyOS nadavaji opravnene. Nesvadej to na cenu.

Btw. nikde neuvadim, ze Ritchie vse vypracoval sam.

Kernighan has said that he had no part in the design of the C language ("it's entirely Dennis Ritchie's work").

Ritchie & Thompson dostali americkou narodni medaili technologie od 42. presidenta USA [link] co dostal Gates? dortem do hlavy? Dobre mu tak! :D

I nekteri profi-grafici pracuji v GNU/Linux. I nektere servery jsou Windows. I nektere sekretarky potrebuji to, co chybne oznacujes jako "Linuxovy terminal"...

Takze si dej kopacku do drzky i do monitoru, zlom vzteky svou klavesnici kolenem vejpul a pote jdi odhodlane praktikovat bungee jumping bez lana.
.( | ) | 90.176.138.*4.2.2009 14:56 | #
Ja myslim, ze chce hlavne prudit a chtel si dokazat co umi. Jenze vyhorel :)
pr0ph3t4.2.2009 14:45 | #
zacinam mit pocit, ze to ten clovek nemysli vazne a dela to schvalne, protoze chce jen prudit.

Mele dokola stale ty stejne nesmysly, nema je nicim podlozene, jen svoji predstavou.

Hlavne mne zarazi, ze takovy profik, jako je on, stale jeste nebyl schopen osvetlit, co je zac.
Bud maly decko, nebo nejakej neschopak, kterej se pretvaruje a hraje nam tu divadylko.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}

pr0ph3t4.2.2009 14:42 | #
jasne, ve svym notebooku menim HW kazdy den. SW nainstaluju ten, ktery pouzivam a potrebuju ho. Visty mi NIKDY nezatuhly (cca. rok pouzivani) a NIKDY jsem na nich nevidel BSOD.
NIKDY jsem na nich nemel zadnej vir, trojan, spyware etc.
=> Nezbeatoval jsi nic. Naopak jsi prohral. Na tohle proste nemas co rict.

Ty ale urcite zacnes rikat, co dela muj OS na mym PC. MUJ OS na MYM PC, kterej jsi ty nikdy nevidel, protoze jsi nikdy nevidel ani muj PC, ani mne.
To je jak kdyz slepej popisu, jak vypada cervena :D

Aktualizace se instaluji automaticky na pozadi, zbytek instalace se provede pri zapnuti/vypnuti notebooku, ktere provadim stejne kazdy den tak jako tak.

A to, ze se pro nej pisou viry a ze jich je hodne, to je pravda. Pro linux psat viry se nevyplati - pouziva ho tak bezvyznamna cast lidi, ze to nema smysl. A proc ho pouziva tak malo lidi, je jasne.

Dokud z Linuxu neudelaji jeho vyvojari druhej Windows, tak ho nikdo na desktopech pouzivat nebude.



----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}

.( | ) | 90.176.138.*4.2.2009 14:29 | #
"Osvezim ti pamet, startujes znovu Toy OS po kazdem zatuhu, aplikovani patche, zmene hardwarove konfigurace, zmene softwarove konfigurace a dokonce i kazdy den pravidelne pro zajisteni mene podprumerneho uptime. Znam Toy OS lepe nez ty."

Heh, kdo má potřebu každý den měnit hw a sw konfiguraci?
.( | ) | 90.176.138.*4.2.2009 14:26 | #
Ano, Dennis Ritchie patří k té elitě, stejně jako Linus Torvalds, Steve Jobs, Bill Gate, atd...

Lidi na Windows nadávají jen z několika důvodů. Nemají to zadarmo. Proč by to mělo být zadarmo, když na tom někdo makal několik let?

Btw. Ritchie nevyvinul C a UNIX sám. S Ceckem mu pomahal Kernighan a s UNIXem Thompson, ale to ty jistě víš, ze? =)

Vis, mam pocit, že sám frčíš pouze na Widlích a o Linuxu jsi možná jen četl. Normální člověk ví, že každý OS se hodí na něco jiného a takovou píčovinu by nikdy nenapsal.

Pracují profi-grafici na Linuxu? Těžko.
Nasadil bys Windows na server? Tězko.
Potřebuje sekretářka Linuxový terminál? Těžko.
Stačí sekretářce Windows? Stačí.
Když si někdo může dovolit pracovat s Windows, koupí si je? Samozřejmě.
Kdo má pořád problémy s Windows a pořád jim něco nejde? Ti co mají tento systém na černo. Jsou samozřejmě i vyjímky.

Takže si dej facku, jdi do kouta a přemýšlej nad tím, co jsi za kreténa.

Rád bych viděl nějakou tvou práci. Ukážeš nám ji nebo budeš i nadále jen žblechtat kraviny?

Říkám ti, že o Linuxu za ty léta jeho aktivního používání něco vím, tak si promysli co za kecy tady vedeš. Nemáš to ničím podložené. Absolutně ničím.
killall most | 66.35.0.*4.2.2009 14:21 | #
"Muj TOY OS nema zadny virus, neni v nem zadny Spyware, trojsky kun ani worm" => tvuj Toy OS ma Spyware uz built-in od M$, dale v temer kazdem Freeware a v neposledni rade i v mnoha placenych aplikacich. Trojskych koni ma miliony, viru a wormu taktez ty nedouceny mentalne impotentni chudacku. Cela tva reakce byla absolutne zbeatovana mou Ultra Anti-idiot(tm) Force.

"Muj OS startuju jen tehdy, kdyz pocitac vypinam/zapinam. Neverim, ze znas muj system lepe nez ja. Znas jen to, co sam mas- tj. zdarma sireny system. Na placeny nemas:-D" => Osvezim ti pamet, startujes znovu Toy OS po kazdem zatuhu, aplikovani patche, zmene hardwarove konfigurace, zmene softwarove konfigurace a dokonce i kazdy den pravidelne pro zajisteni mene podprumerneho uptime. Znam Toy OS lepe nez ty.

Pouze odvadis dan Microsoftu za svou pocitacovou negramotnost. Zavidis, ze ja nemusim :-p

ad. PSS prvni odstavec: Pises presne o sobe, nicmene nemas krasny dum, ale smradlavou, spinavou chatrc a jen co si vsechna smitka uklidis, dojde ti, ze zapachu se nezbavis. Z cista jasna se ti chatrc rozpadne nad hlavou a ze vsech utrob vyhreznou ty fekalie, na kterych byla postavena, ven. :-D

Ja mam hi-tech dum, ktery se uzivanim nezaspinuje, protoze je koncipovan tak, aby nevznikal nikde zadny neporadek, vse se automaticky indexuje, tridi i procistuje takze vzdy prijdu do cisteho, pracuji v cistem a odchazim od cisteho. Navic to mam vse vykonem o nekolik trid vyse, nez je tvuj bloated Toy OS. Pokud cokoli potrebuji pridat, muj hi-tech dum si do sam vyhleda, overi zda se jedna o original i to nainstaluje. V pripade odebirani sam vec odinstaluje a nikde nezanecha zadne zbytky.

Ja si proto po nastehovani jen domu nadiktoval jake chci, aby provedl zmeny, on je zaridil a od te doby spokojene pracuji, aniz bych se musel starat o cokoli.

Mohu se dokonce treba na rok z domu odstehovat a on se bude automaticky udrzovat ve stejne spickovem stavu, v jakem byl pred ostehovanim.

PS: Nauc se alespon psat jednu ucelenou odpoved ty tuponi.
killall most | 66.230.230.*4.2.2009 13:55 | #
( 1 ): Elita sveta jsou lide, jako je Dennis Ritchie, ktery navrhl a naprogramoval C i AT&T UNIX. Pokud si v M$ mysli neco jineho, jsou v nem leda tak elitni blbci s tancujici kancelarskou sponkou a vypinani PC tlacitkem start, coz je vse, co M$ vymyslel.

lamer = Microsoft Whore, treba ty.
pr0ph3t4.2.2009 13:49 | #
killallmost:

Jeste bych te rad pozadal, aby sis jako rozumny a dospely clovek odpustil zbytecne invektivy a urazky zamerene primo na moji osobu. Slusna diskuze se obejde bez slovnich vypadu a sprostych slov.

Taky dokazu napsat, ze jsi idiot. Bambus se mi z toho ale nepostavi, ego se neteteli blahem ani nemam potrebu se jit prebalit. Pokud u sebe pozorujes podobne symptomy, doporucuju navstevu psychiatra. Zkuseny doktor by mel byt schopen ti pomoct.

V opacnem pripade si je pro priste nech. Dalsi sproste slovo na moji adresu uz budu brat jako projev slaboduchosti a hlouposti, coz mi nejde dohromady s tvym presvedcenim o tve nadrazenosti.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}

pr0ph3t4.2.2009 13:43 | #
killallmost:

Konecne ses vratil, uz se mi styskalo :-)

Muj TOY OS nema zadny virus, neni v nem zadny Spyware, trojsky kun ani worm => Cela pulka tveho prispevku byla prave totalne vyfuckovana.

Muj OS startuju jen tehdy, kdyz pocitac vypinam/zapinam. Neverim, ze znas muj system lepe nez ja. Znas jen to, co sam mas- tj. zdarma sireny system. Na placeny nemas:-D
No a tim byla i druha pulka tveho prispevku totalne vyfuckovana.


-----


PS: Nebrecim. Nikdy. Za zadnych okolnosti a ze zadnych duvodu. Uz tak zhruba deset let. Jedine snad smichy, u tebe mam obcas problem se udrzet.

PSS: Jeste k tomu tvemu radoby vtipnemu prirovnani systemu k domu: Ty mas krasny dum, ve kterem zijes a celou dobu se staras o to, aby nikde nebylo ani smitko prachu, neustale lestis podlahy a cistis koberce. Delas to tak kazdy den a porad a porad dokola, na nic jineho nemas poradne cas. Jen naucit se zachazet s tvym domem ti pravdepodobne zabralo mesice nebo roky.

Muj dum neni obytny, je to kancelar, ve ktere pracuju. Smeti zametu jednou za cas, pripadne si koupim novou kancelar, kdyz mi ta stara uz nedostacuje. Misto abych travil veskery cas uklizenim, tak radeji delam neco smysluplneho a uzitecneho. Asi nebudu mit nikdy tak nablyskane sklenicky. Muj dum ale neni na paradu. Jak uz jsem rekl - je to pracovni kancelar. Nepotrebuju ni oslnovat, staci, ze se z ni sypou penize vsemi smery :D

Co reknes na tohle? Doufam, ze vam ve skole opet nevypnou internet, to bych se pak odpovedi mozna ani nedockal...

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}