Diskuze

Pravidla diskuze    |    Zobrazit lame příspěvky
Tato sekce je moderovaná, viz. pravidla diskuze.
 
 
 BBCode

killall most | 79.134.170.*28.1.2009 14:52 | #
pr0p3t: Tvuj prispevek je tak pateticky a vymluvny, ze se proste nemohu prestat smat tomu, jaky jsi luser.

Vis, evidentne jsi zaostal v dobe neandrtalske :)

Autodesk Maya pro GNU/Linux - [link] To byl levy hak a ted prijde double flip a hi-kick, sleduj kamo!

Mam vse 64bitove jiz nejmene 5 let s nulou problemu, narozdil od win32 tragedu jako jsi ty, hehe.

"Pokud bych mel pouzivat Linux a neustale resit, jak spustit ten ci onen program, aby mi ho Wine byl ochotny zbastit, ktera verze je ci neni pouzitelna v Linuxu. Tim bych stravil tak 4 hodiny tydne."
Omlouvas vlastni neschopnost a neznalost problematiky ponekud absurdnim zpusobem. Napriklad ja WINE nepouzivam vubec a zadny program mi nechybi.

"Drtiva vetsina lidi Linux pouzivat nemuze, protoze..."
Drtiva vetsina lidi GNU/Linux uzivat muze. Staci jim ke stesti malo: OpenOffice.org, Firefox, prehravace videa a hudby + hezke GUI.

"Ty jsi dite, ktere si se systemem hraje!"
Svymi roztresenymi histerickymi reakcemi primo davas na jevo, ze inteligenci zrovna neoplyvas, kido. Presne pro takove je Toy OS navrzen, zatimco seriozni firmy jako je IBM ci Novell maji servery s UNIX-like OS, tak deticky a nekteri tupohlavi studenticci maji servery s Confickerem, pardon - s Wind0z3, maji-li vubec nejake, hehe.

"4 hodiny rocne < 4 hodiny tydne. Linux SUX."
Jsi absurdni, neexistuji zadne 4 hodiny tydne, ani 4 hodiny rocne, zato faktem je, ze trapne widlicky se musi reinstalovat minimalne jednou za tri tydny a restartovat minimalne kazdy den, nemluve o programech pod nimi nebezicich a zatuhavajicich. Widle jsou Defective by Design a ty jsi brain-dead luser, ktery je obhajuje, aniz by tomu rozumel.

Kdyz jsi tak neschopny neco udelat poradne, zaplat si profika ty trumbero a hlavne si zase nestezuj na vlastni neschopnost a oprav ten nesmysl, co mas v podpisu na neco smyslneho.
Emkei | E-mail | Website | PGP28.1.2009 14:25 | #
pr0ph3t: co mas proti Blenderu? =) 3ds max je rozhodne lepsi, jenze se jedna o komercni produkt jehoz cena presahuje 100k. v Maye jsem narozdil od vyse zminenych dvou nikdy nedelal, ale ohlasy na ni jsou mnohem horsi nez na Blender.
.( | ) | 90.176.138.*28.1.2009 14:25 | #
killall most:
1) Kdybych nebyl dobry developer, tak nedelam to co delam. Samozrejme se nemuzeme srovnavat s nekterymi vyvojari (EA, atd). Ti maji jine, mnohosetnasobne vetsi zdroje.
2) ovladam vice jazyku (c++, asm, perl a kdysi davno Fortran)
3) ve webforu mas me 2 dila. Podivej se na to a pak neco rikej. Neukazal jsi nic, takze te mam tezce v prdeli.
4) Na Linuxu jsem rozjel PS bez problemu, ale neni nativne urcen pro Linux.
5) Gimp neni urcen pro to, co PS. Nema takove moznosti.
6) Enginu jsem navrhl hned nekolik. Vim vsak, ze ani nevis, co takovy engine musi umet a ani jak se dela ;)
7) nejsem win32-only user. Psal jsem, ze Widle pouzivam pouze v praci. V osobnim case jedu v 99% na BSDcku, zbytek Linux.
8) predvadim vice nez ty :) Ja mam cim argumentovat. Ty ne
9) Chces srovnavat OpenGL a DX 10? Tak jo, trabant je rychlejsi nez BMW Z4 :)

Az budes mit zase prestavku, dej vedet :)
Predstav si, ze mam Linux radeji nez widle, ale presto netvrdim nesmysly jako ty.

KAZDY OPERACNI SYSTEM JE URCENY NA JINY OKRUH UZIVATELU. Urcite bych nenasadil Win na server stejne tak jako bych sekretarce nedal Linux, kdyz jen pise faktury a objednavky. Jsi jeste dite. Dukazem je tva neznalost firemni politiky, neznalost ekonomiky, neznalost vyhod a nevyhod systemu. Ano, to vse s tim souvisi.
pr0ph3t28.1.2009 13:47 | #
killall most:
Z nekterych tvych postu je jasne videt, ze jsi male dite:-) Promin, ale je to tak.

"A co treba takovy Unreal Tournament. Vsechny verze vcetne nejnovejsi uzivaji OpenGL a proto funguji nativne pod GNU/Linux".
Jedna z milionu. A co ten zbytek?
Totez plati o drtive vetsine SW.

Vyvojarum se nevyplati delat soft takovy, aby bezel jak pod Windows tak pod alternativnimi OS (rozumej ty, ktere pouziva par nadsencu).

Ja vim, ze ty jsi jeste mladej naivni zajicek, kterej veri, ze svou virou v Linuse zmeni svet a ze vsichni jednou zanevrou na Windows a ze MS zkrachuje.

A ja verim, ze dnes v noci u mne na zahrade pristane UFO! A v noci mi vypadl zub, prijde vila zubnicka? Do koupelny nepujdu, tam je tma a jsou tam bubaci. Linux je nejlepsi system. Vidis, jak to tam pasuje? :-)

Tohle vsechno te jednou prejde. Preslo to mne, preslo to spoustu dalsich lidi. Vily nejsou. Nikdy nebyly. Bud se s tim smir, nebo dal vykladej svoje fantazie.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}

pr0ph3t28.1.2009 13:41 | #
just a simple question ...
is there a version of 3d Studio max for linux ? if not then what software is there for linux to make 3d graphics and is as good as MAX ? (or Maya) !!
==> None. Blender SUX.

thanks for the replays
but is there a free autocad for linux ?
==> Nope. Just some look-alikes.

Mam pokracovat, nebo to tvymu vymatlanymu mozku konecne doslo?

Ty jsi dite, ktere si se systemem hraje! I kdybys vekove dite nebyl, svym chovanim stale jsi. Drtiva vetsina lidi Linux pouzivat nemuze, protoze nutne potrebuji programy, ktere jsou WinOnly. A vis proc jsou ty programy WinOnly? Protoze lide, kteri je potrebuji, pouzivaji Windows. A vis proc pouzivaji Windows? Protoze na nem funguji programy, ktere potrebuji... (pokud jsi tak genialni, jak rikas, mozna uz ti doslo, ze to je nekonecna smycka. Linux nema v tomhle smeru v dohledne dobe sanci).
-----

Ja vim, ze jsi prilis zbabelej na to, abys primo odpovidal na moje otazky. Ja ti ale na tvoje argumenty rad odpovim primo.


"Jelikoz vim, ze ti vse docasne funguje jen do doby dalsiho reinstallu, bez moznosti upravit zdrojove kody, bez kompletni dokumentace klicovych casti kernelu ci userlandu, bez centralniho repozitare software, s nutnosti neustalych restartu, s problematickou anti-standardni architekturou "NT" (Neanderthale Technology), zpomalene registry, zpomalene antivirem, zprznene s DRM, s nekvalitnimi drivery zpusobujicimi BSOD, zpomalene firewallem a s ultimatni demenci co se ovladani tyce, vicemene z tve strany neni co nabidnout."

>>Ano, funguje mi vse docasne, jen do doby dalsiho reinstalu. Jednou za rok ho rad udelam. Zabere mi to tak 4 hodiny i s nastavenim vseho dle mych predstav. Pokud bych mel pouzivat Linux a neustale resit, jak spustit ten ci onen program, aby mi ho Wine byl ochotny zbastit, ktera verze je ci neni pouzitelna v Linuxu. Tim bych stravil tak 4 hodiny tydne.
==> 4 hodiny rocne < 4 hodiny tydne. Linux SUX.
Ze k Win nemam dokumentaci? No a co? Hodlam ho POUZIVAT ne se v nem HRABAT. BSOD? Jaj, kolik let uz jsem ji nevidel (ty zrejme taky ne, protoze jsi Visty v zivote nepouzival, abys nahodou nemusel priznat, ze jsou docela v pohode). Ultimatni demence co se ovladani tyce? Jaj, ty jsi trouba. Windows je mnohem vice userFriendly nez Linux, zeptej se kohokoliv, kdo zrovna prechazi. Drtiva vetsina lidi by ti za tohle rovnou jednu liskla. Nekvalitni drivery? Ano, Linux a grafarny od ATI, kapitola sama o sobe...
Firewall ani AW nepouzivam uz roky a naprosto bez problemu. Aktualizovanej system v drtive vetsine pripadu naprosto dostacuje. Ale to bys taky vedel, kdybys nekdy Visty pouzival. Ty jsi ale natolik hloupej a zaslepenej, ze jsi je nikdy ani nevyzkousel.

JAK MUZES KRITIZOVAT NECO, O CEM NIC NEVIS, CO JSI NIKDY NEPOUZIVAL?

A PORAD DELAS, ZE NEVIDIS, JAK TE TU VSICHNI VYZIVAJI, ABYS REKL, CO JSI ZAC!

(asi jsi tak osleply po dlouhych nocich hakovani kernelu, ze uz nevidis ani kapitalky. Kdybys pouzival system, kterej nemusis nejdriv roztlacit, aby pak bezel, tak by se ti to nestalo...)

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}

Thrax | 62.177.77.*28.1.2009 13:22 | #
Navrhuji se na toho zastydlého retarda killall most vykašlat, dokud neukáže, že něco umí. A když už reagovat, tak jenom otázkou na jeho schopnosti. Zatím se tomu vyhýbá, jak čert kříži, ale měl by pochopit, že se s ním nikdo bavit nebude, dokud něco nepředvede.
phakt | 85.71.232.*28.1.2009 13:14 | #
to Renegade334. Ty mash nick podle knizky The blue nowhere(modra sfera)?
killall most | 213.128.138.*28.1.2009 12:27 | #
( 1 ):
V porovnani s libovolnym profi developerem jsi sasek a budizknicemu, co ovlada jen jediny jazyk - kleni. xD

Kamo, priprav si 20 taliru a dostanes screenshoty z Photoshop CS3 v GNU/Linux, abys vedel ze se nemusis zatezovat s Gimp, ktery je pro tvuj ptaci mozecek nestravitelny.

A co treba takovy Unreal Tournament. Vsechny verze vcetne nejnovejsi uzivaji OpenGL a proto funguji nativne pod GNU/Linux,
maji nizsi naroky na grafickou kartu i CPU, lepsi API i dokumentaci, vyssi spolehlivost a kvalitnejsi podporu mezi vsemi prednimy OS i
grafickymi kartami, narozdil od proprietarniho nedostrykovaneho zbastleneho zmetku OutsideX. :-D :-D :-D

Kolik ti vlastne davaji za vytirani a voskovani podlah, mily lolku? :-p

Jediny engine, ktery jsi kdy splodil ty je PRINT "Hello World!" xD

Sam nepredvadis vubec nic, krome sve zabednenosti a odpust si dalsi trapny vylev, ocekavas-li totez ode mne ty jedno win32-only ultimatni becko.
.( | ) | 90.176.138.*28.1.2009 9:23 | #
Me to bavi :)
Renegade334.. | 195.113.207.*28.1.2009 7:52 | #
killall most, prdelka: Proč se osobně napadáte? Profesionání úroveň chování tady očividně chybí. Bez ohledu na schopnosti, vědomosti, inteligenci, peníze nebo věk.