Zpět na seznam článků     Zpět na článek

Komentáře ke článku

 
 
 BBCode
Shaman.K9.12.2006 0:23
jinak počitej že si běeru tvuj web [link]
rainbof | ICQ 28866161324.10.2006 23:04
hezke. dik za napad. diky tomu mozna usetrim za hosting statickych domen.
kamík | E-mail | Website | ICQ 434-670-5092.10.2006 17:45
Účet www.vrakovistelam.ic.cz byl zablokován administrátorem za porušení pravidel serveru ic.cz LOL
Afr0m3n9.8.2006 21:30
Zbytecne se podcenujes ja bych na takovouhle vec neprisel =)
Darth | E-mail7.8.2006 16:02
Mně se tento článek líbí,poněvadž jsi se nechal inspirovat vlastní tvorbou a nezdá se mi hloupý.Jak už compman řekl,je důležité ,že funguje ;) (pokud ovšem neničí něco jiného:),ale to asi těžko )

----------
Niemand ist so gut,wie er denkt ;)
compman.7.8.2006 13:59
"!!!!!!!Kvuli tomu ze je reseni hloupe sem nepouzil ani ja!!!!!!"

Einsteinovy teorie byly snad hloupe proto, ze je nevymyslel nikdo pred Einsteinem? Mohou existovat rychlejsi, jednodussi, praktictejsi reseni, ale to neznamena, ze tohle je "hloupe". Reseni to je, a pokud je funkcni, je dobre, imho neni "hloupe", navic, pokud je originalni, je jeste lepsi (to neznamena, ze vykonnejsi). :)

Taky mam spoustu scriptu v bashi z vlastni tvorby. Ve vetsine chybi dokonce "#!/bin/bash" a "exit 0", ale to jen proto, ze jsou z doby, kdy jsem psal scripty, aniz bych si precetl nejaky clanek o tom, jak se pisi.
A taky fungovaly. :) Ani dnes ve vetsine scriptu nepisi vyse zminena "pravidla" (ale uz jim davam chmod +x a vetsinou nespoustim pres "sh"). Mozna, ze porusuji nejakou normu, mozna, ze se takovymto pouzivanim muze zformatovat HDD :-D, mozna, ze nejsou maximalne optimalizovane, ale na mem PC jedou (nikdo jiny je nepotrebuje nebo si napise vlastni) a to mi staci.
Tim chci poukazat na ten script - nemusi byt nutne nejvymakanejsi, hlavne, kdyz staci pro tvoji potrebu, ostatni si ho bud upravi, zaplati hosting, nebo pouziji .htaccess .

btw: DNS je podstatne slozitejsi system, nez si nekteri mysli - viz. A, AAAA, CNAME, NS, MX, PTR, NAPTR, SOA, SRV a buh vi jeste jake zaznamy.. cely system predavani DNS informaci, apod.
Subber | E-mail7.8.2006 8:27
kua,do pr*** nejak sem se zakecal mimo tema....ja jen vim ze se to presmerovava v dns na ip a k subdomenam muzes treba presmerovat na dalsi dns server,ten preklada svou subdomenu,muze zas udelat dalsi domenu uz 4. radu na subdomeny atd.Ale vim ze u webzdarma to nejde tak sem to holt resil takhle,ja vim ted mi budete nadavat ze sem lama ale jinej napad sem nemel.A nikde sem se neinspiroval,podle promenny a funkce header sem to udelal sam,nevim o nikom kdo to tak ma.
Subber | E-mail7.8.2006 8:24
ja tomu rozumim,sem majitelem vesnicky wifi site a resil sem DNS....uz diky tomu rozumim jak funguje lan sit i internet ze musis znat IP adresu a port na ktery spojeni prijde,neco jako frekvence u radia,ze vsechno jede pomoci protokolu na urcitych portech atd.Vsak taky mi dalo prace nez sem to sam zkonfiguroval,3x me to s*alo a chtel sem psat tecquilkovi ale pak sem to udelal sam pomoci google.Ted sem byl prave na dovoleny u dedy na vesnici tak sem konfiguroval a konfiguroval...
--==[FReeZ]==-- | E-mail | Website7.8.2006 5:27
normalne se to dela pres .htaccess, stranky se uzivateli podsouvaji, takze uvidi takovou URL, jakou si zada.

DNS je Domain name system, ktery slouzi k prekladu IP adres na domenu a take naopak, presto za urcitych okolnosti muzeme tvorit subdomeny pomoci DNS, ale wz tyto okolnosti nesplnuje

Stránky: 1