Zpět na seznam článků     Zpět na článek

Komentáře ke článku

 
 
 BBCode
Yurda | 212.80.67.*12.4.2009 21:46
jakyma prikazama v CMD ziskam systemova prava ...? nakou podobnou ochcavkou jako je net user :) . Myslim to tak ze co kdyby to bylo nak zabezpeceny(bloknuty) prece ne ze si v cmd spustis regedit tak aby se to nedalo jen tak dvouma klikama prepnout ...
.cCuMiNn,19.1.2006 10:51
"Hesla se ukládají do následujícího klíče, o kterém platí to samé, jako o klíči SAM, a sice, že jej nelze přímo ve Windows prohlížet, a to ani s právy administrátora:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SECURITY\Policy\Secrets
"
S právy administrátora sice ne, ale se systémovými právy vpohodě. Pokud máš admin práva, tak už není žádný problém si spustit CMD se systémovými právy a registry navštívit :)
Emkei | E-mail | Website | PGP27.9.2005 7:49
Zato ty by ses do ty zminovany skolky mel vratit asi taky, co, kdyz ani neumis cist! Ten clanek je original, nejde o zadnej opis z knihy nebo jinyho webu. Jediny, co je doslova pouzito z knihy "Hacking bez tajemstvi" je vycet toho, co LSAS uchovava ve sve pameti a to z toho duvodu, ze je to tam srozumitelne napsany. At uz tuto cast opises nebo doplnis z hlavy je naprosto jedno - vysledek je stejnej, nemuzu si prece vymyslet vlastni nesmyslnej obsah LSAS, jen aby ten vycet byl "originalni"!
Kaolla21.9.2005 21:42
hehehe to je dobry opsat kus z knizky a machrovat s tim. koukam ze na tomhle webu je to samej opravdovej HACKER. pochybuju ze tu o tom nekdo vi vic nez dite ve skolce. toto jsou clanky typu "chcete si prohlizet obsah disku jakehokoliv uzivatele treba i na vzdalenem konci sveta? pouzijte net use" :o) je to tu KRMELEC PRO LAMY!!!!!
\\CEW6.6.2005 16:35
A pokud by po vás náhodou někdo chtěl, abyste utekli od počítače, stačí když se ten klíč pokusíte v regeditu otevřít.

Stránky: 1