Zpět na seznam článků     Zpět na článek

Komentáře ke článku

 
 
 BBCode
tany | E-mail3.4.2013 12:29
nonono:
lepší dobytek, protože tohle je ještě docela "hodný" chování .)
ad k man: z c si nepamatuju ani syntax pořádně, navíc v takto lowlevelu jsem nic nepsal ani nepamatuju .. a ještě se starat o ramku .. Hm aspoň vim co dělat, až bude nuda .)
nonono | 193.200.150.*3.4.2013 10:59
tany: prave proto pisu lamicek protoze tady je tak pet lidi kteri by to dokazali naprogramovat. a nevim co ma spolecneho byt dobytek a pouzivat zarizeni s defaultnimi prihlasovacimi udaji. to je naprosta samozrejmost. jen je to tak jak jsem napsal. vetsina lidi tady na to jednoduse nema. jinak nechapu co bys v tech manualech hledal.
tany | E-mail3.4.2013 7:33
monono:
Proč lamiček ? Co na takový útok v reálu potřebuješ ?
V PHPku je jen form, co nacpe data do db,které si kontroluje třeba c/c++ kod. Pak už jen začneš posílat SYN pakety. (+ pár detailů jako spoof ip a dobře nenastavenej firewall .. )

Pokud budeš "lepší" dobytek, tak si stačí přečíst ten článek o scanu internetu, a najít si svoje vlastní routery s auth root/root .. botnet za tejden práce (většinu bych proseděl nad manuálama, c sem viděl naposled před 8mi lety)
independent2.4.2013 21:46
Luko: Nevim, jak dlouho na SOOM chodis, ale jeste relativne pred nedavnem zde vystupoval clovek s prezdivkou _( | )_, ktery mel velmi podobne vyjadrovani a ja ho nyni napodoboval.

Kdyby sis precetl muj posledni prispevek v tom threadu, tak bys zjistil, ze jsem vsechny naopak jeste pochvalil, protoze se nenechali napalit.

Nemluve o tom, ze uz jen z principu neexistuje duvod, proc cloveku, ktery si tu binarku reverzne (a asi zjisti, co to ve skutecnosti dela), psat, aby si to opravil. Byla to tedy pouha snaha odvest od toho pozornost a pro nezasvecene vytvorit iluzi, ze se vlastne nic nedeje.

Takze souhlasim s tim, ze ty vyroky ponekud hrube jsou, ale ne v pripade, kdy se jedna o zjevne divadelko, ktere musi zpetne pochopit kazdy, kdo sem chodi alespon trochu pravidelne.
Bystroushaak | E-mail | Website | PGP2.4.2013 21:20
[link] Nevím co víc bych dodal.
nonono | 193.200.150.*2.4.2013 20:52
malo jich beztak nebylo. jen vetsina nevedela jak to pouzit. ale co vic cekat od lamicek ktere nadsene zadavaji adresy do doseru aby tak lidem maximalne skodili a maji z toho legraci?
bramborak | E-mail2.4.2013 20:45
to Luko:
ale holky..nehadejte se..slo o april a srandu a tam je povoleno i utrousit nejake sprostsi slovo a pod.je to prece jednou za rok a lepsi rict a poslouchat sproste slova jednou za rok,nez celej rok
jinak to cele bylo blbe naplanovane...cCuMiNn. sice vystartoval s doserem v predstihu,ale jak sem videl ze neni potreba registrace a u jinejch projektu ano..tak uz sem se zasekl...tim ze hned nato vystartoval independent se svoji do mlyna..tak to uz bylo jasne..kdyby oba dali hlavy dohromady tak to asi tezko nekdo prokoukl,takhle se chytlo jen par lidi


----------
Vetsina serveru se da vyrootit, staci poslat spravnej zivotopis na spravnou adresu ;)
Luko | 217.194.173.*2.4.2013 20:36
Co se tyce Slowris vtipku, tak myslim, ze ten se docela povedl a byl promysleny, je videt, ze si s tim Cumin velmi vyhral, ale co se vtipu od independenta tyce, tak ten to fakt nezvladl.

independent:
Nevim, jestli te nastvalo, ze tady tak rychle odhalili Tvuj "vtipek", ale urazet ostatni, ze maji plesnivy system nebo ze jsou vygumovani a podobne Tvoje vyroky, to si myslim, ze je dost hrube a pokud mas aspon trosku soudnosti, mel bys temto lidem minimalne napsat omluvnou zpravu.
tany | E-mail2.4.2013 16:45
jaj "Pomohl tomu independent tomu pomohl" měl už bych jít spát ... sakra už je odpoledne zase
tany | E-mail2.4.2013 16:43
Tak já jsem se taky chytnul, po "selhání" hostname jsem zkusil IP a už mi to taky docvaklo :) Pomohl tomu independent tomu pomohl, tam to bylo jasný, takže dva žertíky nečekal.
gd: njn, než flexuješ před buchtou, mladším bráchou, tak to máš nejdřív zkusit nanečisto :P

Stránky: 1 2