Zpět na seznam článků     Zpět na článek

Komentáře ke článku

 
 
 BBCode
bazzi | 82.117.159.*15.8.2012 17:28
Nabízím vám sadu pro otevírání auto zámků. Já osobně sadu vozím v autě a již několikrát jsem pomohl ostatním řidičům při problému se zabouchnutými klíči v autě. Nikdy jsem nic nechtěl ale mohu potvrdit, že peníze za sadu se mi vrátily. nenabízím vám žádný aušus. Jako důkaz funkčnosti shlédněte mnou natočenou video recenzi.
Video neslouží jako návod k páchání trestné činnosti, nýbrž jako ukázka.
Přeji hodně zdaru při práci s tímto nástrojem. Nástroj slouží k hobby užití nebo při soutěži v lockpickingu, při zneužití k páchání trestné činnosti se vystavujete trestnímu stíhání.

[link]
[link]

Video neslouží jako návod k páchání trestné činnosti, nýbrž jako ukázka.

Přeji hodně zdaru při práci s tímto nástrojem.
cena 800 + 45 pošta
bazarbazar@seznam.cz
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP23.6.2012 15:59
Kyry: souhlasím, že picky pevností opravdu moc neoplývají a musí se s nimi zacházet velice jemně. Až budu dělat další sérii, tak na materiálu určitě přitvrdím. Těm, kdo mají se současným materiálem problémy pak rád náhradou pošlu inovovanou sadu.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
Kyry | 92.62.224.*22.6.2012 17:53
Zdravím, koupil jsem si velkou sadu picků.
Podařilo se mi otevřít čínský visací zámek, ale když jsem zkusil visací fabku, brutálně jsem je ohnul.
Picky jsou extrémně měkké. Použil jsem jen sílu potřebnou k stlačení stavítka ! Je chyba u mě, nebo v sadě, kterou prodáváte ?
smrtfizlum | E-mail12.3.2012 11:29
@squo: Před asi 3mi lety jsem si objednal podobnou sadu jako úplný nováček bez jakýkoli zkušeností. V mém případě (cca. po měsíci), přepočteno na hodiny tak 24h čistého času, jsem bych schopen otevřít můj zámek doma do 30 sec. Jde hodně o cit. Doporučuji zajít také do nejbližší zastavárny a koupit si tam zámky (jeden i s klíči vyjde na cca. 60 Kč - nový v obchodě stojí klidně i 1.000 Kč). Koupit si 3-4 zámky a trénovat a trénovat, je to extrémně o citu. Pak jsem párkrát otevřel holčičí pokoj na koleji, kámošův zamknutý stolek atd. Pak se mi např. u kámošových vstupních dveří na chatu podařilo narazit na tzv. houbičku (Mushroom), speciální ty pinu a tam bohužel s Lockpickingem končíte :-/. Procento kolik zámků tento mechanismus má neznám, z vlastních zkušeností to mají lepší zámky u vstupních dveří do objektů. Jako zdroj informací doporučuji YouTube, o Lockpickingu jsou tam stovky a stovky kvalitních videí a dobrých rad jak začít.
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP12.3.2012 11:27
squo: Cizí dveře se otevírat nesmí! Kdyby se o to ale někdo pokusil, pak by záleželo na použité cylindrické vložce. Bez její znalosti není možné na tvou otázku odpovědět. Pokud se jedná o běžný typ bez bezpečnostních prvků, pak její překonání trvá zhruba stejně tak rychle, jako to ukazuje video ve článku.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
squo | 78.128.181.*12.3.2012 11:15
chcem sa spytat na "realnu" vyuzitelnost lockpickingu.
V tejto oblasti mam nulove znalosti a zaujimalo by ma, ci je mozne v realnom case(akom dlhom?) otvorit cudzie dvere. Napr. na koleji. Alebo je to len hracka pro dospele? :)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP12.3.2012 8:28
Shaim: Není třeba se obávat, teď za to ručím vlastní hlavou :)

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
Shaim12.3.2012 8:17
Dovolím si malinký "OT". Doufám, že zde nezačne zase prodávat Pr00y4m své zboží za které jsem cca 3 roky zpátky zaplatil asi 2 000 Kč a nikdy jsem ho neobdržel :) Stejně jako dalších X lidí...

Jinak o lockpingu jsem dlouho neslyšel, dřív to byl jednu dobu takový "boom" a teď najednou po dlouhé době jsem na to narazil zrovna zde :) (to mi připomíná, že mám sadu doma ve skříni a nikdy jsem se z časových důvodů k ničemu nedostal :-/

Stránky: 1