Zpět na seznam článků     Zpět na článek

Komentáře ke článku

 
 
 BBCode
maxxxxx | 217.73.25.*24.4.2007 14:58
:Chrenik ked si slovak preco nepises po slovensky? myslim ze cesi by tomu rozumeli a nepindali by ze tam mas chibi :) inak dobry clanok
xenix0017.10.2006 22:08
zavi => tak to fakt nevim co to máš za mobil mě to jde bez problémů =D Nokii 5140 =D => lolek mobil a přece to jde to nechapu co mas za problem ,.....
zavi25.9.2006 6:56
ja sem si tech chybejicich hacku a carek ani nevsim, ale qeci
pises, ze mas D750, ja mam Kcko a fuckt nevim, jak napsat ty znaky, dostanu se jenom na * a P
ChreNik | E-mail | ICQ 2252337838.9.2006 15:41
tak tohle je prdel ! nikdo si predtym nevsim ze pisu clanky bez carek a hacku ale ted bude 8 milionu lidi kritizovat ze ony si nedokazu precist neco co nema carky a hacky .... sakra ... ste fuckt tupy .... radej kecejt o necem podstatnym a ne o takovy kravine ! OFF TOPIC sa zacne mazat !


----------
Who is Tyler Durden ?
XYZ8.9.2006 15:38
CyberBob66: Neni to o lenosti, ale spise o zvyku.. Me osobne nebavi stale prenastavovat znakovou sadu a proto jsem si osvojil psani bez hacku a carek..

To, ze se česky cte lepe a rychleji nez cesky, ja osobne zase povazuji za tvuj vymysl.. Jak rikam: Je to jen o zvyku..
CyberBob66.8.9.2006 11:32
Reakce na: "kazdy kdo travi u pc dost casu pise v cistem ASCII kdo pise z hackama ztraci cas ktery by mohl vyuzit mnohem lipp ;)"

Každý, kdo čte články čte radši česky než cesky, protože se to čte lépe a rychleji a zbyde mu tak víc času na užitečnější činnost. A jelikož článek má jednoho autora, ale desítky nebo stovky čtenářů, vyplatí se psát pomaleji* a číst rychleji.

*) to že je to pomalejší, je ale spíš tvůj výmysl, mně to problém nedělá, je mi jedno jestli mačkám tuhle klávesu nebo klávesu a řádku výš. Spíš je to lenost některých lidí

P.S. Malý tip: nauč se psát podle pravopisu, když si pleteš S a Z tak se to taky špatně čte.
buzerator8.9.2006 0:32
Kudrnaty gai: Prdlajz profik, patche a soft, ziadne cachrovanie so SIM kartou (a tiez tvarenie sa boze-ja-som-ale-profik-popisem-tu-par-dristov-co-som-precital-vo-WinCheateri-a-budem-za-boha), btw. rytmy poznam teda vselijake, ale o rYtmoch "algo" som este nepocul (ak si to nepochopil, tak tam mas chrupku de*ile).


Coming: Uhod do stvrteho radu je celkovo dlhsi nez do max. tretieho. Velke pismena su este pomalsie.


Chren: A zabudol si uviest ze to stlacanie * je zavisle na telefone a ze napr. prave na tych Siemensoch to takto nefunguje.
cURLy bOi6.9.2006 23:10
siemense maj servisni menu nejlepsi ze vsech telefonu. je neuveritelne obsahly a ma spoustu diagnostickejch a nastavovacich fci. jako profik na siemense muzu poradit toto: sezente si kod IMSI coz je neco jako IMEI SIM karty. z tohoto kodu pomoci specialniho algorytmu spocitejte dalsi kod, ktery ulozte na posledni pozici v seznamu SIM karty. po restartu telefonu staci vstoupit do menu a dat #. v pruzkumniku se podrzenim # docili zobrazeni skrytych a systemovych slozek
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP6.9.2006 20:40
...: Kdyby jsi někdy psal všemi deseti, tak by ti bylo jasné, že to, co jsi právě napsal, je děsná blbost :)

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
...6.9.2006 17:47
kazdy kdo travi u pc dost casu pise v cistem ASCII kdo pise z hackama ztraci cas ktery by mohl vyuzit mnohem lipp ;)

Stránky: 1 2