Zpět na seznam článků     Zpět na článek

Komentáře ke článku

 
 
 BBCode
Tecquilka | E-mail | ICQ 22885801225.6.2006 13:05
Myslim, ze nejefektivnejsi by bylo sepsat clanek ala protokoly a do obsahu nehodit nic jineho nez odkazy na RFCcka ... taky reseni ... :D
Ale celkem povedene, ja se dozvedel o dalsi moznosti tunelovani, ale ty protokoly uz znam, ale taky vim, ze pro nektere je to novinka ... btw hezkej clanek o IPSec je na securityportalu ..
xoog | E-mail25.6.2006 1:37
--==[FReeZ]==--: sorry, blbě jsem se vyjádřil, vím, mám s tím problém. chtěl jsem říct, že teď článek pro praxi nepotřebuješ a nějaký čas potřebovat nebudeš, ale až si jednou vzpomeneš, žes ses chtěl dozvědět něco víc, uvidíš, jak ti přijde takový článek vhod. ještě jednou sorry, snad už jsem to vyjádřil dost jasně.
--==[FReeZ]==-- | E-mail | Website25.6.2006 1:08
compman: souhlas, snad to casem vyjde, drzim ti palce =)

xoog: nechapu jak to myslis, priklad te "blbosti" by rozhodne na skodu nebyl. Mimochodem tady nejde o me, ja si vystacim s googlem a informacemi v anglictine, jde tu ale o vetsinu, pro kterou compman pise a pokud vetsina otevre oci tak se prestane stupidne ptat, protoze sem prestane chodit.

Proc sem prestane vetsina chodit? Protoze takoveto clanky jsou pro vetsinu nepochopitlene a ja pisi o relativne jednoduchych vecech, zatimco slozite si nechavam pro sebe, uz ty lekce crackovani me prilis nudily, zatimco crackovani jako takove me vzdy bavi, takze asi tak
xoog | E-mail25.6.2006 0:35
--==[FReeZ]==--:až budeš potřebovat nějakou blbost, zjistíš, jak byl tenhle článek užitečný. jsem spíše taky praktik, ale dělám to tak, že nejdříve něco udělám a pak teprve zjišťuji, jak to funguje.
compman24.6.2006 23:16
--==[FReeZ]==--: praxe je dobra vec, netvrdim, ze teorie ma byt "to hlavni", ale doufam, ze pokud vyrovname zdejsim navstevnikum v hlave pomer teorie/praxe priblizne 50/50, ze ubyde stupidnich dotazu (alespon od tech mirne inteligentnich navstevniku).
Ja jsem clovek, ktery se rad zajima, jak veci funguji, ne jen protoze tak funguji. Mozna (urcite) jsem vice teoretik, protoze zatim programovani nejak vyrazne neovladam.
To je jako Windows x Linux .. jsou "Windowsáci" a "Linuxáci"..
Viz. moje Post Scriptum :)
DarkCraft24.6.2006 23:13
sice 90% z tohu uz nakou tu dobu vim ale musim rict ze to je velice pekne napsany clanek!
--==[FReeZ]==--: me zase pripadaji tvoje clanky jako noseni drivi do lesa, compman ma alespon nejakou lit. uroven ;)
--==[FReeZ]==-- | E-mail | Website24.6.2006 23:08
nic proti, ale pripada mi to jako noseni drivi do lesa...

Nejlepsi znalost je znalost praxe =)
Teorii staci znat pouze okrajove, praktik ji stejne casem zapomene. Neverite? Ptejte se praktiku :-D

Stránky: 1