Zpět na seznam článků     Číst komentáře (20)     Verze pro tisk

PHREAK - telefonní budka

Autor: XRAsa   
9.7.2006

Jak dostat nějaké peníze z mincovního automatu? Pokud chcete vědět jak čtěte dál....


Co potřebujeme:

1) Nožík
2) Cvikačky
3) Rozum!!!

Příprava:

Takže jako první věc než se pustíme do celé akce je potřeba najít starší telefonní automat na mince, který má telefonní vedení vedené od střechy budky, aby byl přístup k tomuto kabelu zjednodušen. (dá se dostat i ke kabelu, který je veden jinak než vrchem, ale je to obtížnější já sám jsem to nezkoušel.) Po nalezení takovéto budky, musíme počkat až se setmí, aby nás nikdo neviděl.

Postup:

Dostaneme se ke kabelu, který vychází z budky a sundáme z něj část izolace. Uvnitř kabelu by měli být čtyři vodiče. Červený, zelený, černý a žlutý. Červený a zelený slouží na telefonní operace ty musíme nechat jak jsou jinak by jsme znemožnili telefonování z této budky a to nechceme. Zbylé dva vodiče slouží k mincovním operacím tedy zjednodušeně řečeno, slouží k tomu, aby automat věděl kolik má vydat zpět. Tyto dva vodiče musíme přecviknout. Tím, že je přecvikneme, způsobíme to, že když někomu má automat vydat zpět tak nevydá, ale tyto peníze nepropadnou do kasy automatu, ale zůstanou někde uvnitř. A v tom spočívá celý systém. Po tom co to udělám jednoduše zakryjeme odstraněnou izolaci kabelu a automat necháme nějakou dobu být. Za nějaký čas se vrátíme a v případě, že si nikdo na Telekomu nestěžoval budou dráty, které jsme přecvikli stále přecviknuté . Nyní tedy stačí (opět v noci) tyto vodiče zpět spojit. Po spojení musíme vstoupit do budky a zatelefonovat, třeba sami sobě a telefon nezvedat. Po položení sluchátka nám automat vydá všechny peníze, které nastřádal po lidech, kterým jejich peníze nevrátil.

Upozorňuji, že celý tento článek slouží pouze jako studijní materiál a rozhodně to není návod jak „podojit“ chudý Telekom. Také chci upozornit, aby jste toto nezkoušeli na budkách na telefonní karty. Nejen, že to nemá význam, ale navíc jsou opatřeny speciální ochranou, která může okamžitě uvědomit policii a Telekom.


Líbil se Vám článek?
Budeme potěšeni, pokud vás zaujme také reklamní nabídka

Social Bookmarking

     





Hodnocení/Hlasovalo: 0/0

1  2  3  4  5    
(známkování jako ve škole)