Zpět na seznam článků     Číst komentáře (21)     Verze pro tisk

Chci být hacker???

Autor: GeeNaaU   
18.1.2006

Jak vás hacking změní??? Vaše myšlení, styl života atd. Co je potřeba si říct před rozhodnutím, zda být hackerem???


Tak tuto otázku si položí snad každý člověk, který jen na okamžik zavadí o problematiku hackování. Je to zásadní rozhodnutí každého začínajícího hackera. Na tuto otázku je odpověď velmi jednoduchá, avšak málokdo ví co opravdu hackování obnáší. V tomto krátkém článku vás seznámím z většinou věcí, které si každý musí uvědomit, rozhoduje-li se nad touto otázkou.

Hackování a vůbec vše okolo výpočetní techniky se mění každou vteřinou a hacker musí mít přehled téměř o všem co se v této sféře odehrává. To znamená, že většinu svého hackerského života budete studovat knihy a různé články týkající se světa počítačů. Ovšem než se vůbec propracujete mezi hackery uplynou roky jak voda a vy se nestačíte na minutu zastavit. Dny, svátky, neděle a noci prosezené u počítače vám začnou naskakovat nesmírnou rychlostí. Káva vám pomalu bude docházet a vy budete stále se učícím studentem hackování. Pomalu budete přestávat mluvit svou rodnou řečí a místo toho budete plavat v oceánu programového kódu, probívajíc se pavoučí sítí až na okraj internetu. Začnete psát... začnete programovat... začnete rozumět věcem dříve nepochopitelným. Logika vám ovládne myšlení a bynární svět se stane vašim jediným přítelem. Hackování pro vás přestane být koníčkem a stane se vašim životem. Pomalu přestanete vnímat čas a začnete cítit každý impuls letící linkou. Poznáte mnoho divných lidí, které možná ani nikdy neuvidíte. Mentorův manifest se pro vás stane biblí. Budete pomalu krůček po krůčku postupovat po žebříku uznání až na špici mezi elitu. Přestanete chodit do práce, přestanete studovat nesmyslné státní instituce. Váš život se přestěhuje do virtualního světa. Světa, kde neznamenáte nic, kde jste jen pouhou IP adresou, kde se můžete snadno ukrýt před realitou nesmyslného světa. Začnete rozvíjet svou přirozenou inteligenci a také své duševní pohodlí. Začnete mít nadhled nad systémy virtuálními i reálnými. Začnete porušovat zákon. Až zjistíte že jste pohltili všechny informace napsané v rodném jazyce, naučíte se angličtinu a budete dál hltat informace. Váš chtíč po informacích se pro vás stane stejným prokletím, jako pro upíra čerstvá krev. Vaše přezdívka bude na seznamu hledaných osob policií. Budete usínat s vědomím že jediná chyba vás může posadit za mříže.

Stát se hackerem je hrozně těžký a zabere to mnoho času. Být hackerem je zběsilá jízda bez volantu... těžší než cokoliv jiného, náročnější než vše co znám.

A proto si znovu položte otázku. Chci být hacker??? Mám vůbec na to??? Chci obětovat svůj život???

----GeeNaaU----


Více informací zde: www.enter.blog.cz www.GeeNaaU.bloguje.cz

Líbil se Vám článek?
Budeme potěšeni, pokud vás zaujme také reklamní nabídka

Social Bookmarking

     





Hodnocení/Hlasovalo: 2.7/20

1  2  3  4  5    
(známkování jako ve škole)