Zpět na seznam článků     Číst komentáře (13)     Verze pro tisk

SOOM.cz Hacking & Security Konference

Autor: .cCuMiNn.   
12.12.2011

Informační server SOOM.cz si vás dovoluje pozvat na SOOM.cz Hacking & Security Konferenci s podtitulem hacking z různých perspektiv.


Informační server SOOM.cz si vás dovoluje pozvat na

SOOM.cz

Hacking & Security Konferenci

s podtitulem

hacking z různých perspektiv

Cílem konference je přiblížit účastníkům problematiku hackingu a ICT security tak, jak ji vnímají jednotlivé zainteresované strany. Vedle etických hackerů nebo předních odborníků na malware a kryptologii vystoupí na konferenci také zástupci z řad Policie ČR, práva a zástupce největšího českého portálu Seznam.cz.

Na návštěvníky konference čeká mnoho odborných přednášek. Roman Kümmel a Martin Klubal ze serveru SOOM.cz přiblíží nejčastější zranitelnosti současných webových aplikací, slabiny poskytovatelů webhostingu a registrátorů domén. Igor Hák s Robertem Lipovským z antivirové společnosti ESET poodhalí nejčastější útoky, které používají současní tvůrci malware. Martin Dráb ze serveru SecIT.sk naváže na problematiku škodlivého softwaru se svou přednáškou zaměřenou na implementaci systémů HIPS. Známí kryptologové Vlastimil Klíma, Tomáš Rosa a Pavel Vondruška z Crypto-World.info seznámí návštěvníky s historií hledání absolutně bezpečné šifry a s možnostmi implementace bezpečnosti ve velmi malém prostoru, který představují RFID čipy. Opomenuty nezůstanou ani slabiny, které tato omezení mohou přinášet. Mjr. Mgr. Václav Písecký přiblíží práci Policie ČR při vyšetřování informační kriminality a vyvrátí některé mýty a pověry, které jsou s informační policií spojovány. Vlastimil Pečínka ze společnosti Seznam.cz se zmíní o prevenci a postupech při bezpečnostních incidentech na straně provozovatele webových aplikací. Chybět nebude ani zástupce z právnických řad, který návštěvníkům přiblíží paragrafy naší legislativy související s ICT a poukáže na tenkou hranici mezi etickým a již nelegálním hackingem.




Konference se bude konat ve čtvrtek

2. února 2012

v příjemném prostředí konferenčních prostor

pražského hotelu Michael****

Účast na konferenci je podmíněna předchozí registrací a úhradou účastnického poplatku ve výši 300,- Kč.

Bližší informace včetně seznamu jednotlivých přednášek a možnost registrace jsou k dispozici na adrese:

http://www.soom.cz/konference/



     

Líbil se Vám článek?
Budeme potěšeni, pokud vás zaujme také reklamní nabídka

Social Bookmarking

     





Hodnocení/Hlasovalo: 1.25/12

1  2  3  4  5    
(známkování jako ve škole)