Zpět na seznam článků     Číst komentáře (17)     Verze pro tisk

Report ze SOOM session #5

Autor: .cCuMiNn.   
24.9.2008

Jak už je mým zvykem, vítám Vás u reportu z již pátého setkání příznivců tohoto portálu, opět poněkud opožděně. Setkání se, jak bylo ostatně avizováno již v upoutávce na tuto akci, neslo v poněkud odlišném duchu než všechny doposud uskutečněné srazy.


Jak už je mým zvykem, vítám Vás u reportu z již pátého setkání příznivců tohoto portálu, opět poněkud opožděně. Setkání se, jak bylo ostatně avizováno již v upoutávce na tuto akci, neslo v poněkud odlišném duchu než všechny doposud uskutečněné srazy. Hlavním důvodem této odlišnosti bylo především místo konání akce, kterým se protentokrát stal veřejný kemp. Pokud vás tedy zajímá, jak to nakonec dopadlo (zda nás z kempu vyhodili, apod.), pak čtěte dále :)

Gowron: Pátá session se nesla v jiném duchu než čtvrtá, byla jen jedna přednáška, ale vydařila se stejně dobře jak čtvrtá.


Jak se dalo očekávat, začala se postupně s příjezdem účastníků plnit zahrádka místní restaurace a nebýt zhruba hodinové přestávky, kterou na zeleném trávníku vyplnilo naše přátelské fotbalové útkání, vydrželi bysme v ní diskutovat až do zavíračky. Čas letěl a vzhledem k tomu, že se SOOM sessna koná jen jednou za čas, chtěl ji každý prožít jinak než spánkem. Proto ve chvíli, kdy nás servírka (nevím zda s úsměvem) vystrnadila z restaurace a zamknula za námi dveře, přesunuli jsme se pěšky do 4km vzdálené Přelouče vyhledat nějaký déle otevřený podnik. Procházka byla odměněna nálezem Non-stopky, kde všichni vydrželi až do časného rána. Osobně jsem tento podnik opustil už kolem třetí, protože mě únava v tuto hodinu zcela ovládla a přišel jsem tak o přednášku, kterou vedl BabCA SjEs. Ta se věnovala základům algoritmizace a s největší pravděpodobností i jiným věcem. O tom se ale budou muset v komentářích rozepsat ostatní účastníci. Vlastně ani nevím, v kolik hodin zakončili tento den. Věřím však, že se všichni i o další své soukromé zážitky podělí v komentářích.

~infinity~: Soom jsem si znechutil kvuli vecnymu flamu, pomalu ale jiste ztraci svoji "uroven". Ovsem soom sessna nese mnohem lepsi atmosferu, nez soom diskuze ;P Letosni sessna byla spise pracovni schuzka administratoru a lidem, co muzou do neceho mluvit, takze jsem se tam necitil nejlepe, ale jako vzdy tam prijelo dost znamejch lidi, se kteryma jsem si to maximalne uzil. Diky za spestreni prazdnin ;P


DjH: No v pohode jako, jak jinak ;)))


Nocleh trávil každý trochu jinak, někteří měli pronajaté pokoje na místní ubytovně, jiní nocovali pod stanem. Zcela jistě se ale všem spalo dobře, protože se ještě dopoledne nikomu nechtělo vstávat. Čas ovšem začínal tlačit. Zaskočili jsme do místního podniku na snídani, nějaké to pivko a pak už rychle na nádraží a dále každý ke svému domovu.

Wary:Sice jina nez co sem zazil ale kupodivu odlamena a v klidu probihajici skvela akce.


Asket: Konecne jsem videl brachu , pivo bylo dobre a nalada skvela. Potkal jsem spoustu lidi a proste bylo fajn :>


Ač byla sessna skutečně jiná než jindy, nemohu v žádném případě říci, že by byla horší nebo se nějak nevyvedla. S vyjímkou sessny, kterou pořádal Emkei, pro mě byla tato asi nejlepší. Byla pro mě totiž naprosto bezstarostná, nemuselo se nic dopředu zařizovat a obsluha restaurace pohotově zvládala obsluhovat tak, aby nikomu nic nechybělo. Jsem rád, že se našeho setkání zúčastnili i ti, které už jsem dlouho neviděl, ale také ti, kteří nás poctili svou návštěvou poprvé.

Emkei: Session, všichni přítomní i pivo bylo vynikající, jsem rád, že jsem se poznal opět se skvělými lidmi a mohl tak přiradit k dalším nickům i tváře. Kromě bezstarostné jízdy se mi líbil fotbálek (výsledek o něco méně =) a temperamentní diskuze o IDN a existenci Boha (ne, teď opravdu nemyslím Subbera =) Jediné, co mi chybělo, byla tradičně větší účast dámského osazenstva, přednášky a lidé, které znám, ale nemohli se z rozličných důvodů dostavit. Skvělá atmosféra mi to však dokázala plně vynahradit a již teď se těším na příští setkání, ať už v podobě session nebo dýchánku.


Už teď se těším na příští sessnu, která by měla proběhnout cca v listopadu tohoto roku...


Líbil se Vám článek?
Budeme potěšeni, pokud vás zaujme také reklamní nabídka

Social Bookmarking

     





Hodnocení/Hlasovalo: 1.58/12

1  2  3  4  5    
(známkování jako ve škole)