Zpět na seznam článků     Číst komentáře (0)     Verze pro tisk

Mobilní a bezdrátové technologie

Autor: .cCuMiNn.   
18.9.2007

Jak umožnit vašim pracovníkům pracovat kdykoliv a kdekoliv se dozvíte na konferenci a výstavě Mobile and Wireless Solutions (MWS), která proběhne 9. října v hotelu Olympik Praha.


Logo konference Jak umožnit vašim pracovníkům pracovat kdykoliv a kdekoliv se dozvíte na konferenci a výstavě Mobile and Wireless Solutions (MWS), která proběhne 9. října v hotelu Olympik Praha. Konference MWS nabídne široké možnosti využití mobilních a bezdrátových technologií.

Úvod konference přinese přehled ve vývoji a výhled nasazení mobilních technologií v českých podnicích na základě výzkumu trhu. V zajímavém odborném programu představí společnost Nokia svůj ucelený koncept podnikových řešení. Jak zvýšit mobilitu? To je název přednášky společnosti LOGOS. Pokud vás zajímá prodej přes mobilní telefony, nenechte si ujít prezentaci společnosti mSolutions. Pro návštěvníky z oblasti skladů a logistiky je připravena přednáška společnosti KODYS.

„Mobilní a bezdrátová zařízení mění způsob naší práce. Je to až neuvěřitelné, že více než 40% pracovníků dnes vykonává své pracovní úkoly mimo kancelář, mimo pracovní místo. Pokud chcete získat náskok před konkurencí, musíte začít plně využívat mobilní a bezdrátové technologie. Výběr vhodného řešení vám usnadní návštěva konference a výstavy Mobile and Wireless Solutions“, říká Michal Franěk, ředitel pořádající společnosti Exponet.

Přijďte získat nové informace a vyměnit si své zkušenosti s odborníky z renomovaných firem v oblasti mobility.

Partnery konference jsou společnosti Nokia, LOGOS a mSolutions.

Možnost registrace a podrobné informace naleznete na www.mobilewireless.cz.

Po předregistraci vstup zdarma !

Za Exponet s.r.o.
Jolana Jakoubková
jolana.jakoubkova@expo-net.cz
tlf.: +420 226 066 933

Exponet s.r.o. - pořadatel odborně zaměřených konferencí, veletrhů a výstav. Portfolio služeb zahrnuje pořádání firemních prezentací, seminářů, tiskových konferencí a společenských akcí a realizaci výstavních expozic a stánků na tuzemských i zahraničních veletrzích. Mezi největší pořádané akce patří konference a výstavy: LinuxExpo, IT Security Workshop, IP Telephony Workshop či Data Storage Workshop. Více na www.expo-net.cz.


Líbil se Vám článek?
Budeme potěšeni, pokud vás zaujme také reklamní nabídka

Social Bookmarking

     





Hodnocení/Hlasovalo: 0/0

1  2  3  4  5    
(známkování jako ve škole)