Zpět na seznam článků     Číst komentáře (0)     Verze pro tisk

IT Security Workshop

Autor: .cCuMiNn.   
27.2.2007

Ve dnech 20. - 21. března se koná v konferenčním centru Hotelu Olympik Artemis Praha konference a výstava IT Security Workshop. Prezentované strategie, nástroje a zkušenosti Vám pomohou najít vhodné bezpečnostní řešení a tak čelit bezpečnostním hrozbám současného IT světa.


Najděte své bezpečnostní řešení na IT Security Workshop !

Ve dnech 20. - 21. března se koná v konferenčním centru Hotelu Olympik Artemis Praha konference a výstava IT Security Workshop. Prezentované strategie, nástroje a zkušenosti Vám pomohou najít vhodné bezpečnostní řešení a tak čelit bezpečnostním hrozbám současného IT světa.

„Konference a výstava přinese nejen přednášky a diskuse nad bezpečnostními riziky v oblasti informačních a komunikačních systémů, ale v řadě reálných prezentací se můžete přesvědčit jak daná bezpečnostní řešení jednotlivých firem fungují“, říká Michal Franěk ředitel pořádající společnosti Exponet.

Se svými bezpečnostními strategiemi, aplikacemi i technologiemi Vás seznámí odborníci z renomovaných firem v oblasti bezpečnosti.
V rámci prvního dne konference tzv. Eset day se dozvíte o novinkách produktu ESET NOD32, který získal ocenění „The best antivirus 2006“. Svá řešení představí také společnosti McAfee a SkyNet. Reálná prezentace společnosti Annex NET Vás seznámí s komplexním zabezpečením sítě Astaro Security Gateway software. Pokud chcete na vlastní oči vidět test skutečného systému při útoku na webové aplikace, nenechte si ujít praktickou ukázku společnosti Enlogit.

O konkrétních produktech společnosti Microsoft, která investovala za několik posledních let do oblasti zabezpečení vlastní produktové řady nemalé prostředky, se více dozvíte druhý den konference a výstavy IT Security Workshop tzv. Microsoft day, kde budou diskutovány obecné možnosti zabezpečení konkrétních produktů ve formě nástrojů a doporučených postupů nabízené společností Microsoft, včetně ucelené řady produktů Forefront pokrývající celou infrastrukturu. Dalšími tématy dne bude utajování dat na pevných a výměnných mediích v prezentaci společnosti Askon, své bezpečnostní řešení na míru představí společnost DNS. Pokud chcete získat informace o obsahové filtraci, produktu WEBWASHER, navštivte přednášku společnosti COMGUARD.

Využijte nové konferenční centrum Hotelu Olympik Artemis k získání cenných informací, výměnu zkušeností i názorů s odborníky ze strany vystavovatelů i dalšími návštěvníky konference IT Security Workshop.

Možnost registrace, detailní program a další informace naleznete na stránkách www.itsw.cz.

Za Exponet s.r.o.
Jolana Jakoubková
jolana.jakoubkova@expo-net.cz
tlf.: +420 226 066 933

Exponet s.r.o. - pořadatel odborně zaměřených konferencí, veletrhů a výstav. Portfolio služeb zahrnuje pořádání firemních prezentací, seminářů, tiskových konferencí a společenských akcí a realizaci výstavních expozic a stánků na tuzemských i zahraničních veletrzích. Mezi největší pořádané akce patří konference a výstavy: IT Security Workshop, Mobile and Wireless Solutions, LinuxExpo, IT Business Solutions, IP Telephony Workshop či Data Storage Workshop. Více na www.expo-net.cz.


Líbil se Vám článek?
Budeme potěšeni, pokud vás zaujme také reklamní nabídka

Social Bookmarking

     





Hodnocení/Hlasovalo: 0/0

1  2  3  4  5    
(známkování jako ve škole)